Κατα την γνώμη μου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η χρονια ειναι απο τώρα αποτυχημένη...Στα πρώτα στραβα αποτελέσματα ο Πεσέιρο θα ξηλωθεί και θα ψάχνουμε πάλι προπονητή, ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ θα ξεφύγουν απο νωρίς,θα ξεκινήσει η γκρίνια κ.ο.κ .
Δεν ειναι μόνο οτι ψωνίζουμε απο το κάτω ράφι στο μεταγραφικό παζάρι αλλα και οτι ΑΕΚ ενισχύεται ως τώρα σημαντικά και ο Ολυμπιακός κίνεται πιο δυνατά απο ότι ο ΠΑΟ για μεταγραφες (αν και δεν έχει ανακοινώσει και τπτ ακόμη).Βαλτε και οτι ΔΥΟ συνεχώμενες χρονιες ο ΠΑΟ ήρθε τρίτος (δεν νομίζω να έχει γίνει και πολλές φορές αυτο το πράγμα) και έδεσε το γλυκο...Με τι ψυχολογία θα μπουν την νέα χρονια οι παίκτες στο γήπεδο όταν χάσαν ακόμη και το κύπελλο απο ομάδα που πάλευε για την σωτηρία της;
Και το βασικότερο απ όλα για το τέλος...Οταν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ρε π@@στη μου αλλάζεις 5-8 παίκτες,πως είναι δυνατον να πετύχεις τον σωστό ρυθμό και να δημιουργηθεί μια πραγματική ΟΜΑΔΑ που να γνωρίζονται μεταξύ τους, να επικοινωνούν καλύτερα και να έχει μάθει ο ένας τον άλλον και το παιχνίδι του;
Θυμηθείται τι είχε πει ο ΠΑΠ σε συνέντευξη του...Οταν είχα έρθει υπήρχε μί α ομάδα και είχα ενσωματωθεί σ αυτην...Τώρα πλεον δεν υπάρχει καθόλου αυτη η ομάδα...
Everything that has a beginning has an end...