Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Nεος, ετσι εξηγειται!!! λοιπον αυτο που ηθελα να πω και δεν ειπα ειναι οτι αν εφταιγε το οτι το καλωδιο του ηχειου ειναι σχετικα κοντα με το τροφοδοτικο δεν θα ειχα το προβλημα γενικα? το προβλημα ειναι μονο στο gameplay του παιχνιδιου!! ακομα και στα βιντεο του παιχνιδιου στο loading screen και στο menu screen ειναι μια χαρα. μολις παω να παιξω αρχιζουν τα παρασυτα. βαζω τα ακουστικα και παιζω μια χαρα!!CursedPX wrote: Έγραψες την παράθεση μόνο και όχι κάποια απάντηση αδερφέ.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
CursedPX wrote: Εφοσων παίζει κανονικά το παιχνίδι και τα ηχεία στο λάπτοπ κάτι πρέπει να φταίει στο pc σου. Καρτα ηχου? Drivers-updates? Μηπως καποια ρυθμιση μεσα απο το παιχνιδι? (σπανιο αυτο)
Δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω.. Δεν ειμαι και μαστερ σε αυτα. Απλως ψαχνω-μαθαινω και εγω με το προβλημα σου και σου λεω πιθανες λυσεις.
Παντως ψαξε πανω στο πισι. Κατι φταιει εκει.
Χωρις τον ενισχυτη ειπες το δοκιμασες?
Αφου 2 μερες δεν εχω σταματησει το ψαξιμο σε ολα τα ενεργα φορουμ ελλαδας,ευρωπης, αμερικης την βρηκα την λυση απο αμερικη.. το πρωη προβλημα που ειχα το προκαλουσαν τα ηλεκτρομαγνητικα πεδια του ενισχυτη. εβαλα τον ενισχυτη μακρια και αυτο ηταν.CursedPX wrote: Εφοσων παίζει κανονικά το παιχνίδι και τα ηχεία στο λάπτοπ κάτι πρέπει να φταίει στο pc σου. Καρτα ηχου? Drivers-updates? Μηπως καποια ρυθμιση μεσα απο το παιχνιδι? (σπανιο αυτο)
Δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω.. Δεν ειμαι και μαστερ σε αυτα. Απλως ψαχνω-μαθαινω και εγω με το προβλημα σου και σου λεω πιθανες λυσεις.
Παντως ψαξε πανω στο πισι. Κατι φταιει εκει.
Χωρις τον ενισχυτη ειπες το δοκιμασες?
Gioman151 wrote: Σε πολυπριζο έχεις τα ηχεία έτσι?