Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rafor wrote: Λοιπον, τις τελευταιες μερες εχουμε δει διαφορα ασχετα threads απο μελη τα οποια ειναι απο αλλες χωρες.(προσφατα εγινε ενα thread με ρωσικα, σλοβακικα δεν ξερω και εγω τι).Προτεινω λοιπον, στην φορμα εγγραφης ολα να ειναι στα ελληνικα.Ετσι δεν θα μπορουν να κατανοησουν τι πρεπει να συμπληρωσουν σε καθε πεδιο αυτοι που ερχονται για καθαρο spamming και παραλληλα η φορμα θα μπορει να συμπληρωθει απο καθε ελληνα που ισως να μην γνωριζει τελεια αγγλικα.(θα μου πειτε, υπαρχουν ακομα???Ποτε δεν ξερεις...)
Το ανέβασα στα 20ΜΒ. Τι ακριβώς θέλεις να ανεβάσεις?TheReaper wrote: Εεεε, Μάνο να σου πω. Μήπως γίνεται να αυξήσεις το όριο μεγέθους για τα uploads; Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο, αλλά λέει ότι παίρνει μόνο μέχρι 5000Kb και αυτό το αρχείο που θέλω να ανεβάσω είναι 13.656Kb.
Manos wrote:
Το ανέβασα στα 20ΜΒ. Τι ακριβώς θέλεις να ανεβάσεις?TheReaper wrote: Εεεε, Μάνο να σου πω. Μήπως γίνεται να αυξήσεις το όριο μεγέθους για τα uploads; Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο, αλλά λέει ότι παίρνει μόνο μέχρι 5000Kb και αυτό το αρχείο που θέλω να ανεβάσω είναι 13.656Kb.
Για το CAPTCHA, γενικά το σύστημα των προφίλ θα αλλάξει και θα έχετε πλέον περισσότερα χαρακτηριστικά από τώρα, οπότε μάλλον θα το βάλουμε στο επόμενο upgrade..