Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εθνικισμός και Αναρχία

More
13 Feb 2010 00:19 #68681 by Νίκος Tριανταφύλλης
Καλησπερα παιδες!!Τι προτιματε απο τα δυο??εθνικισμο ή αναρχια?Εγω κατα την αποψη μου προτιμω εθνικισμο απο την αναρχια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2010 02:59 #68682 by Νίκος Παπαγεωργίου
1ον: Από τον τύπο της ερώτησης, καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ μικρός για να ξέρεις τι σημαίνει εθνικισμός ή αναρχία.
2ον: Αν θέλεις να λέγεσαι εθνικιστής, μάθε να μη βιάζεις την ελληνική γλώσσα και να γράφεις σωστά τη λέξη εθνικιστής.
3ον: Και οι δύο όροι έχουν χάσει την αξία τους, γιατί χρησιμοποιούνται κυρίως από κομπλεξικούς εφήβους που τους έδερναν στο σχολείο, για να δικαιολογήσουν τα ξεσπάσματα βίας τους όταν είναι σε ομάδες. (Γιατί όταν είναι μόνοι, κο κο κο)
4ον: Συγνώμη αν αυτά που λέω ακούγονται σκληρά, αλλά το δίλημμα "εθνικισμός ή αναρχία" ακούγεται πολύ δήθεν, σαν δηλαδή να βάζεις το δίλημμα "Άλεξανδράτου ή Μπάστα", "Trendy ή emo", "δυτικά vs βόρεια προάστεια κλπ). Το πραγματικό δίλημμα αυτή την εποχή, είναι το "Να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ, ή να αγοράσω τρόφιμα για το Σ/Κ?"

More
14 Feb 2010 12:36 #68693 by GoldString
Α ρε Nemamiah πες τα πες τα!! :icon bow:

More
15 Feb 2010 02:14 #68709 by Νίκος Tριανταφύλλης
κοιταξε αγαπητε φιλε μν με σκοτωσεις κιολας για ενα λαθος!!!2)σωστα καταλαβες ειμαι 15 χρονων αλλα τι σημαινει αυτο???οτι δν ξερω τι μου γινετε?ξερω περισσοτερα απο οσα νομιζεις!και 3)ηρεμισε λιγοο ακου εκει κομπλεξικους!!!!εγω βλεπω τι γινετε γυρω μου δν κ πιστευω ο εθνικισμος μπορει να αλλαξει τα πραγματα....!!!!γιαυτο καταρχας κουλαρεε μην με φας κιολας!!!! :x

More
15 Feb 2010 03:14 #68711 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ενταξει τωρα, δε χρειαζεται να αρπαζεστε και μεταξυ σας :mrgreen: Νικολακη, το ερωτημα αναρχια η εθνικισμος, ειναι λιγο ακαιρο. Γενικοτερα θα ελεγα πως δεν μπορεις να επιλεξεις κατι απο τα 2, γιατι ειναι αντιδιαμετρικες εννοιες.

More
15 Feb 2010 10:34 #68712 by thanasis

Freak wrote: Ενταξει τωρα, δε χρειαζεται να αρπαζεστε και μεταξυ σας :mrgreen: Νικολακη, το ερωτημα αναρχια η εθνικισμος, ειναι λιγο ακαιρο. Γενικοτερα θα ελεγα πως δεν μπορεις να επιλεξεις κατι απο τα 2, γιατι ειναι αντιδιαμετρικες εννοιες.

χαχα Πες τα ρε Κωστα συμφωνο :mrgreen: :mrgreen:

More
15 Feb 2010 18:03 #68716 by Νίκος Παπαγεωργίου

nikolakis wrote: κοιταξε αγαπητε φιλε μν με σκοτωσεις κιολας για ενα λαθος!!!2)σωστα καταλαβες ειμαι 15 χρονων αλλα τι σημαινει αυτο???οτι δν ξερω τι μου γινετε?ξερω περισσοτερα απο οσα νομιζεις!και 3)ηρεμισε λιγοο ακου εκει κομπλεξικους!!!!εγω βλεπω τι γινετε γυρω μου δν κ πιστευω ο εθνικισμος μπορει να αλλαξει τα πραγματα....!!!!γιαυτο καταρχας κουλαρεε μην με φας κιολας!!!! :x

Σου είπα ήδη συγνώμη για το αν αυτά που έίπα ήταν σκληρά, απλά ήθελα να σε κάνω να καταλάβεις οτι και τα δύο όπως είπε και ο Κώστας είναι άκαιρα (και άκυρα) και τίποτε απ'τα δύο δεν είναι "cool".

More
24 Feb 2010 08:33 #68891 by Αντώνης Παπαθανασίου
Ας μην συγχέουμε την αναρχία με αυτά που βλέπουμε στα κανάλια, έτσι;

More
24 Feb 2010 16:40 #68905 by Νίκος Παπαγεωργίου
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δυστυχώς όμως οι περισσότεροι πιτσιρικάδες (στην ηλικία ή το μυαλό) τα μπερδεύουν λίγο, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. :ninja: