Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Εστειλα email στο antallages@theconsoleclub.gr ώστε να μου κοστολογήσουν την κονσόλα και τα 15 παιχνίδια ΑΑΑ τίτλων όπως Bloodborne,Witcher 3 που έχω κουτάτα για να ξέρω το ποσό ανταλλαγής με PS5, XBOX Series X ή Nintendo Switch.
Τους διευκρίνησα πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθώ.Είμαι περίεργος τι θα απαντήσουν.
Μου είχαν απαντήσει άμεσα αλλά ήταν στην ενοχλητική αλληλογραφία και δεν το είδα !
Το PS4 Slim το κοστολογούν στα 100 € και τα 15 παιχνίδια που έχω σε γενικές γραμμές γύρω στα 80 € οπότε Nintendo Switch παίρνω άνετα ειδικά το Lite ή XBOX Series S αλλά για PS5 100 € ,φτηνότερα τουλάχιστον, δηλαδή αντί για 500 € , πληρώνω 400 € ,όχι και άσχημα αλλά θα την κρατήσω την κονσόλα πρός το παρόν.
Αν την πούλαγα, δεδομένου πως την είχα αγοράσει στα 359 € , θα την έδινα 140 € με God of War μόνο .Από Console Club την παίρνουν 105 € μαζί με God of War.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Στο κατάστημα mr click.gr πλήρωσα 1 € επιπλέον για να πάρω το χρώμα το οποίο ήθελα και μου έστειλαν μάυρο χειριστήριο.'Αλλο παρήγγειλα άλλο έστειλαν....δεν είναι πρόβλημα το 1 € , είναι πως οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι....δεν ξαναγοράζω ποτέ από εκεί.
www.mrclick.gr/product/doubleshock-wireless-controller-camouglage-blue-ps4-oem/
Σήμερα κουρεύτηκα μιας και στη δουλειά φοράω καπέλο και βράζει το κεφάλι μου με αυτήν την ζέστη.