- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
KaiZeR wrote: χαχ γελάτε το, εγω έτσι πηρα ps1 παντως οταν πηγαινα δημοτικο..
τα κλαμματα πηγα να βαλω απο την χαρα μου xD
IloveCONSOLES wrote:
KaiZeR wrote: χαχ γελάτε το, εγω έτσι πηρα ps1 παντως οταν πηγαινα δημοτικο..
τα κλαμματα πηγα να βαλω απο την χαρα μου xD
Εμενα παλια ειχε παρει τηλέφωνο ο αδερφός μου στο Juniors TV (τοτε) για να παίξει σε ενα τηλεπαιχνιδι οπου 1 στους 100 κερδιζει ενα GameBoy και κερδισε (με το νουμερο 10 στην συμμετοχη)! Εγω την επομενη μολις μερα τηλεφωνησα και κερδισα και εγω ενα GameBoy (με το νουμερο 6). Ειναι απλα να εχεις τυχη...
IloveCONSOLES wrote: Εμενα παλια ειχε παρει τηλέφωνο ο αδερφός μου στο Juniors TV (τοτε) για να παίξει σε ενα τηλεπαιχνιδι οπου 1 στους 100 κερδιζει ενα GameBoy και κερδισε (με το νουμερο 10 στην συμμετοχη)! Εγω την επομενη μολις μερα τηλεφωνησα και κερδισα και εγω ενα GameBoy (με το νουμερο 6). Ειναι απλα να εχεις τυχη...
Milkman14 wrote:
IloveCONSOLES wrote: Εμενα παλια ειχε παρει τηλέφωνο ο αδερφός μου στο Juniors TV (τοτε) για να παίξει σε ενα τηλεπαιχνιδι οπου 1 στους 100 κερδιζει ενα GameBoy και κερδισε (με το νουμερο 10 στην συμμετοχη)! Εγω την επομενη μολις μερα τηλεφωνησα και κερδισα και εγω ενα GameBoy (με το νουμερο 6). Ειναι απλα να εχεις τυχη...
Να σου πω,IloveCONSOLES,δεν μας χαριζεις και σε εμας λιγο απο την τυχη μηπως δουμε ασπρη μερα![]()