Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
18 Aug 2017 22:31 - 18 Aug 2017 22:35 #204050 by Blood Prince
Οπως ανέφερα και σε άλλο topic εκτός απο το Assassin's Creed 3 με το οποίο έχω πωρωθεί και το Jotun απο σήμερα θα ασχοληθώ με το Bioshock 2 Remastered και πιο συγκεκριμένα με το DLC Minerva's Den.

Οσον αφορά το DLC στο Remastered είχα επιχειρήσει να το παίξω πέρσι αλλά κόλλαγε αρκετά με την μνήμη Ram στα 4 GB και το παράτησα οπότε τώρα που έχω 2 x 4 GB =8 GB αναμένεται λιώσιμο. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Aug 2017 22:35 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2017 23:08 #204051 by Angel
Ξεκίνησα να παίζω Dota 2 μετά απο πολλά χρόνια και έχω να πω οτι η Valve έχει κάνει άλματα...Έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να αρχίσω να παίζω όπως έπαιζα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
19 Aug 2017 12:01 #204053 by Blood Prince
Τελικά το Jotun το απεγκατέστησα καθώς αφού κέρδισα το πρώτο boss μαζί με το Mini Boss στην συνέχεια το βαρέθηκα.

Απο σήμερα συνεχίζω το Fifa 15 καθώς απ'οτι φαίνεται το ποδόσφαιρο μου αρέσει περισσότερο απο το μπάσκετ.

Στο κινητό Sony Xperia XA εγκαθιστώ αυτή την στιγμή το PES 2017.Πιστεύω είναι καλύτερο και απο το Fifa και απο το Dream League Soccer. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Aug 2017 14:37 #204065 by Lyricaldemon
Σήμερα αφού έχω στη μέση το resident evil remaster σκέφτομαι να το προχωρήσω λίγο !
Και λίγο wow αφού μου έβαλαν μήνα.

More
25 Aug 2017 20:41 - 25 Aug 2017 20:44 #204347 by Blood Prince
Αποψε θα παίξω το τέταρτο επεισόδιο απο Life is Strange...και σιγά σιγά επανέρχομαι και στο Skyrim.Το έχω ξαναβάλει απο την αρχή και έχω επιλέξει έναν θηλυκό nord χαρακτήρα αυτή την φορά.Θα ανεβάσω και φωτό με την ευκαιρία σύντομα μιας που πλέον έχει διορθωθεί ο πρόβλημα.

Το έκτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν απο Game of Thrones με έκανε να θέλω να ξαναπαλέψω με δράκους.Μακάρι να έβρισκα και τους White Walkers σε Mod xD

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Aug 2017 20:44 by Blood Prince.

More
25 Aug 2017 22:29 #204359 by Angel
Τώρα που είμαι διακοπές παίζω ελάχιστα Gwent.Μόλις επιστρέψω θα παίξω observer και σίγουρα την beta του Desiny 2.

More
01 Sep 2017 20:32 #204756 by Angel
H beta του Destiny 2 ηταν απογοητευτική για εμένα.Κακό PvP απο άποψη balance και το PvE πάρα πολύ απλό απο tactics...Τερμάτισα το Seasons After Fall και ομολογώ πως δεν περίμενα να είναι τόσο καλό!Πολύ όμορφο art και υπέροχη μουσική.Το gameplay του στηρίζεται εξ'ολοκλήρου σε επίλυση γρίφων και δεν έχει combat σε αντίθεση με το Ori and the blind forest,Παρ'όλα αυτά οι γρίφοι είναι ενδιαφέρον και δεν θα βαρεθείτε εύκολα.

More
01 Sep 2017 22:40 #204768 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παίζω το Xenia που βγήκε σήμερα και το πήρα, Hearthstone(ugh παρότι μου σπάει τα νεύρα με το RNG), λίγο manager 2016 και The Bureau: XCOM Declassified που μέχρι όσο έχω παίξει πάει καλά.

More
01 Sep 2017 22:43 #204770 by Angel
Πήρα και εγω το Xenia και ετοιμάζομαι να μπω!

More
02 Sep 2017 02:04 #204777 by Αγγελική Γοργορίνη
Ξεκίνησα το Observer και με το λίγο που έχω παίξει μέχρι στιγμής, έχω σχηματίσει μια αρκετά θετική εικόνα γι' αυτό. Σαν ιστορία μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι το φοβερό αλλά ίσως στην πορεία να έχει να μας πει κάτι παραπάνω. Ο συνδυασμός της cyberpunk αισθητικής του με το ψυχεδελικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το gameplay του σε ορισμένα σημεία είναι άπαιχτος και σε πορώνει.
Παράλληλα θα συνεχίσω και το Silent Hill 2, που δυστυχώς το άφησα κάποιο διάστημα τώρα αλλά θα επανορθώσω.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”