Nintendo Switch: Γενική συζήτηση/Νέες ειδήσεις

21 Oct 2016 21:59 - 21 Oct 2016 22:12 #188848 by The Zexster
Το Nintendo Switch δεν θα είναι backwards compatible με Wii U και 3DS. Κακές ειδήσεις για όσους ήλπιζαν να παίξουν τα παιχνίδια των κονσολών αυτών στο Switch. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί όπως επιβεβαίωσε και η Nintendo σήμερα.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται από αρχές του 2017 (τουλάχιστον επίσημες από την Nintendo) αλλά είναι σχεδόν δεδομένο ότι στο μεσοδιάστημα θα υπάρξουν "διαρροές".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Oct 2016 23:56 #188850 by Μάνος Γρυπάρης
Όσο κι αν εκπλήσσει οπτικά κι αν έχει υποστήριξη από publishers, όλοι ξέρουμε κατά βάθος ότι για να κρύβει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας η Nintendo, αυτή θα είναι και η αχίλλειος πτέρνα της. Αν τα specs δεν επαρκούν τότε θα κινδυνεύει να εγκαταλειφθεί από τους publishers μετά από κάνα χρόνο, ειδικά αν δουν χαμηλές πωλήσεις. Και όχι όταν βγαίνουμε έξω δεν παίζουμε με κονσόλες. Παίζουμε μπάλα ή πίνουμε τον καφέ μας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2016 01:49 #188852 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Το Switch φαίνεται πως είναι μια κονσόλα/ιδέα που στοχεύσει στο κοινό της Ιαπωνίας πως ως γνωστόν αρέσκεται να παίζει mobile games. Το Switch είναι ουσιαστικά ένα υβρίδιο που προσπαθεί να ικανοποιήσει τους δύο διαφορετικούς κόσμους. Την τεράστια αγορά στην Ιαπωνία και τους fans της στην Δύση. Εμένα πάντως μου άρεσε σαν ιδέα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Oct 2016 17:45 #188880 by Γιάννης Μοσχονάς
Κρίνοντας από το βίντεο και τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Nintendo καινοτομεί για μια ακόμη φορά σε επίπεδο hardware, προσφέροντας μια κονσόλα παντώς καιρού που δεν θα την αποχωριζόμαστε ποτέ. Περιμένω να δώ τους τίτλους της για να αποφασίσω αν μπορούν να ανταγωνιστούν τα μεγαθήρια της Sony και της Microsoft.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Oct 2016 21:47 #188886 by Χριστιάνα Θάνου
Το γεγονός ότι γυρνάμε στα cartridges με κάνει να πιστεύω ότι η NIntendo θέλει να επιστρέψει στις ένδοξες εποχές της. Όσον αφορά τον σχεδιασμό της κονσόλας, είναι μια βολική κονσόλα που έχεις εντός και εκτός σπιτιού αλλά η ιδέα δεν με εξιτάρει ιδιαίτερα. Τώρα για τα exclusives, ξέρουμε ότι είναι δυνατά και πάνω σε αυτά "πατάει" η Nintendo τόσο καιρό και έχει τις όποιες πωλήσεις βλέπουμε. Ο καιρός θα δείξει τι άλλο θα ανακοινώσουν αλλά για τώρα...i am not impressed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2016 20:08 #188913 by Τόνια Αποστόλου
Έξυπνη ιδέα αν και ανησυχώ για την απήχηση που θα έχει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2016 10:34 #188968 by Μάνος Μαρίνος
Η πρώτη εντύπωση που μου έμεινε από την παρουσίαση του Nintendo Switch είναι θετική. Ο λόγος είναι κυρίως οι φρέσκιες ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι και το γεγονός ότι δείχνει να είναι μια κονσόλα με την πιο παραδοσιακή έννοια κι όχι στα πρότυπα αρχιτεκτονικής PC. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα πάρεις την κονσόλα να παίξεις έξω (πέρα από κάποιο ταξίδι), αλλά η δυνατότητα να το πάρεις έτσι απλά και να πας σε σπίτι φίλου για gaming sessions είναι ενδιαφέρουσα. Παρόλα αυτά, επειδή οι πληροφορίες ήρθαν με το σταγονόμετρο, έχω ακόμα αρκετά ερωτηματικά και σε κάποια από αυτά φοβάμαι τις απαντήσεις. Κρατάω την θετική πρώτη εντύπωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2016 17:07 #189055 by Πιέρρος Φουστέρης
Δείτε κάποιες... εναλλακτικές που σχεδίασε ο DEAD_GIVEAWAY για το Nintendo Switch! Σίγουρα, είναι καλύτερες από το "κλασικό" design που έχει ετοιμάσει η Nintendo! Μπορείτε να τσεκάρετε και άλλα σχέδια εδώ και εδώ !
















"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2016 23:25 #189270 by Μπάμπης Χαραλάμπους
To Switch είναι μια πανέξυπνη ιδέα που ΔΕΝ θα πετύχει λόγω αδύναμου hardware. Δεν γίνεται όταν όλοι κοιτάνε να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ την τεχνολογία που σε αυτή τη γενιά έκανε τεράστια άλματα η Nintendo να κρατάει λογική 90s. Στα 90s μπορει να μην ενδιέφερε τον κόσμο αν θα εβλεπε πιο καλά sprites ή αν τα χρώματα θα ηταν πιο ζωντανα. Σημασία τότε είχαν τα exclusives Πλεον τα πράγματα δεν ειναι έτσι. Τα exclusives τίνουν να γίνουν πραγμα του παρελθόντως και κόσμος θέλει να παίζει ότι νεο κυκλοφορει. Θα μου πει κανεις "αφου ρε Μπιγκ Μπος η Νιντεντο εχει ενα σωρο exclusives!". Θα σου πω και εγω πως πραγματι ετσι ειναι ομως οταν το μηχανημα δεν μπορει να σηκωσει τους υπόλοιπους τίτλους ο περισσότερος κοσμος δεν θα το προτιμήσει. "Μα Μπιγκ Μπος το Wii ήταν πιο αδύναμο και ήταν η καλύτερη κονσολα σε πωλήσεις την προηγούμενη γενιά!" Ναι φίλε μου έτσι είναι αλλά όταν κυκλοφόρησε το Wii δεν υπήρχε άλλη πλατφόρμα για casual gaming, πλεον οι casual gamers καλύπτονται παίζοντας στα smartphones.

Όσο για αυτους που τους φαίνεται κακό ή περιεργο που η Nintendo γυρισε στα cartridge δεν τους καταλαβαινω. Ισα ισα που ειναι η καλυτερη κινηση μεχρι στιγμής! Oι μόνοι λόγοι που στο παρελθον περάσαμε από τις κασετες στους οπτικους δισκους ήταν το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής των κασετών ήταν μεγαλύτερο και ηταν δύσκολο τότε να χωρέσουν πολλά δεδομένα σε μια κασέτα. Πλέον σε μια μικροσκοπική micro sd χωράει μισο tera byte δεδομένων και η ταχύτητα αναγνωσης των δεδομλενων ειναι πολυ πιο γρήγορη. Τι σημαινει αυτο; Σχεδόν μηδαμινα loading times και πιθανως δεν θα υπάρχει η ανάγκη για εγκατάσταση δεδομένων στον σκληρο δίσκο. Εξάλλου το Switch ειναι και φορητό, δεν αξιζει να δημιουργήσουν κατι αντίστοιχο του UMD που κατέληξε να ειναι αποτυχία.

Πάντως έτσι οπως θα τα εχουν κανει με το hardware αν δεν πέσει ΠΟΛΥ χρημα και δεν γίνει σοβαρό marketing δεν το βλέπω να πηγαινει καλά.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2016 08:58 #190535 by Grigoris
Να και η πρωτη πραγματικη παρουσιαση της κονσολας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification