1) Σας εύχομαι ολόψυχα κουράγιο και ατέλειωτη όρεξη για συνεχίσετε τη δουλειά που κάνετε. Χρόνια πολλά να τα χιλιάσετε και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
2) Μου αρέσει η πλήρης ενημέρωση που παρέχετε και η κατηγοριοποίηση ανά κονσόλα.
3) Θα ήθελα να μπω στη κληρωση για τα Roccat Syva in-ear headset.
1.Τα συγχαρητήρια μου προς ολα τα μελη του GameWorld για την καταπληκτικη τους δουλεια !
2.Στο GameWorld μου αρέσει περισσοτερο το μηνιαιο βιντεο για τις καινουργειες κυκλοφοριες κάθε μήνα
3. Το δωρο που θα ήθελα ειναι τα Roccat Syva in-ear headset
1)Χρόνια πολλά παιδιά!!Έγινα πρόσφατα μέλος αλλά παρακολουθούσα το site αρκετό καιρό...
2)Στο site μου αρέσουν πιο πολύ τα reviews,καθώς είναι πλήρη και τεκμηριωμένα...
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι ένα Xbox one
1) Χρονια πολλα και απο μερους μου και να συνεχισετε ολοι οι συντακτες του gameworld.gr την πολυ καλη δουλεια που κανετε.
2) Τα reviews σας μου αρεσουν παρα πολυ και θα ηθελα να πω οτι εχει παραμεληθει η ενοτητα GAMEMANIACS.Θα ηταν καλο να συνεχιστει.
3) 2 Mortal Kombat X (PS4)
1) Χρόνια πολλά! Ελπίζουμε να έχετε πάντα την ίδια διάθεση για τα καλύτερα!
2) τα reviews με ενδιαφέρουν!!!
3) θα ήθελα να κερδίσω την Κονσόλα Xbox One προσφορά της Microsoft!
1)Χρόνια πολλά παιδιά!! Συγχαρητήρια για την λεπτομερή και απολαυστική δουλειά σας. Αν και μόλις τώρα έμαθα το site από τον διαγωνισμό ήταν μια ευχάριτη έκπληξη!
2)Στο site μου αρέσει περισσότερο το forum και η κεντρική σελίδα.
3)Το δώρο που επιλέγω για την κλήρωση είναι το Logitech G302 mouse.
Καλησπέρα!!!Καταρχήν χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσετε. Συνεχίστε έτσι ακριβώς με ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση. Όσον αφορά τα δώρα, θα επιθυμούσα 1 Logitech G502 mouse . Ευχαριστώ προκαταβολικά!
1) Χρόνια πολλά Gameworld και δυνατά!Πάντα με υπέροχα reviews και αγάπη γι'αυτό που κάνετε!
2)Στο site μου αρέσει πολύ το forum γιατί βρίσκω σχεδόν πάντα αυτό που ψάχνω αλλά και τα reviews.
3)Το δώρο που ονειρεύομαι είναι το PS4