Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχετε τεχνικό πρόβλημα; Γράψτε το εδώ!

More
29 Mar 2022 12:35 - 29 Mar 2022 12:37 #262635 by Blood Prince
Πάνω από 6 χρόνια κράτησε, όχι και λίγο για σκληρό δίσκο ! Κάπου εκεί είναι ο μέσος όρος ζωής και ίσως κράτησε και παραπάνω από τον μέσο όρο.

16.000 τομείς έχουν ανακατανεμηθεί πλέον.

Πάλι καλά που δεν έπαθε βλάβη η κάρτα γραφικών να πρέπει να αγοράσω άλλο laptop. Τουλάχιστον ο σκληρός δίσκος αλλάζει αλλά η κάρτα γραφικών από ότι ξέρω όχι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2022 12:37 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2022 21:39 - 29 Mar 2022 21:41 #262646 by Blood Prince
Back Up έκανα και θα κάνω και format μετά, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να είναι ένα είδος Malware και να μην είναι ο σκληρός δίσκος το πρόβλημα, καθώς μου κάνει διάφορα περίεργα. Το πρωϊ ας πούμε δεν μπορούσα να μπω καθόλου internet καθώς ήταν πολύ αργό ενώ έχω 4G και τώρα μπαίνω κανονικά πάλι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2022 21:41 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
30 Mar 2022 18:54 #262663 by Απόστολος Μητσακούλης
Μια χαρά είσαι τότε εφόσον έχεις backup. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξει με format.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Apr 2022 00:15 #262714 by Blood Prince

Μια χαρά είσαι τότε εφόσον έχεις backup. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξει με format.

Ένα από τα ίδια οπότε τελικά θα αναγκαστώ να πάρω. Μάλλον πάω για SSD 500 GB.

Όμως δεν θα βιαστώ, θα δω πως θα πάει, έστω και χαλασμένος και μετά. Αν μου κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια ή δεν ανοίγει το laptop καθόλου, αναγκαστικά θα πάρω.

[IMG

Peter Baylish

More
01 Apr 2022 01:21 #262719 by Απόστολος Μητσακούλης
Κανά Toshiba θα σου πρότεινα. Μου έχουν βγει πολυ καλοί μέχρι τώρα. Τουλάχιστον αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να είναι malware.

More
01 Apr 2022 12:59 #262731 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Toshiba ναι είναι πολύ καλοί τους είχαμε και Κωτσοβολο την εποχή που έκανα πρακτική. 

More
01 Apr 2022 15:21 - 01 Apr 2022 15:22 #262741 by Blood Prince
Από σκληρούς δίσκους έχω ακούσει πως ο καλύτερος είναι από Samsung.

Όμως επειδή θέλω να αγοράσω κάπως φτηνότερο, σκέφτομαι για Western Digital.

SSD θα πάρω, και μάλιστα 500 GB γιατί τα 250 GB δεν μου φτάνουν.

Το καλό στην όλη ιστορία είναι πως τα Windows 10 με τον SSD, θα τρέχουν περίφημα λογικά.

Ο τρέχον που έχω, λειτουργεί μόνο με 4030 τομείς (καθώς έχουν χαλάσει 16000 τομείς), οπότε είναι στα τελευταία του, αλλά από χθες δεν μου έκανε επανεκκίνηση καθόλου. Μετά το format, σταμάτησε να βγάζει μπλέ οθόνες για την ώρα.

Είμαι περίεργος πως θα πάει, αν και εφόσον είναι χαλασμένος, αρκετά σύντομα θα παραγγείλω άλλον.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Apr 2022 15:22 by Blood Prince.

More
01 Apr 2022 17:21 #262745 by Blood Prince
Επειδή λέτε για Toshiba και με προβληματίσατε λίγο, σκληρό δίσκο SSD θα πάρω, όταν είναι ,  όχι καινούργιο Laptop.

[IMG

Peter Baylish

More
01 Apr 2022 18:42 #262749 by Απόστολος Μητσακούλης

Από σκληρούς δίσκους έχω ακούσει πως ο καλύτερος είναι από Samsung.

Όμως επειδή θέλω να αγοράσω κάπως φτηνότερο, σκέφτομαι για Western Digital.

SSD θα πάρω, και μάλιστα 500 GB γιατί τα 250 GB δεν μου φτάνουν.

Το καλό στην όλη ιστορία είναι πως τα Windows 10 με τον SSD, θα τρέχουν περίφημα λογικά.

Ο τρέχον που έχω, λειτουργεί μόνο με 4030 τομείς (καθώς έχουν χαλάσει 16000 τομείς), οπότε είναι στα τελευταία του, αλλά από χθες δεν μου έκανε επανεκκίνηση καθόλου. Μετά το format, σταμάτησε να βγάζει μπλέ οθόνες για την ώρα.

Είμαι περίεργος πως θα πάει, αν και εφόσον είναι χαλασμένος, αρκετά σύντομα θα παραγγείλω άλλον.
Γενικά τρέχουν σφαίρα τα ssd. Τέτοιον έχω σε windows 10. παρακολούθα πάντος τον αριθμό στους τομείς τις επόμενες μέρες για να δεις αν θα αυξηθεί το νούμερο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Apr 2022 21:14 - 01 Apr 2022 21:17 #262758 by Blood Prince
Μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι , ειδοποίηση για back up και αν έπαιζα παιχνίδι πχ το Oblivion που δεν έχω παίξει, θα ήταν σπαστικό να μου διέκοπτε το παιχνίδι με ειδοποίηση αλλά αφού για την ώρα δεν παίζω στο laptop και επειδή έχω αρκετά παιχνίδια στην κονσόλα, θα περιμένω μάλλον από περιέργεια κυρίως γιατί σκληρό δίσκο θα χρειαστώ έτσι και αλλιώς.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Apr 2022 21:17 by Blood Prince.