Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

08 Aug 2015 22:06 - 08 Aug 2015 22:15
Για το τελευταίο έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος εκ παραδρομής. Παραθέτω από wikipedia :

"Mantle is a low-level rendering API targeted at 3D video games. Mantle was originally developed by AMD in cooperation with DICE starting in 2013. Mantle was designed as an alternative to Direct3D and OpenGL, primarily for use on personal computers, although the GPUs present in the PlayStation 4 and the Xbox One are supported by Mantle. According to AMD, Mantle will make a slight shift in focus after March 2015 to other areas since the Mantle-derived Vulkan API from the Khronos Group is largely replacing it in the gaming space. While supported in drivers for two years, the Mantle API itself was not made public until March 2015."

Επίσης στο extremetech υπάρχει η αναφορά :
" All of the capabilities of Mantle — and DirectX 12 — are also built into Vulkan."

Τέλος στο community site της AMD θα βρεις :

"The cross-vendor Khronos Group has chosen the best and brightest parts of Mantle to serve as the foundation for “Vulkan,” the exciting next version of the storied OpenGL API.

WHAT THIS MEANS
OpenGL has long and deservedly commanded respect for being a fast, versatile and wide open API that works on all graphics vendors across multiple operating systems.

Meanwhile, Mantle has seen acclaim for many improvements in gaming and game development: higher framerates, reduced rendering latency, reduced GPU power consumption, better use of multi-core CPUs, and re-pioneering new features like split-frame rendering.

Vulkan combines and extensively iterates on these characteristics as one new and uniquely powerful graphics API. And as the product of an incredible collaboration between many industry hardware and software vendors, Vulkan paves the way for a renaissance in cross-platform and cross-vendor PC games with exceptional performance, image quality and features."Open” and “flexible” technologies are an essential piece of AMD’s DNA, and we have a long history in supporting those ideals. Our co-development of the Vulkan API through contributions like Mantle is another chapter in that open technology tale for AMD, an exciting evolution of Mantle, and a big step forward for PC gamers alike.
Stay tuned for more information on the specifics of Vulkan from the Khronos Group! We’ll be working hard to make it a fascinating story in the meantime.

Robert Hallock is the Head of Global Technical Marketing at AMD"

Το Vulkan ειναι μετεξέλιξη του Mantle και όχι αντιγραφή του ξεπερνά (βάση των αναφορών τουλάχιστον) και το ίδιο το DX12.

Το ωραίο είναι ότι με την έλευση των Windows 10 έχουμε να δούμε πολλές αλλαγές και στο χώρο του gaming με την υιοθέτηση των παραπάνω APIs. Και όλα αυτά προς το καλύτερο.
08 Aug 2015 21:35 - 08 Aug 2015 21:37
δυστυχως δεν πετυχε απολυτα. παροτι το μηχανημα δουλευει κανονικα σε πολυ συντομο διαστημα ο ανεμιστηρας αρχιζει να δουλευει αρκετα δυνατα χωρις ομως να βγαζει πολυ ζεστο αερα απο πισω οπως συνηθιζε που σημαινει οτι μαλλον δεν εχει καλη επαφη η ψυκτρα με τη μητρικη. χρησιμοποιησα τη τεχνικη της σταγονας στο κεντρο (οπως προτεινουν οι τεχνικοι της arctic silver) και οχι το απλωμα σε ολη τη cpu-gpu. επισης εκανα πολλες τρυπες στο κατω μερος της κονσολας στο σημειο που βρισκεται ο ανεμιστηρας με πολυ ενθαρρυντικα αποτελεσματα (τραβαει πολυ περισσοτερο αερα). το προβλημα ειναι οτι ακομα και μετα απο μιση ωρα downloding o αερας που εβγαζε απο πισω ηταν μαλλον χλιαρος χωρις να μειωνεται η ενταση του ανεμιστηρα παρα τη νεα thermal paste και pads :(
08 Aug 2015 02:03
07 Aug 2015 23:03
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Γενικά είμαστε λίγο κολλημένοι και δεν αλλάζουμε εύκολα συνήθειες. Πηρα ps1 θα συνεχίσω με PlayStation Για πάντα.Δεν λέω ότι έχει,κάτι το,PlayStation απλα είμαστε γενικά λίγο πρόβατα.
07 Aug 2015 21:10
Updated (7/8/2015, ώρα 21:10 . Τελευταίος που μπήκε: Ο George14iv)
07 Aug 2015 13:57 - 07 Aug 2015 14:36
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Φιλε fits79 oταν σου λεω "αν θες γραφικα πηγαινε σε pc" ,εσυ απαντας λεγοντας οτι τα pc δε συμφερουν ,εποενως δεν τα λαμβανουμε υποψην.Οταν ομως ερχομαστε στα exclusives(κατι που ποναει ολα τα sony fanboys) κανεις λογο για pc.
Πως γινεται ολοι οσοι εχουν ps4 να εχουν κι εναν next gen pc δεν μπορω να το καταλαβω.Η ms στην ουσια με την κινηση να δινει exclusives στα pc,κανει το playstation να χανει σημαντικους τιτλους που τα υπολοιπα σημαντικα platforms(xbox,pc) εχουν.Επομενως γιατι καποιος να επιλεξει ps την ωρα που "αποκοβεται" απο ενα σημαντικο αριθμο ΑΑΑ τιτλων???Παιχνιδια οπως sclaebound,quantum break,halo 5 ,νεο forza τα αγνοουμε τελειως???Ολα αυτα θα βγουν αποκλεισικα και μονο σε xbox.
Το tomb raider ουτε κι εγω το αντιλαμβανομαι σαν exclusive του xbox,αλλα ειναι "ταπεινωση" για τους ps owner να βλεπουν αυτους που εχουν xbox να απολαμβανουν αυτο το επος ενα χρονο πριν.
Το ps4 εχει καλυτερα γραφικα.ΚΑΙ?Νομιζεις οτι το gamig ειναι αποκλειστικα γραφικα???Το xbox δεν αντεχει να σηκωσει τα γραφικα του ps4.ΚΑΙ????Απο τη στιγμη που ενας μεσος gamer βλεπει το ιδιο πραγμα εκτος απειροελαχιστων σημειων,μικρο το κακο για το xbox.Παιχνιδι παιζεις ,δε βλεπεις ταινια.
06 Aug 2015 17:15 - 06 Aug 2015 17:16
Μπράβο σου μην το φοβάσαι καθόλου, η πάστα που πήρες είναι πολύ καλή.
Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις το ανεμιστήρα και να βιδώσεις καλα τα δυο ελάσματα με τις μεγάλες μαύρες βίδες.
06 Aug 2015 01:26
Δεν ξερω τι καταλαβε ο τυπος. Με εναν αλλο που μιλησα μου ειπε οτι δεν θα υπαρχει κανενα θεμα. Μαλλον ομως θα το επιχειρισω μονος μου. Πηρα ενα σωληναριο arctic silver 5 και θα το τολμησω. Ο θεος βοηθος...
05 Aug 2015 11:50 - 06 Aug 2015 19:05

mitsos6500 wrote: Μιλησα με ενα καταστημα που κανει τετοιες επισκευες (dualshop) και μου ειπε οτι ειναι ριψοκινδυνο να ανοιξει ενα ps που δουλευει σωστα και οτι δεν μου δινει καμια εγγυηση οτι μετα την αλλαγη παστας θα δουλεψει :ohmy:
Ειχα την εντυπωση πως η αλλαγη παστας ειναι μια απλη διαδικασια για καποιον που ξερει και οτι δεν υπαρχει κινδυνος αλλα αυτος με προβληματισε :unsure:

Δεν μιλάμε για επισκευή σε βαθμό πλακέτας,
μιλάμε για ξεβίδωβμα καθαρισμό παλιάς παστας και εφαρμογή ξανά.
Βρες ενα εξιδικευμένο service και κάνε μια ερώτηση.
05 Aug 2015 01:11
Η αγορά ψηφιακών παιχνιδιών θα ενισχύσει την βιομηχανία

Η Ευρωπαϊκή Κομιισσιόν έχει κάνει προτάσεις για να σταματήσουν οι περιορισμοί ανάλογα με τις περιοχές στις υπηρεσίες online πλατφορμών όπως το Steam, το Playstation Store και το Xbox Live, τις οποίες θα αναγκάσει να έχουν ίδιες τιμές σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης. Επίσης καμία πλατφόρμα δεν θα μπορεί να περιορίσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζει πως αυτή η ενέργεια έχει ως στόχο περισσότερη ελευθερία και όχι περιορισμό.

Ο Dave Clark(εικόνα) παραγωγός indie παιχνιδιών υποστήριξε αυτήν την κίνηση. Υποστήριξε πως ο περιορισμός ανάλογα με την περιοχή στην παροχή υπηρεσιών είναι συχνά δύσκολος και μπερδεύει τον καταναλωτή. Με την καινούρια νομοθεσία τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τον πελάτη, κάτι που σίγουρα ευνοεί και τις επιχειρήσεις.

Πηγή:http://www.mcvuk.com/news/read/european-commission-our-digital-single-market-will-strengthen-the-industry/0153432
04 Aug 2015 19:11
Μιλησα με ενα καταστημα που κανει τετοιες επισκευες (dualshop) και μου ειπε οτι ειναι ριψοκινδυνο να ανοιξει ενα ps που δουλευει σωστα και οτι δεν μου δινει καμια εγγυηση οτι μετα την αλλαγη παστας θα δουλεψει :ohmy:
Ειχα την εντυπωση πως η αλλαγη παστας ειναι μια απλη διαδικασια για καποιον που ξερει και οτι δεν υπαρχει κινδυνος αλλα αυτος με προβληματισε :unsure:
04 Aug 2015 01:57 - 04 Aug 2015 02:01

mitsos6500 wrote: Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος ps3 fat 60gb απο το 2007 το οποιο δεν εχω ανοιξει ποτε για καθαρισμα ουτε φυσικα για να αλλαξω παστα. Λογω του backward compatibility αυτης της γενιας δεν ψηνομαι να το αλλαξω σε περιπτωση που παθει κατι (πχ ylod) και θα ηθελα να προλαβω αρνητικες καταστασεις. Πιστευετε πως ειναι προτιμοτερη η αντικατασταση της παστας προτου συμβει το μοιραιο ή να περιμενω να συμβει και να το κανω μετα?
Επισης αξιζει να επενδυσω σε μεγαλυτερο εσωτερικο ανεμιστηρα (αν υπαρχει κατι συμβατο)?
Eχετε να μου προτεινετε καποιο τεχνικο που να εχει εμπειρια με το θεμα?

Να το πας σε τεχνικό να σου αλλάξει πάστες,
Δεν παίζουμε με αυτά.
Εαν φτάσεις στο σημείο του ylod πας για reballing το οποίο στοιχίζει αρκετά χρήματα.
Μεγαλύτερο ανεμιστήρα δεν νομίζω οτι είναι εφικτό να μπορεις να βάλεις,
είναι ήδη πολύ μεγάλος ο υπάρχων.
Πάντως εαν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι δύσκολο να το λύσεις μόνος σου.
03 Aug 2015 22:06
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος ps3 fat 60gb απο το 2007 το οποιο δεν εχω ανοιξει ποτε για καθαρισμα ουτε φυσικα για να αλλαξω παστα. Λογω του backward compatibility αυτης της γενιας δεν ψηνομαι να το αλλαξω σε περιπτωση που παθει κατι (πχ ylod) και θα ηθελα να προλαβω αρνητικες καταστασεις. Πιστευετε πως ειναι προτιμοτερη η αντικατασταση της παστας προτου συμβει το μοιραιο ή να περιμενω να συμβει και να το κανω μετα?
Επισης αξιζει να επενδυσω σε μεγαλυτερο εσωτερικο ανεμιστηρα (αν υπαρχει κατι συμβατο)?
Eχετε να μου προτεινετε καποιο τεχνικο που να εχει εμπειρια με το θεμα?
Displaying 4981 - 4995 out of 10572 results.