Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ενημέρωση ατυχήματος

More
21 Nov 2007 15:23 #38890 by Αντώνης Παπαθανασίου
[align=justify]Το παρακάτω μυνημα προέρχεται από γνωστό ελληνικό forum και χρίζει της προσοχής μας. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε ή θέλει να προσφέρει την οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να απευθυνθεί στο παρακάτω post: www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html

“Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την «Γειτονιά των Αγγέλων»

Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε. Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει (γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί. Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθησei σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.

Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…

Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ…

[…]

Λίγο πριν φύγω για το χωριό Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης για την τελευταία πράξη του δράματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσπάθεια που κάνετε.

Σε όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο αδελφός μου ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ήταν πάντα ελεύθερος από μικρό παιδί δεν έμπαινε σε μέτρα ,αν και Αθηναίοι σχεδόν τρεις γενιές αυτός κορόιδεψε την φυλακή της Αθήνας και έφυγε μακριά, πήγε σε αυτό το χωριό σχεδόν από το πουθενά για να μεγαλώσουν τα παιδιά του και να παίζουν ελευθέρα στους δρόμους, και να μεγαλώνει φασιανούς και πέρδικες, και ότι άλλο έκανε ευτυχισμένη την ζωή του και των παιδιών του.

Από μικρό παιδί ήταν ερωτευμένος με το τιμόνι και ήταν οδηγός στις νταλίκες και ανεβοκατέβαινε Αλεξανδρούπολη – Αθήνα, την Παρασκευή το βράδυ φόρτωσε από τα πρακτορεία και κοιμήθηκε μέσα στο φορτηγό, η γυναίκα του το ξύπνησε με το τηλέφωνο τα μεσάνυχτα και αυτός ευσυνείδητος όπως πάντα κατέβηκε να ξανά ελέγξει το φορτηγό , τα λάστιχα, τα δεσίματα του φορτίου πριν βγει από την Π.Ραλλη στην Εθνική οδό – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ – έτσι μου έλεγε

Μαρτυρία του αυτοκίνητου που εκείνη την ώρα ήταν στην αριστερή λωρίδα με 70 χιλ. ήταν ότι ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και δεν του έφταναν 2 λωρίδες μεσαίες κενές μέχρι το φορτηγό και ίσως στην προσπάθεια του να προσπέρασει από δεξιά έχασε τον έλεγχο…

Από το πίσω μέρος της ρεμούλκας ο αδελφός μου βρέθηκε τουλάχιστον 20 μέτρα μπροστά από το εμπρός μέρος του τρακτορα… στις 4 το πρωί στο Τζανειο του Πειραιά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω… άνοιξα τα βλέφαρα του για να δω τα γαλανά του μάτια για να σιγουρευτώ…και μετά του τα ξανάκλεισα”

Περαιτέρω σχόλια δεν χρειάζονται. Από τον Θεό να το βρεί…
Για μετάδοση βέβαια των πληροφοριών αυτών από τα Ελληνικά media, ούτε λόγος... το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να φοβίζουν τον κοσμάκη για τα "κακά" του internet και να ασχολούνται με το cybersex...[/align]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2007 19:14 #38893 by kostas
Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…

Gamo ton palio malaka pou ton pathse (kai nai re ton vrizo,an htan antras as stamatouse na analavei ths eythines tou)

Από τον Θεό να το βρεί…

More
21 Nov 2007 23:20 #38904 by Γιώργος Πάσχος

roronoa\ wrote: Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…

Gamo ton palio malaka pou ton pathse (kai nai re ton vrizo,an htan antras as stamatouse na analavei ths eythines tou)

Από τον Θεό να το βρεί…

+10000000000000000000

Άντρας ή γυναίκα, πρέπει να βρεθεί και να τον αναλάβουν οι συγγενείς του θύματος. Η Δικαιοσύνη εδώ πρέπει να επικρατήσει!

More
22 Nov 2007 13:27 #38909 by Esperos
Δε θα το βρει απο πουθενά...σε αυτήν την ζωή τουλάχιστον....
Τέτοιοι "άνθρωποι" κάνουν την μαλακία τους μένουν ΣΧΕΔΟΝ παντα ατιμώρητοι άντε να πληρώσουν καμιά μεγάλη χρηματική εγγύηση και πάλι έξω θα είναι, όπως οι παιδεραστές, οι βιαστές....όπως πολύ σωστά είπε και ο Λαζόπουλος στην φυλακή είναι μόνο οι χρήστες οι οποιοι κάνουν κακό μονο στον εαυτό τους, τα παράσιτα της κοινωνίας όμως είναι πάντα έξω.
Δε θα μετανιώσουν ποτέ για την πράξη τους και να σας πω και το καλύτερο? Θα ευχαριστούν και τον Θεό για την τύχη τους που δε τους έπιασαν! Θα προσεύχονται κάθε μέρα, σα να ακούω τις άθλιες φωνές τους μέσα στο μιαλό μου..."Σε παρακαλώ Παναγια μου μη με βρει κανείς και χάσω τα νιάτα μου στην φυλακή και εγώ στο ορκίζομαι δε θα ξαναπιάσω ποτέ τιμόνι στα χέρια μου...σε παρακαλώ..."
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι γνωστοί άνωστοι που πάνε στις εκκλησίες, νυστευουν, προσευχονται σας συμβουλευουν...έχω συχαθεί τους συναθρώπους μου...είναι υποκριτές και διπρόσωποι.
Δε μπορώ να αλλάξω τον κόσμο αλλά ούτε και αυτός εμένα...

More
22 Nov 2007 15:50 #38918 by Vassilis
siga mn tn vroun... dld kai na tn vroun... opws ta leei o aposperittis...

More
24 Nov 2007 03:32 #38972 by mike
Κρίμα το παλικάρι :cry: Κ το άσχημο είναι πως δεν πρόκειτε να σταματήσει εδώ..πάντα θα υπάρχουν τέτοια "Φίδια"...

More
24 Nov 2007 14:37 #38978 by Μάνος Αλιμπέρτης
Tελικά παραδόθηκε ο οδηγός του Saxo...Η κινητοποίηση ήταν τόσο μεγάλη μέσω του διαδικτύου που οι αστυνομικές αρχές τον είχαν σχεδον εντοπίσει (είχαν μία λίστα με καμια 30αρια SAXO) και τελικά ο ίδιος πήγε και παραδόθηκε.

Παρόλα αυτα αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος... :evil:

Everything that has a beginning has an end...

More
24 Nov 2007 20:53 #38984 by Αντώνης Παπαθανασίου
Όντως ο δράστης παραδόθηκε, λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Παρασκευής. Το κατα πόσον η συμβολή πολλών δεκάδων fora και blogs, μέσω χρηστών οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρθηκαν, συνέβαλλε σε αυτό ίσως να μην το μάθουμε ποτέ.

Μου δημιουργήθηκε όμως η εξής απορία:

ΓΙΑΤΙ έπρεπε να περάσουν τέσσερις ολόκληρες ημέρες μέχρι να κινητοποιηθούν τα κανάλια και γενικότερα τα media, με το ρίσκο της εξαφάνισης του δράστη;

Μήπως ένα “μέσο”, το οποίο μάλιστα καθιστά εμάς, τους απλούς πολίτες, ικανούς να ανταλλάζουμε πληροφορίες μεταξύ μας σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από τον τύπο, θα πρέπει αφενός να αντιμετωπίζεται με την δέουσα σοβαρότητα και αφετέρου να αξιοποιείται πιο συχνά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;

Ή μήπως σε πολλούς δεν αρέσει το γεγονός πως μέσω του internet όλοι λίγο-πολύ μπορούμε να γίνουμε “δημοσιογράφοι″; Και στις περισσότερες περιπτώσεις, με δέλτα κεφαλαίο, αντίθετα με μεγαθήρια του χώρου που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να παραπληροφορούν και να τρομοκρατούν τον πολίτη.

Είμαι υπερβολικός; Ίσως...