Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Shikabane_Hime7 wrote: Sniper: Ghost Warrior 3 open beta
Κάντε εγγραφή από σήμερα.
Η εταιρεία ανάπτυξης CI Games ανακοίνωσε την open beta του Sniper: Ghost Warrior 3.
Κάντε εγγραφή σε αυτό το link ώστε να είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε το παιχνίδι. Η beta θα είναι διαθέσιμη μόνο σε PC και θα περιλαμβάνει δύο single-player αποστολές, το Cut Off και το Blockout.
Στο Cut Off οι Separatists ελέγχουν μία κεραία που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν δορυφόρους για να ελέγχουν την κίνηση του εχθρού και να επικοινωνούν με μακρινά φυλάκια. Ο Jon θα πρέπει να εισβάλει στην εγκατάσταση και να μετακινήσει τα δορυφορικά πιάτα με σκοπό να ανακόψει το σήμα του δορυφόρου. Αποκτώντας πρόσβαση στις επικοινωνίες του εχθρού θα έχετε ένα τακτικό πλεονέκτημα έναντι του εχθρού σας και πληροφορίες για τον αδερφό σας, τον Robert.
Στο Blockout, ο Jon θα πρέπει να συνεργαστεί με μια τοπική αντιστασιακή ομάδα, τους Rotki Lions, οι οποίοι θα του δώσουν την τοποθεσία ενός εκ των στόχων του. Απώτερος σκοπός σας είναι να εξολοθρεύσετε εγκληματίες και να επαναφέρετε την ειρήνη στη Γεωργία. Ο στόχος σας είναι ο Ivan Krustchev που κρύβεται σε ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα διαμερισμάτων, περιστοιχιζόμενος από φρουρούς. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το sniper σας, να μπείτε επιθετικά με το assault rifle ή να εισβάλετε αθόρυβα.
Η open beta θα ξεκινήσει στις 3 Φεβρουαρίου. Όσοι συμμετάσχετε μπορείτε αν θέλετε να στέλνετε τις εντυπώσεις σας στους developers μέσω των Steam forums.
Divine Raiden wrote: Παιδιά πήρα beta key και έχω extra 3 να δώσω,όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.
Lordwinter wrote: Παίζοντας την beta μπορώ να πω ότι είναι φανερό ότι οι developers έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ από τα Far Cry 3 και 4, αφού έχουμε open world κόσμο, οχήματα για γρήγορη μετακίνηση, crafting και ένα υποτυπώδες leveling system. Τα παράπονα μου εντοπίζονται στο A.I, το οποίο είναι κλασικό Sniper: Ghost Warrior δηλαδή ή του ύψους ή τους βάθους και στο gunplay που δεν με ικανοποιεί πλήρως, έστω κι αν είναι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Το game μου φάνηκε επίσης βαρύ και ασήκωτο, καθώς χρειάστηκε να το ρίξω στα low settings και να μειώσω το resolution για να πιάσω ένα καλό frame rate. Όπως και να έχει πάντως το περιμένω για το Xbox One.