Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

greekwrestling.net

More
02 Aug 2006 12:40 #17611 by Nikos Andreou
Καλημέρα σε όλους...

Είμαι ο Νίκος, ένας εκ των ρεμαλιών που κάνουμε την εκπομπή στον gamesradio. Ο άλλος, ο Γιώργος πήγε να μαυρίσει (από τον ήλιο και όχι από το ξύλο). Όπως βλέπετε, το username μου είναι και το γνωστό συνθηματάκι E-C-DUB που φωνάζαμε όλοι οι τελειωμένοι ECW fans στα μέσα της δεκαετίας του 90.

Λοιπόν, αν και το αναφέραμε στην εκπομπή, καλό είναι να πω ξανά 2-3 πραγματάκια για το community. Η όλη ιδέα ξεκίνησε λόγω της έλλειψης wrestling από την TV. Ο Ηρακλής (στρατευμένος αυτή τη στιγμή) και ο Γιώργος αποφάσισαν να δείχνουν κανά PPV (Pay Per View) σε κανά 4-5 'τελειωμένους' wrestling-ειομανείς. Κάπου εκεί έσκασα μύτη κι εγώ. Στο πρώτο meeting ήταν 6-7 άτομα.

Η πρώτη κίνηση ήταν μια σελίδα στο web για να ενώσουμε τις φωνές μας. Έγινε αυτό και η ανταπόκριση ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Η γνωστή σελίδα είναι η www.greekwrestling.net . Τα forum είναι η ψυχή του site μας και ο λόγος που πολλές φορές μας τελείωσε το bandwidth!!!!!

Wrestling rulez!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2006 18:40 #17623 by dimitris
Replied by dimitris on topic greekwrestling.net
poli kali i prospatheia twn paidiwn!aksizei na grafteite sto forum!

More
07 Aug 2006 22:15 #17828 by George
Replied by George on topic greekwrestling.net
Να μαι κι εγωωωωωωωωώ. Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα ποιός είμαι, το nickname μου με έχει προδώσει. Ω ναι, είμαι ο Γιώργος κι έχω μαυρίσει αρκετά σε σημείο ολοκληρωτικού ξεφλουδίσματος (γυναίκααααααααααα την αλοιφή). Όπως είναι γνωστό, η GWC ξεκουράζεται, μαζεύει δυνάμεις και τέλη Αυγούστου ετοιμάζει χτυπήματα σε πολλά μέτωπα. Και σε αυτό εδώ το forum και στο forum της GWC στο
www.greekwrestling.net
θα μάθετε τί ετοιμάζεται από τις δραστηριότητές μας, σε ένα χειμώνα με πολλές εκπλήξεις και πολύ ξύλο.
Πάω να βγάλω τα αλάτια από πάνω μου. :cool:

Wrestling: Η εκπομπή που σπάει τα νεύρα και τα χειριστήρια.
Ραδιοφωνικά κλωτσομπουνίδια από Παρασκευή 25/8 και κάθε Παρασκευή 20.00-22.00. Γιατί ωραία και η Είρηνη, αλλά τα έχει με άλλον.

More
27 Aug 2006 22:49 #18655 by μαρκος γκοτοβος
ολοι στο greekwrestling.net!!!γραφτειτε!!! :D

proud member of gwc

More
21 Nov 2006 15:46 #22520 by Nik
Replied by Nik on topic greekwrestling.net
re pedia gt dn boro na bw tis 2 teleutees meres sto greekwrestling.net?