- Thank you received: 28
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Θα σου τα πω με λιγα λογια.Το xbox one εχει αδικηθει πολυ και αυτο λογο του κακου launch.Πλεον με τον phil spencer το πραγμα παει παρα πολυ καλα.Εχει ανακοινωσει πολλα αποκλειστικα και διαφορες δυνατοτητες οπως backwards compatibility.Σαν κονσολα ειναι πολυ καλη.Το χειριστηριο γενικα ειναι καλυτερο στο πιασιμο και πιο ανετο.Το UI(θα αλλαξει σε λιγο λογο windows 10) αν και πιο πολυπλοκο σε σχεση με του ps4 μου αρεσε πιο πολυ.Αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι τα αποκλειστικα και το χιειρστηριο.Μην μπεις στην παγιδα των γραφικων και των specs.Μην ξεχνας οτι η MS εχει γενικα καλυτερο software απο την Sony.Γενικα και οι 2 κονσολες σου προσφερουν καλη εμπειρια.Δεν ξερω αλλα και εγω σιγα σιγα αρχιζω να το μετανιωνω που εδωσα το one.nikolaidis_v wrote:
Agent94 wrote:
Και γιατί να μετανιώσεις? Μια χαρά είναι. Το είχα και το απολαυσα.Παρόλο που το έδωσα για ps4 το μηχάνημα είναι μια χαρά. Νομίζω αδικείται λίγο.tonyler wrote: Παιδια το xbox ειναι τρομερο μηχανημα κ δεν μετανοιωνω ουτε δευτερολεπτο π το πηρα.
Θα προτιμουσα το store nα ηταν πιο οργανωμενο.
Φιλε μου ποιο πιστευεις οτι ειναι καλητερο. εγω εχω το ps4 αλα σαν να με ψιλοχαλαει λιγο. εισουν περισοτερο ευχαριστημενος με το xbox1 η τωρα με το ps4?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Οσο αφορα το xbox one εχουν βγει διαφορετικες εκδοσεις οπως στο ps4?
Και δεν εννοω bandles ετσι αλλα εκδοσεις που π.χ. να ειναι ποιο αθορυβα, ποιο μικρα κ.τ.λ.
Και αν εχω ενα 500gb hdd xbox one και εχω βαλει σε αυτο το ενα και μοναδικο μου gamertag αν μελλοντικα αλλαξω κονσολα μπορω να σβησω το gamertag μου απο την παλια 500gb κονσολα και να το βαλω στη νεα 1tb κονσολα ή θα εχω θεματακια?
fits79 wrote: Αν απαντας σε εμενα να σου πω οτι αρχικα δεν ρωτησα αν εισαι ευχαρηστημενος ή οχι με τη κονσολα.
Η ερωτηση που κανω δεν ειναι για εμενα αλλα για κολλητο μου που σκεφτεται να πουλησει το 500αρη xbox one για να αγορασει το νεοτερο 1tb call of duty.
Αφετερου ρωτησα αν μπορω απλα να μεταφερω(Σβησω απο την παλια και περασω στη νεα) ολες τις ρυθμίσεις και το gamertag που εχω στη κονσολα xbox one 500gb σε μια νεα κονσολα xbox one 1tb.