Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καταρχήν χαίρομαι που μιλάω με βετεράνο του Titanfall, πόσο μάλλον με κάποιον που χτύπησε Gen10. Αυτό με το dead community στα PC δεν είναι πρόβλημα του Titanfall, αλλά νομίζω γενικό πρόβλημα των κυκλοφοριών αυτού του τύπου στα PC. Στο Xbox One το Titanfall δεν πέθανε ποτέ και ακόμη και στο Xbox 360 αν μπεις τώρα υπάρχουν περισσότεροι ενεργοί χρήστες.GamerUrso wrote: θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου στο θέμα ότι το Πρώτο Titanfall πέρα από τα Gen.... (Έφτασα Gen 10... για να φανταστείς) δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει και δεν πιστεύω να σε κάνει να συνεχίζεις να παίζεις στο PC τουλάχιστον, από τι στιγμή που στο Lobby δεν είχε κόσμο,άντε να είχε 500-1000 world wide σε κάποιες ώρες και το μονο mode ήταν το Attrition, για να βρεις σωστό group. Το Ranked play μπήκε πολύ μετά αλλά το παιχνίδι στο PC τουλάχιστον ήταν "Dead" πολύ μικρο Playbase. Το πρώτο παιχνίδι δεν είχε πολλά unlockables και γενικά ελλιπές content. To 2 από την άλλη από όσο έχω δει έχει πολλά πράγματα να κάνεις unlock, more weapons, More titans etc. Δεν μπορώ να σου πω για τις πίστες δεν τις έχω παίξει. Αλλα χαίρομαι που έφεραν την Angel City πάλι. Ωραίος χάρτης. Κάτι τελευταίο θέλω να πιστεύω ότι πολλά που ανέφερες που λείπουν πιθανό να μπουν αργότερα αν αποφασίσουν να το υποστηρίξουν κάτι που περιμένω να δω.
Με το Titanfall 2 δε νιώθω αυτή την πόρωση.