Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: Το Guild Wars και το Asheron's Call μπορούσαν να μπουν στη 10άδα. Το LOTRO και κάτι D&D Online όχι, με τίποτα. Τελείως στατικό σύστημα μάχης.
Το αν είναι ένα παιχνίδι ένα χρόνο ή ένα μήνα στην αγορά δεν μου λέει κάτι. Δηλαδή πρέπει να "παλιώσει" για να εκτιμηθεί? Οταν λέει "Ιστορικό" ο συντάκτης εννοούσε πολύ απλά ότι "Συνέβησαν σημαντικά πράγματα για την ιστορία των video games". Το Darkfall είναι το 1ο MMORPG με real-time σύστημα μάχης, με πραγματικά ανεπτυγμένο A.I. στα τέρατα και με τον μεγαλύτερο κόσμο που φτιάχτηκε ποτέ. Α, και με full loot, το οποίο πολλοί εμίσησαν, την δόξα του loot όμως ουδείς!
Και για να μιλάμε πρακτικά, ποιο είναι το username σου στο Darkfall? Γιατί, για να διαφωνείς με κάτι θα πρέπει να το έχεις παίξει κιόλας.
Manos wrote: Οταν λεω ότι είναι το πρώτο με real-time σύστημα μάχης, εννοώ πραγματικό real-time! Δηλαδή σου στελνουνε βελος? σου στελνουνε μαγεια? Κανεις στην ακρη και την αποφευγεις! Σε κανενα αλλο MMO δεν υπαρχει αυτο. Παντου υπαρχουν αυτοματισμοι.
Instances υπαρχουν πολυ λιγα, στα dungeons. Ολος ο υπολοιπος κοσμος εχει μηδενικο χρονο φορτωσης. Ενω ας πουμε αν πας να παιξεις GUild Wars ειναι το τελειιιιως αντιθετο. Ανα 100μετρα κανει κι απο ενα download!
Για να μιλαμε πρακτικα, στειλε ενα e-mail στο info@gameworld.gr και ζητα trial καρτα για το darkfall. Free ειναι. Θα το δεις και θα βγαλεις συμπερασμα ο ιδιος. Τοση ωρα που συζηταμε θα ειχες παρει ηδη την πρωτη γευση!
greenman wrote: Δεν νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό να αποφεύγεις spells, κάθε άλλο. Να μου πεις για spell resistance ναι αλλά το να αποφεύγεις μαγικά μου ακούγεται παιδικό.
Και για να προσθέσω σε αυτά που λέει πολύ σωστά ο Altair...Δεν νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό να αποφεύγεις spells, κάθε άλλο. Να μου πεις για spell resistance ναι αλλά το να αποφεύγεις μαγικά μου ακούγεται παιδικό.
Manos wrote:
Και για να προσθέσω σε αυτά που λέει πολύ σωστά ο Altair...Δεν νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό να αποφεύγεις spells, κάθε άλλο. Να μου πεις για spell resistance ναι αλλά το να αποφεύγεις μαγικά μου ακούγεται παιδικό.
- Από που κι ως που παιδικό? Άμα έρθει ένας στο δρόμο και σε πυροβολίσει από τα 100 μέτρα, πρέπει οπωσδήποτε να φας τη σφαίρα? Άμα σκύψεις δεν θα την αποφύγεις? Ρεαλιστικό είναι λοιπόν. "Παιδικά" είναι τα MMORPG της NCSoft που κλικαρεις μια φορα κι αυτο το αποκαλεις "συστημα μαχης". Αν δεν αντέχεις τον ρεαλισμό το Darkfall δεν είναι για σένα.
- Ρωτάω για 2η φορά. Ποιο ειναι το username σου στο Darkfall? Βρες χρονο να το παιξεις πρωτα και μετα πες τη γνωμη σου ελευθερα και οτιδηποτε αλλο σε χαλασε. Όταν σε ρωτούν για κάτι και δεν το γνωρίζεις, καλό είναι να μην εκφέρεις γνώμη. Όπως έκανα κι εγώ προχθές στην εκπομπή όταν με ρωτήσανε PC vs Mac. Και δεν εννοώ να το παίξεις για μία ώρα. Γιατί το Darkfall στις πρώτες του ώρες ξενερώνει πάνω από τους μισούς χρήστες αλλά στις επόμενες μέρες τους μαγεύει.
Trials έχουμε και μάλιστα ατελείωτες. Στέλνετε e-mail στο info@gameworld.gr και σας τις στέλνουμε ηλεκτρονικά.