- Thank you received: 54
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ναι. Θα έχεις έναν υπολογιστή με πολύ ανώτερο επεξεργαστή και ισάξια γραφικά. (μάλλον η gtx 750 ti είναι ισχυρότερη αλλά σε αυτά τα πλαίσια θα έχεις επιδόσεις και επίσης εξαρτάται και από άλλους παράγοντες)Agent94 wrote: Εχω ενα i5 2ης γενιας στα 3.2ghz.Αν βαλω και μια gtx 750 ti 2gb θα εχω ενα μηχανημα ισαξιο με το ps4?
Σε καμμία περίπτωση. Ούτε καν κοντά.Επισης αν στο μελλον βαλω 2 gtx 750 sli τι επιδοσεις θα εχω?Θα φτασουν μια gtx 970?
Agent94 wrote: Εχω ενα i5 2ης γενιας στα 3.2ghz.Αν βαλω και μια gtx 750 ti 2gb θα εχω ενα μηχανημα ισαξιο με το ps4?Επισης αν στο μελλον βαλω 2 gtx 750 sli τι επιδοσεις θα εχω?Θα φτασουν μια gtx 970?
Agent94 wrote: .... αν στο μελλον βαλω 2 gtx 750 sli τι επιδοσεις θα εχω?Θα φτασουν μια gtx 970?...
Μια οποιαδήποτε 980 GTX ti μετά βίας καίει πάνω από 300 με 320 Watt σε πλήρη φόρτο (stressed load) , όχι παιχνίδια που σίγουρα καίει λιγότερο.crazyjim87 wrote: με το corsair cx 600 watt τροφοδοτικό. μέχρι τι κάρτα σηκώνει το συστημα χωρις να χρειαστεί να αλλάξω και τροφοδοτικό;
Mystique wrote: Δεν ειναι προτιμοτερο να εχει καποια ανεση το συστημα και να μην υπερφορτωνεται απο την υπαρξη πολλων ενεργοβορων περιφερειακων?. Μ'ενα 750αρι τροφοδοτικο ποιοτητας θα μπορει να σηκωσει τα παντα χωρις αγχος υπερφορτωσης. Μπορει να θελει να βαλει 2 καρτες γραφικων η 2-3 δισκους ταυτοχρονα μεσα στο κουτι.
Μπορει π.χ να βαλει 2 980 GTX ti σε SLI και να το κανει κανονι με 600αρι τροφοδοτικο.