Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Ευχές από την συντακτική ομάδα του GameWorld.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και η συντακτική ομάδα του GameWorld σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.

Φέτος η παραμονή των Χριστουγέννων πέφτει Κυριακή, ωστόσο έχουμε την ημέρα των Χριστουγέννων, την 25η, να πέφτει Δευτέρα και να ακολουθεί και η 26η την Τρίτη. Συνεπώς αρκετοί τυχεροί έχουμε 4 ημέρες αργίας για να απολαύσουμε! Καλό κουράγιο φυσικά σε όσους θα εργάζονται αυτές τις ημέρες.

Τα Χριστούγεννα και καθ' όλη την διάρκεια των διακοπών θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να παίξουμε τα games που δεν προλάβαμε. Η αλήθεια είναι ότι το 2023 δεν μας έδωσε τόσο δυνατά games όσο άλλες χρονιές και ακόμη περισσότερο το φθινόπωρο. Το Starfield ήταν μεν πολύ καλό, αλλά όχι η ονειρική παιχνιδάρα του 9-10 που θα περιμέναμε, το Call of Duty μας απογοήτευσε και το Baldur's Gate 3 ως Game of the Year, ναι μεν το άξιζε αλλά απευθύνεται σε ένα πολύ εξειδικευμένο κοινό των Turn-Based RPGάδων που αγαπούν το κλασικό D&D.

Η πλειοψηφία των gamers μπορεί να μην ικανοποιήθηκε στο βαθμό που περίμενε. Ωστόσο, θα έχουμε αρκετό χρόνο να παίξουμε όχι μόνο φετινά games, αλλά ακόμα και δυνατούς τίτλους που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές. Στον τομέα των Reviews του GameWorld υπάρχει λεπτομερές φίλτρο αναζήτησης για όλα τα format και όλα τα είδη των games, αλλά και φίλτρο με βάση το όνομα ή την εταιρεία.

Στο GameWorld πάντως θα εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες περισσότερο για να...δουλέψουμε για αυτά που σας ετοιμάζουμε, παρά για να ξεκουραστούμε! Όπως θα διαβάσατε στο σχετικό άρθρο με την επίλυση του προβλήματος εγγραφής, σας κάναμε το πρώτο teaser για το GameWorld upgrade, του οποίου ο σχεδιασμός έχει ήδη ολοκληρωθεί από γραφιστικής άποψης! Να το περιμένετε μέσα στο Α' εξάμηνο του 2024.

Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά το 2023 είναι και η πρώτη χρονιά όπου δεν είχαμε κανένα μέτρο κατά του κορωνοϊού. Επιτέλους βρήκαμε την ησυχία μας.

Σας ευχόμαστε αγάπη, υγεία και πολύ gaming! Ειδικά τώρα που έχετε τον χρόνο. Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα τις γιορτές παρέα με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς. 

Στο GameWorld, αυτή η περίοδος των Χριστουγέννων θα μας βοηθήσει να βρούμε χρόνο και να ανεβάσουμε τα καθιερωμένα ετήσια βίντεο.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας και για τις ευχές σας!

Θυμηθείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό Game of the Year 2023 μέσω του Forum. Σας περιμένουν αρκετά δώρα! Ευχές για καλές γιορτές ανταλλάσσουμε και στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 thunder4 (Level 10) 22/12/2023 18:24
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!!!
#2 gatzoe (Level 5) 22/12/2023 19:38
Καλή χρονιά παιδιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!
#3 Kadaz (Level 24) 24/12/2023 15:40
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία.
#4 Xintzi (Level 20) 25/12/2023 14:19
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!
#5 KingLoi (Level 23) 26/12/2023 02:17
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!
Notification