Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά φθηνής lcd full hd TV

More
17 Feb 2009 19:29 #50589 by Stevepredator
Σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούργια TV για το ps3 η οποία να ειναι full hd καθώς αυτή που έχω είναι 26 ίντσες hd ready με 4000 αντίθεση.
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να αγοράσω την www.apothema.gr/Product/5-1-63-5 ... G5600.html
Η οποία είναι 32 ίντσες full hd και εχει 50.000 αντίθεση.
Αλλά έχω 2 απορίες.
1)Θα καταλάβω διαφορά ανάμεσα στην ποιότητα εικόνας των 2 τηλεοράσεων?
2)Μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο μπας και υπάρχει κάποια καλύτερη με την ίδια τιμή?
Παρακαλώ όσοι νομίζουν ότι μπορούν να βοηθήσουν να καταθέσουν την γνώμη τους

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2009 20:06 #50593 by Milkman14

Stevepredator wrote: Σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούργια TV για το ps3 η οποία να ειναι full hd καθώς αυτή που έχω είναι 26 ίντσες hd ready με 4000 αντίθεση.
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να αγοράσω την www.apothema.gr/Product/5-1-63-5 ... G5600.html
Η οποία είναι 32 ίντσες full hd και εχει 50.000 αντίθεση.
Αλλά έχω 2 απορίες.
1)Θα καταλάβω διαφορά ανάμεσα στην ποιότητα εικόνας των 2 τηλεοράσεων?
2)Μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο μπας και υπάρχει κάποια καλύτερη με την ίδια τιμή?
Παρακαλώ όσοι νομίζουν ότι μπορούν να βοηθήσουν να καταθέσουν την γνώμη τους

Φιλε,παρε LG ASAP.Εγω αν επερνα τωρα τηλεοραση θα επερνα σιγουρα LG,μου αρεσουν αρκετα.Εγω λεω να την παρεις τωρα που ειναι εκπτωσεις.Τωρα αμα θελεις να παρεις τηλεοραση το καλοκαιρι,αυτη ειναι δικια σου αποφαση αλλα δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα στην τιμη...

More
17 Feb 2009 20:56 #50597 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Κοιταξε απο οτι εχω δει, σαφως και παιζει ρολο η τηλεοραση, αλλα αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το Calibration. Το σεταρισμα δηλαδη των ρυθμισεων της, ετσι ωστε να σου αποδιδει την καλυτερη δυνατη εικονα για τα παιχνιδια. Οποτε, βρες μια που ικανοποιει τις βασικες σου αναγκες (full-hd, pc-in, contrast) και μετα κατσε να την φτιαξεις ετσι ωστε να τα σπαει.

Η δικια μου ειναι 1080i, και αν δεις τις Default ρυθμισεις και μετα δεις την εικονα στο Killzone 2 με τις δικιες μου, ειναι η μερα με τη νυχτα. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Απλα πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις ποιες ρυθμισεις ειναι καλυτερες για παιχνιδια. Στην δικη μου περιπτωση τις εκανα μονος μου και πιστεψε με, ξοδεψα πολλες-πολλες ωρες για να αποφασισω ποια εικονα μου αρεσει περισσοτερο. Φαντασου δεν ειχε Gamma επιλογη και καθε χρωμα (Κοκκινο, μπλε, κιτρινο, πρασινο.......) τα ανεβαζα χειροκινητα. Προσθεσε τωρα στα χρωματα τις ρυθμισεις για Backlight, Contrast, Ευκρινεια, Χρωμα, Λειτουργια του μαυρου χρωματος και θα καταλαβεις οτι αυτα κανουν τη διαφορα.

Συμπερασμα: Μην περιμενεις, παρε τωρα μια τηλεοραση και καντην τουμπανη.

More
17 Feb 2009 21:05 #50600 by Stevepredator
Τον Αύγουστο όμως θα υπάρχουν καλύετερες προσφορές??

More
17 Feb 2009 21:08 #50603 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Και οταν ερθει ο Αυγουστος θα μπορεις να περιμενεις τα Χριστουγεννα. Και οταν ερθουν τσ Χριστουγεννα θα κοινοποιηθει οτι το καλοκαιρι αναμενουν καινουργια μοντελα.

Σοβαρα τωρα, θα τρελαθεις αμα σκεφτεσαι ετσι. Απλα παρε μια TV και Be Happy μαζι της.

More
17 Feb 2009 21:09 #50605 by Stevepredator
Όχι αλλά ο πατέρας μου λέει μην χτυπάω το κεφάλι μου μετά άμα δω τις προσφορές του Αυγούστου

More
17 Feb 2009 21:28 #50608 by nick_name
Ποοοοο τι ακουω εδω...εγω δεν εχω κανει ρυθμισεις παρα μονο για την φωτινοτητα...να ερθεις απο δω να μου την ρυθμισεις..!!!! :D :lol:

More
17 Feb 2009 21:40 #50613 by Χρήστος Αρμυριώτης
Όλα τα λεφτά η LG παιδιά! Εγώ έχω μια 42 ιντσών και δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα. Παίζω Pro και νομίζει ο άλλος ότι έχω βάλει Nova και βλέπω μπάλα! :mrgreen: Δεν έχω ασχοληθεί βέβαια με τα settings αλλά το καλό είναι ότι έχει σκληρό δίσκο μέσα και όποτε θέλω γράφω αυτό που θέλω και το βλέπω μετά. Βασικά την πήρα πριν 1,5 χρόνο γύρω στα 1.500 και τώρα μπορεί κανείς να τη βρει με 800-900.

Γενικά τώρα με την οικονομική κρίση που αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές θα υπάρχουν και καλές προσφορές. Βάλτε και τον ανταγωνισμό των εταιριών για να μην χάσουν πελάτες, άρα διπλό κέρδος για μας τους καταναλωταί! :D

More
17 Feb 2009 23:01 #50617 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

Stevepredator wrote: Όχι αλλά ο πατέρας μου λέει μην χτυπάω το κεφάλι μου μετά άμα δω τις προσφορές του Αυγούστου

Η ζωη δεν ειναι τοσο συνθετη. Σκεψου το παραδειγμα με τις γυναικες. Βρισκεις μια κουκλαρα, τη γουσταρεις, σε γουσταρει και καταληγετε να παιζετε Spider-Man :wink: . Θα κατσεις να σκεφτεσαι μηπως, καπου ισως βρεθει μια αλλη, ή θα αρπαξεις την ευκαιρια απο τα μαλλια και θα την αποκτησεις (τηλεοραση ΚΑΙ γκομενακι :D )

Αυτα απο μενα, περι προσφορων στην αγορα ηλεκτρονικων και οχι μονο.

More
27 Feb 2009 10:22 #50991 by Θύμιος Χριστόπουλος
Εγώ πάντως για PS3 θα σου πρότεινα 40" οι 32αρα είναι πολύ μικρή. Μπορεί οι 40" αλλά μετά από λίγο συνηθίζεις. Εγώ έχω την Sony Bravia 40w4500 και η τηλεόραση σπέρνει. Για τα λεφτά της περι τα 1200euro είναι πολύ καλή.