Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Είσαι σίγουρος; Ο ήρωας στο Skyrim κρατάει κάθε όπλο με διαφορετικό τρόπο. Αλλιώς κρατάει και βαράει με ένα Two-Handed σφυρί που κάνεις τόση ώρα να το σηκώσεις, αλλιώς με dagger κι αλλιώς με τόξο. Οσο για τις αντιδράσεις των αντιπάλων ναι ήταν λάθος σε ορισμένα χτυπήματα, εδώ συμφωνώ. Μαζί με το clipping τα μόνα προβλήματα που θεωρώ ότι έχει η graphics engine του Skyrim.Jester wrote: Πάρτε το Skyrim για παράδειγμα...ποτέ δεν ένιωσα το "βαρος του όπλου" που κρατούσα και το αποτέλεσμα του χτυπήματος μου στον αντίπαλο. Είτε χτυπάς με warhammer είτε με dagger οι αντιδράσεις και τα αποτελέσματα στους αντιπάλους μοιάζουν ίδια, γεγονός τουλάχιστον άκομψο.
Τα MMORPG πρέπει να φορτώσουν χιλιάδες παίκτες σε κάθε server. Οπότε είναι απόλυτα λογικό να έχουν υποδεέστερα γραφικά από οποιοδήποτε Single-Player RPG. Τα animations έτρεχαν ομαλότατα και το bump mapping στο σχεδιασμό των προσώπων ήταν λεπτομερέστατο. Αν υπάρχει κάποιο άλλο MMORPG που έχει καλύτερα γραφικά από το Elder Scrolls Online θα ήθελα να το ακούσω.Jester wrote: Εγώ, από την άλλη, βλέποντας τα γραφικά νομίζω ότι τουλάχιστον το συγκεκριμένο τμήμα τεμπέλιαζε. Δεν ξέρω αν είναι τα καλύτερα γραφικά σε MMORPG αυτή τη στιγμή, αλλά δε νομίζω ότι είναι ας πούμε καλύτερα από του Skyrim...
ε ;andy mandy wrote: Eπιπλέον μην ξεχνάτε ότι έχουμε έναν μόνο server, άρα και αυξημένο traffic.
Αν είναι ερώτηση βάζε κι ένα ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης για να σε βοηθήσουμε. Πιθανόν να έχεις αργή σύνδεση. Δεν είναι η πρώτη φορά που το % στο loading εμφανίζεται λάθος.EatMyAss wrote: Το δειχνει ετσι επειδη εχει και patch μετα, η μια αλλη εγκατάσταση ή απλα είμαι ηλιθιος και πρεπει απλα να το αφησω να κατεβει...ειμαι ανησυχος γιατι ειναι τεραστιο το game και δε θελω να γινει καμια αναποδη
thanks
Θα μου επιτρέπεις μια διόρθωση: Η beta γιατί κάποιοι που θα πετύχουν στην τύχη το post σου μπορεί να μην το καταλάβουν.StavrosDimou wrote: Η βήτα τελειώνει στις 12 το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας,ώρα Νέας Υόρκης.
Δηλαδή τη Δευτέρα στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδας.