Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolis wrote:
BigBoss wrote: ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
Αυτό τι το κακό έχει ακριβώς;
Και εγώ διαφωνώ σε αυτό. Όχι να παντρεύονται κιόλας. Αν θέλουν ας το κάνουν στο κρεβάτι αλλά ανοιχτά στην κοινωνία καλύτερα να μην βγαίνουν. Δεν θα καταστρέψουμε τα πολύ βασικά χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας 2000 ετών επειδή κάποιοι θέλουν ψήφους...Nikolis wrote:
BigBoss wrote: ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
Αυτό τι το κακό έχει ακριβώς;
Pokemon wrote: όσο αφορά το γάμο των ομοφυλοφίλων, συμφωνώ υπό όρους. Αρκεί να μπει κοινωνική λειτουργός - ψυχολόγος που θα ελέγχει (ΑΝ υιοθετήσουν παιδί) το ζευγάρι, αλλά να εφαρμοστεί παράλληλα και σε όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια straight or whatever για να μειωθεί η κακοποίηση / εκμετάλευση η οτιδήποτε αρνητικό. Δύσκολο να εφαρμοστεί λόγω οικονομικών το πλάνο αυτό. Ως τελετούργησα και γενικά, δεν έχω τίποτε με εκείνους, αυτοί ορίζουν τα προσκλητήρια.
IloveGames wrote: Και εγώ διαφωνώ σε αυτό. Όχι να παντρεύονται κιόλας. Αν θέλουν ας το κάνουν στο κρεβάτι αλλά ανοιχτά στην κοινωνία καλύτερα να μην βγαίνουν. Δεν θα καταστρέψουμε τα πολύ βασικά χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας 2000 ετών επειδή κάποιοι θέλουν ψήφους...
Δεν αποτελεί επιχείρημα αυτό. Ο γάμος των ομοφυλόφιλων είναι η επιτομή της βλακείας. Θα αλλάξουμε και την φύση μας? Τον λόγο για τον οποίο προοριζόμαστε σαν οργανισμοί?Nikolis wrote: Εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια αποτελεί πολύ βασικό χαρακτηριστικό μιας κοινωνίας η κατωτερότητα της γυναίκας. Μήπως υποστηρίζεις και αυτό; Κάποια πράγματα δεν αποτελούν διαχρονικές αξίες, αλλά απλά κολλήματα που οφείλουν να ξεπεραστούν αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.