Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
το είχα δει και πριν και για αυτό αναγνώριζα την ομοιότητα με τούς υπολογιστές που ανέφερα.wavee wrote: Sattelite A210-133
αυτό είναι καλό.Δεν βλεπω καποιο πρόβλημα τωρα.
έχω την εντύπωση ότι τα starter δεν πωλούνται, μονάχα ερχόντουσαν με κάποια νετμπουκ, μπορεί να κάνω και λάθος.Τα Windows 7 starter σε ελληνικα δεν τα βρισκω. Ουτε σε μαγαζια, ουτε στο ιντερνετ ουτε πουθενα.
Η δική μου άποψη είναι να μην πειράξεις καθόλου τα xp. Άστα να υπάρχουν, δεν σε πειράζει (όποτε θα θέλεις θα είναι διαθέσιμα). Και αυτό που θα έλεγα να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις παράλληλα (dual boot) μια διανομή λίνουξ. Με αυτό τον τρόπο δεν θα ενοχλήσεις καθόλου τα xp και ταυτόχρονα αν κάτσει σωστά το λίνουξ θα έχεις ένα πολύ πιο αξιόπιστο και συνεχώς ενημερωμένο λειτουργικό (τα xp δεν υποστηρίζονται πλέον). Δεν έχεις τίποτα να χάσεις και έχεις πολλά να κερδίσεις.Και τελικα δεν ξερω τι να κανω.
Λετε να το αφήσω με XP? Απλως φοβάμαι αυτό με τα driver που ειπα
Please Log in or Create an account to join the conversation.
wavee wrote: Οκ ευχαριστω.Τι πιστευεις ότι είναι καλυτερο για το λαπτοπ μου τωρα? Windows xp ή Windows 7 starer? Να υποθεσω ότι δεν θα είναι γνησιο ε?
λεπτομέρεια: τα xp δεν υποστηρίζονται πλέον.Θα ηθελα το γνησιο όπως εχω και τα xp και τα vista γιατι είναι και οι ενημερωσεις σημαντικες.