- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
δεν εχει αιματα αλλα δειχνει το ποδι να γινετε λαστιχο...SmartKiLL wrote: Παιδια δεν το ειδα λογω οτι ειναι βραδι ! μονο κατι πιτεμου!διχνει ολο το ποδι να πεταγετε?εχει αιματα?
Nikos-PC wrote:
Όχι απαραίτητα. Δε θυμάσαι στους Ολυμπιακούς του 2008 νομίζω που ήταν ένας αθλητής του στίβου κιόλας, δρομέας, που είχε το ένα πόδι ψεύτικο κι όμως τον άφησαν να πάρει μέρος; Είχε γίνει θέμα τότε.MaTeKoN wrote: Κανονικότατο το πόδι.. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα διότι δεν θα του επιτρεπόταν να παίξει... Παρά μόνο σε παραολυμπιακούς και σχετικά παιχνίδια..
Το πόδι είναι αληθινό. Κοίτα τι γράφει η Βικιπαίδεια:Tony_Layjel wrote:
Nikos-PC wrote:
Όχι απαραίτητα. Δε θυμάσαι στους Ολυμπιακούς του 2008 νομίζω που ήταν ένας αθλητής του στίβου κιόλας, δρομέας, που είχε το ένα πόδι ψεύτικο κι όμως τον άφησαν να πάρει μέρος; Είχε γίνει θέμα τότε.MaTeKoN wrote: Κανονικότατο το πόδι.. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα διότι δεν θα του επιτρεπόταν να παίξει... Παρά μόνο σε παραολυμπιακούς και σχετικά παιχνίδια..
Βλέπετε.... ότι και να λέτε, το πόδι φάνηκε ψεύτικο, κοιτάχτε το λίγο καλύτερα!
*Και το καλάμι δε λύγισε, βγήκε από τη θέση του και η κάλτσα σε ένα σημείο φάνηκε άδεια! Πράγμα που αποδυκνύει ότι ήταν ψεύτικο το πόδι γιατί δε γίνεται να βγεί το πόδι τόσο εύκολα από τη θέση του.
Με πιάνετε;
Tony_Layjel wrote: Εντάξει ίσως έχω άδικο απλώς δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται αυτό με την ανθρώπινη ταχύτητα!