Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Mystique wrote: Ποσο μικροτερη ειναι η οθονη του desktop σου?.
Κατω απο 16''' δεν θα μπορεις να ευχαριστηθεις τα παιχνιδια.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Prince of Persia 30 wrote:
Mystique wrote: Ειναι μικρη η οθονη των φορητων δυστυχως αλλα νομιζω οτι μπορουμε να τα συνδεουμε και στην κανονικη οθονη που εχουμε για το desktop μας, ετσι δεν ειναι?. Μεσω HDMI υποδοχης?.
Στο Desktop η οθόνη που έχω είναι μικρότερη απο του Laptop είχα μια με ανάλυση 1280 χ 1024 και μου χάλασε.Εμένα μια χαρά με βολεύει η οθόνη στο Laptop δεν είναι καθόλου μικρή.
Mystique wrote: Ειναι μικρη η οθονη των φορητων δυστυχως αλλα νομιζω οτι μπορουμε να τα συνδεουμε και στην κανονικη οθονη που εχουμε για το desktop μας, ετσι δεν ειναι?. Μεσω HDMI υποδοχης?.
Celebrongr wrote:
Prince of Persia 30 wrote:
Στο Desktop η οθόνη που έχω είναι μικρότερη απο του Laptop είχα μια με ανάλυση 1280 χ 1024 και μου χάλασε.Εμένα μια χαρά με βολεύει η οθόνη στο Laptop δεν είναι καθόλου μικρή.
Για το μεγεθος εχω να πω οτι ειναι ολα θεμα αποστασης απο τα ματια, και το κινιτο σου αν το βαλεις μπροστα στην μουρη σου γινετε μια γιγαντια οθονη οπως και το αντιθετο αν μια μεγαλη οθονη την εχεις πολυ μακρια δεν βλεπεις τιποτα, το λαπτοπ το εχεις το περισσοτερο καιρο το πολυ μεχρι εκει που φτανουνε τα χερια σου ωστε να μπορεις να πληκτρολογεις οποτε με 15 ιντσες εισαι οκ!
Mystique wrote: Αχ αυτα τα MSI και μου αρεσουν τοσο πολυ. Δεν μπορω να βρω καποιο μεχρι 1000 ευρω. Ολο στο 1500αρι μου βγαινει.
Vagelis13.Θ wrote: Καλησπέρα,εχω σκοπό να αγοράσω ενα Gaming Laptop εχω δει μερικα και κατέληξα σε 4 και δυσκολεύομαι να αποφασίσω ...επίσης θα ηθελα αν έχετε να μου προτείνετε κατι καλύτερο στα ίδια κόστη.Τα 4 που ειμαι ανάμεσα ειναι τα εξής :
www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-...q8gb-1128gb960m/prod7990781pp/
www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-...q8gb-1128gb960m/prod7990737pp/
www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-...0hq16gb1tb-950m/prod7910150pp/
www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-...q8gb1128gb-950m/prod7992783pp/