- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
bond wrote: ειναι πολυ χαλια. απο οτι εχω καταλαβει το wii δεν το παιρνουν στα σοβαρα ωστε να φτιαξουν κατι καλο
γιατι εσυ πιστευεις οτι εκτος απο την nintedo βγαζει καμια αλλη εταιρια αιξολογα παιχνιδια ?TheReaper wrote:
bond wrote: ειναι πολυ χαλια. απο οτι εχω καταλαβει το wii δεν το παιρνουν στα σοβαρα ωστε να φτιαξουν κατι καλο
Καθόλου όμως. Οι μόνοι αξιόλογοι τίτλοι είναι κάτι Mario Bros και αηδίες. Που το Mario το έπαιζαν, το παίζουν και θα το παίζουν μόνο κάτι 10χρονα και όποιοι του κάνουν review(βλ. Γρυπάρης).
bond wrote:
γιατι εσυ πιστευεις οτι εκτος απο την nintedo βγαζει καμια αλλη εταιρια αιξολογα παιχνιδια ?TheReaper wrote:
Καθόλου όμως. Οι μόνοι αξιόλογοι τίτλοι είναι κάτι Mario Bros και αηδίες. Που το Mario το έπαιζαν, το παίζουν και θα το παίζουν μόνο κάτι 10χρονα και όποιοι του κάνουν review(βλ. Γρυπάρης).
BIG Smooth wrote:
Manos wrote: @BIG Smooth πολύ απλά το serial number σου το έχει χρησιμοποιήσει κι άλλος. Μάλλον δεν το πήρες σφραγισμένο αλλά από δεύτερο χέρι.
PSN ID: ManosGryparis
Γράψτε και τα δικά σας να κάνουμε ο ένας τον άλλο add για κοντρίτσες, autolog και τα σχετικά. Ήδη ο Κουτσούμπας στο 1ο challenge με τους μπάτσους έφαγε τη σκόνη μου στο Autolog με 19" και δεν τον χάλασε.
Το πήρα σφραγισμένο από το media markt, μάλλον έγινε κάποιο λάθος ή το χρησιμοποίησε άλλος.Τέλος πάντων βρήκα λύση.Έστειλα email στην ΕΑ και μου έδωσαν άλλο!Το δικό μου username στο autolog είναι LOUKANIKO.Όποιος θέλει με κάνει add και θα φάει καλά!