Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
eliminator wrote: Ούτε βέβαια τον παλιοφασίστα τον Καρατζαφέρη! Ειδικά όχι αυτόν!
eliminator wrote: Μας έφαγαν ακροδεξιοί ακροαριστεροί! Κέντρο! Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε κόμμα κεντρώο! όποιο θέλει ο καθένας! Βέβαια θέλουμε και τους χρυσαυγίτες στη βουλή αλλά με τίποτα κυβερνών κόμμα.
eliminator wrote: Έγραψα είμαι φανατικά εναντίον τους μάθε να διαβάζεις. Ναι, τους θέλω στη βουλή θα έχουν σημαντική επιρροή στο θέμα των λαθρομεταναστών και αυτό πιστεύω πως είναι καλό, ο Καρατζαφέρης τι κάνει δηλαδή(που είναι και αυτός φασίστας); Που βγαίνει και λέει δημόσια "θα βουλιάζονται τα πλοία των λαθρομεταναστών."; Συγχαρητήρια, τίποτα άλλο έχεις να προτείνεις; όχι. Για αυτό είπα ότι θέλω χρυσή αυγή στη βουλή.
eliminator wrote: Πολλά ζητάς. Κομματόσκυλα υπάρχουν παντού και πάντα. Όποια πέτρα και να σηκώσεις να σηκώσεις τσουπ, κομματόσκυλο.
Σιγά μη ψηφίσουμε το ΚΚΕ!!! Τα είδαμε τα κομούνια! Ακόλουθοι των Ρώσσων, μια ζωή ψωμί και φέτα ΟΛΟΙ αλλά μια ζωή ολόκληρη, Κίνα 2 θα γίνουμε.
Ούτε βέβαια τον παλιοφασίστα τον Καρατζαφέρη! Ειδικά όχι αυτόν!
Πρέπει να ψηφίσουμε τους μεγαλύτερους από τα μικρά κόμματα. π.χ. Χρυσή Αυγή(είμαι φανατικά εναντίον τους) Ένωση κεντρώων (να μπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΕΝΤΡΩΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μας έφαγαν ακροδεξιοί ακροαριστεροί! Κέντρο! Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε κόμμα κεντρώο! όποιο θέλει ο καθένας! Βέβαια θέλουμε και τους χρυσαυγίτες στη βουλή αλλά με τίποτα κυβερνών κόμμα.
eliminator wrote: Πρώτον για να ξέρεις τώρα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε κομματική χούντα. Σου λένε ότι έχουμε δημοκρατία και εσύ το'χεις χάψει. Ο Γιωργάκης με τον Καρατζαφέρη(όπως είπες) έβαλαν μόνοι τους το μνημόνιο, αχ τι Δημοκρατικό!
eliminator wrote: Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης θεωρείται ο πλέον φασίστας και ακροδεξιός της κυβέρνησης σωστά; Σωστά. Τι σοβαρό έχει προτείνει για να φύγουν οι λαθραίοι; Εμμμ ΤΙΠΟΤΑ.
eliminator wrote: Τρίτον, δεν είπα ότι θέλω να σπάνε το κοσμάκι στο ξύλο ούτε τους πραγματικούς φταίχτες αν υπάρχουν. Εσύ υποστηρίζεις ότι θα γίνουν αυτά αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εγώ δεν το νομίζω για αυτό τους θέλω μέσα στη βουλή, με επιφυλάξεις βεβαίως.
eliminator wrote: Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση
Out of This World wrote:
eliminator wrote: Πρώτον για να ξέρεις τώρα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε κομματική χούντα. Σου λένε ότι έχουμε δημοκρατία και εσύ το'χεις χάψει. Ο Γιωργάκης με τον Καρατζαφέρη(όπως είπες) έβαλαν μόνοι τους το μνημόνιο, αχ τι Δημοκρατικό!
Ποιος τους ψηφισε φιλε μου ? Εγω και εσυ δεν τους ψηφισαμε σε γενικες γραμμες ? Πραξικοπημα εκαναν και ειναι στην βουλη ?
Ο μαλακας τωρα ποιος ειναι ?
eliminator wrote: Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης θεωρείται ο πλέον φασίστας και ακροδεξιός της κυβέρνησης σωστά; Σωστά. Τι σοβαρό έχει προτείνει για να φύγουν οι λαθραίοι; Εμμμ ΤΙΠΟΤΑ.
Η Χρυση αυγη εχει να προτεινει κατι καλυτερο ?
eliminator wrote: Τρίτον, δεν είπα ότι θέλω να σπάνε το κοσμάκι στο ξύλο ούτε τους πραγματικούς φταίχτες αν υπάρχουν. Εσύ υποστηρίζεις ότι θα γίνουν αυτά αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εγώ δεν το νομίζω για αυτό τους θέλω μέσα στη βουλή, με επιφυλάξεις βεβαίως.
Ναι ετσι ειπε και ο γερμανικος λαος το 33 και μπηκε στην βουλη το Deutsche Arbeiterpartei με επικεφαλη τον Hilter.
eliminator wrote: Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση
Εδω σταματαει η συζητηση νομιζω.
eliminator wrote: 4 Εμ καλά σου είπα ότι διβάζεις ότι θες εσύ να έχουν γράψει οι άλλοι και όχι ότι πραγματικά έγραψαν. Αυτή την πρόταση αν την πω ποτέ σκέτη να πέσει φωτιά να με κάψει. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να την πω σκετη. Παππουδες μου/σου έχουν χύσει το αίμα τους για αυτό. Συνεχίζω, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!! Και συμπληρώνω όχι στην κυβέρνηση αλλά στην βουλή(το λέω και πιο πάνω αλλά όχι στην ίδια πρόταση, κάθε λίγο και λιγάκι το λέω).
draginfable wrote: Σε αυτό που σου λέει ο eliminator στο τέλος έχει απόλυτο δίκιο. Μην κάνεις quote την μισή πρόταση και βάζεις ''Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση'' ενώ η πρόταση έχει άλλο νόημα ολόκληρη ''Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση εφόσον κανένα κόμμα δεν είναι σοβαρό για να κάνει κάτι.''