Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
microsoft secret sauce+kinect+power of the clouds=792pJester wrote: Όνειρο ήταν (τα 900p) και πάνε
Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν από την Αμερική, όπου σε λίγες ώρες launchάρει το Titanfall είναι μάλλον απογοητευτικές για το Xbox One. Όπως αναφέρει το Digital Foundry για λογαριασμό του Eurogamer τελικώς και στην release έκδοση του παιχνιδιού έχει υιοθετηθεί η περίεργη ανάλυση των 792p.
Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τον Richard Baker, "αρχιμηχανικό" (lead engineer) της Respawn. Ο Baker σχολίασε ότι η επιλεχθείσα ανάλυση σχετίζεται με τη διαχείριση της "περίφημης" ESRAM του συστήματος σε συνδυασμό με FXAA. Ανέφερε επίσης ότι συνεχίζονται οι δοκιμές και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει "αναβάθμιση" της ανάλυσης εάν επιτευχθεί το απαραίτητο optimisation, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν διατίθεται (σ.σ. η Respawn) να θυσιάσει άλλα στοιχεία του παιχνιδιού (frame rate;;για να πετύχει μεγαλύτερες αναλύσεις.
Το Titanfall είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους της χρονιάς και η σημαία της Microsoft στην προσπάθειά της να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην κούρσα των κονσολών νέας γενιάς. Όσο κι αν δε μου αρέσει να ασχολούμαι τόσο πολύ με τα γραφικά, οφείλω να ομολογήσω ότι η νέα αυτή αποτυχία κατά τη γνώμη μου αποτελεί ένα ακόμη μελανό σημείο στη σύντομη αλλά αρκετά ταραχώδη ιστορία του Xbox One. Κι απ' ότι φαίνεται να προκύπτει από τις απόψεις αυτόν που παρακολουθούν πιο στενά το θέμα (δείτε και το σύνδεσμο που παρέθεσα) η επιλογή της Microsoft για ESRAM+FXAA δε φαίνεται να της "βγαίνει" σε αυτή τη γενιά (η οποία σημειωτέον μόλις ξεκίνησε)...
geololj wrote: Ελπίζω όλο αυτό το θέμα με την ανάλυση στα παιχνίδια του Xbox One να είναι κάτι παροδικό και τα πράγματα να βελτιωθούν με τον καιρό όταν οι developers πάρουν το κολάι. Προσωπικά δε με νοιάζει αν ένα game "τρέχει" σε χαμηλότερη ανάλυση από 1080p, ο οπτικός τομέας μπορεί να είναι εντυπωσιακός ακόμα και με λιγότερα pixels. Υπάρχουν πολλές λύσεις (οπτικά εφέ, φωτισμός, level design και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο) ώστε ένα παιχνίδι να είναι όμορφο.