Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

03 Dec 2015 19:14
το πρόβλημα ήταν ότι κατά την είσοδο του παιχνιδιού έβγαζεε μήνυμα ότι το PlayStation 4 σας έχει απενεργοποιηθεί

bit.ly/1XKozfj

δες το εδώ που ανοίγει κανονικά :)
03 Dec 2015 18:13
Δεν μπορώ να μπω στο ps store από το ps3,μου πετάει μήνυμα για maintenance.Δεν έχω παίξει εδώ και καιρό,οπότε δεν ξέρω αν είναι τωρινό πρόβλημα.Υπάρχει κάποιος που να μπαίνει?Επίσης πριν συνδεθώ,μου έβγαλε μήνυμα για update το οποίο και έκανε επιτυχημένα.
03 Dec 2015 18:03
Καλησπέρα σας ονομάζομαι Πολύδωρος Στολτίδης και είμαι κάτοικος Ελλάδος και περιοχής Πανοράματος, Θεσσαλονίκης.
Στις 23/11/2015 είχα πάει από Κατάστημα Γερμανός στην Χαριλάου/Θεσσαλονίκης
όπου και παρέδωσα την ελαττωματική μου κονσόλα PlayStation 4.
Στις 24/11/2015 έλαβα έναν κωδικο RJ04536253 όπου μπορούσα να παρακολουθώ την επιδιόρθωση της συσκευής μου.
Παράλληλα επειδή με είχε φάει η περιέργια κάλεσα στην Sony Hellas και άνοιξα έναν αριθμό αναφοράς: 13542125
Για το πρόβλημα μου. Ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι οι κονσόλες πηγαίνουν στο εξουσιοδοτημένο τους Service cometron.gr και γίνεται αντικατάσταση με καινούργια.
Και τους ρώτησα δηλαδή δεν υπάρχει κάποια επισκευή και μου λένε ότι έχουμε εντολές από την Sony.com να μην επεμβαίνουμε σε καμία κονσόλα και να τις κάνουμε αντικατάσταση αν το πρόβλμα οφείλετε σε υπαιτιότητα της.
Όλα καλά όλα ωραία το πρόβλημα μας ήταν ο Γερμανός.
Στις 29/11/2015 ξανά έλαβα από τον Γερμανό ένα μήνυμα το οποίο έλεγε ότι η διαδικασία ελέγχο της συσκευής σας θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Στις 2/12/2015 λαμβάνω ένα μήνυμα όπου μου αναφέρει ότι η κονσόλα μου έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο και σύντομα θα υπάρξει μήνυμα για την παραλαβή.
Στις 3/12/2015 και ενώ είμαι φορτισμένος καλώ στην Sony, όπου μου αναφέρει ότι δεν κάνουν αντικατάσταση κονσόλας με καινούργια, αλλά με επισκευασμένη.
Το οποίο το ρώτησα γιατί στο community του PlayStation μου το ανέφερε κάποιος.
community.eu.playstation.com/t5/PS4/%CE%...C%CF%82/m-p/23840288

Τέλος να σας ενημερώσω ότι έχει γίνει αναφορά για τον Γερμανό και στο 1520
Γραμμή Υποστήριξης Καταναλωτή και τώρα θα γραφτεί και για την Sony Hellas.

Τα ξεφτιλίκια και της Sony Hellas στο κόλπο...
03 Dec 2015 12:39
Προφανώς και είναι κατανοητά αλλά δεν έχω πρόβλημα να τα ξανά γράψω.

Στις 23.11 παρέδωσα το PlayStation 4 στο κατάτημα Γερμανός Χαριλάου, Θεσσαλονίκης.
24.11 μου ήρθε ένα μήνυμα με τον κωδικό επισκευής.
Ταυτόχρονα μου έλεγαν ότι θα πάει στο Services τους, κάτι που μου φάνηκε περίεργο μιας και ο Γερμανός δεν έχει εξουσιοδότηση από την Sony Hellas, παρά μόνο η Κόμετρον όπου και τους το αποστείλαν στις 30.11 το πρωί και το μεσημέρι έφυγε η καινούργια πίσω.
Στις 2.12 ακόμα μου λένε ότι βρίσκεται στα κεντρικά, ενώ αν υποθέσουμε ότι έχω κάνει χιλιάδες αιτήματα θα έπρεπε αν όχι 30.11 μιας και η μεταφορική δεν ξέρουμε αν τους το παρέδωσε απευθείας, αλλά στις 1.12 να το είχαν λάβει και στα καπάκια να το ειχαν στείλει Θεσσαλονίκη.
Σήμερα 3.12 ακόμα η συσκευή λένε ότι είναι στα Κεντρικά. Και έχει γίνει ίδια αναφορά σε άλλα Site και στο Community της Sony.
03 Dec 2015 12:33 - 03 Dec 2015 15:25

unboxiousguru wrote: Σε αυτό το topic θα συζητάμε για τα καταστήματα Γερμανός.
Συγκεκριμένα θα σας περιγράψω μια δυσάρεστη εμπειρία που είχα πρόσφατα.
23.11 παρεδωσα το playstation 4 στο καταστημ Χαριλαου/ θεσσαλονικης
24.11 μου ηρθε μηνυμα με κωδικο επισκευης
Ενω με ενημερωναν υποτιθεραι οτι θα το εστελναν στο service τους κατι το οποιο δεν εγινε ποτε. Αλλα πηγε στα κεντρικα.
Στις 30 πηγε στην Κομετρον οπου ειναι το μονο εξουσιοδοτξμενο service και την ιδια μερα το ξανα εδωσαν στα κεντρικα.
Σημερα 2.12 ακομα μου λενε οτι βρισκεται στα κεντρικα.
Φυσικα θα γινει καταγγελια στην γενικη γραμματεια του καταναλωτη και ηδη απο την πρωτη μερα η Sony ενημερωνεται για οτι εχει γινει.
Φυσικα δεν θα ξανα αγορασω τιποτα απο καταστημα και λυπαμαι πολυ γι'αυτο.

Έτσι όπως τα γράφεις δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.
03 Dec 2015 12:26 - 03 Dec 2015 15:25
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για τα καταστήματα Γερμανός.
Συγκεκριμένα θα σας περιγράψω μια δυσάρεστη εμπειρία που είχα πρόσφατα.
23.11 παρεδωσα το playstation 4 στο καταστημ Χαριλαου/ θεσσαλονικης
24.11 μου ηρθε μηνυμα με κωδικο επισκευης
Ενω με ενημερωναν υποτιθεραι οτι θα το εστελναν στο service τους κατι το οποιο δεν εγινε ποτε. Αλλα πηγε στα κεντρικα.
Στις 30 πηγε στην Κομετρον οπου ειναι το μονο εξουσιοδοτξμενο service και την ιδια μερα το ξανα εδωσαν στα κεντρικα.
Σημερα 2.12 ακομα μου λενε οτι βρισκεται στα κεντρικα.
Φυσικα θα γινει καταγγελια στην γενικη γραμματεια του καταναλωτη και ηδη απο την πρωτη μερα η Sony ενημερωνεται για οτι εχει γινει.
Φυσικα δεν θα ξανα αγορασω τιποτα απο καταστημα και λυπαμαι πολυ γι'αυτο.
30 Nov 2015 20:31 - 30 Nov 2015 20:32
Το review για το τελευταίο Final Fantasy στο PlayStation ανέβηκε. Για όσους το έχετε παίξει, αναπολήστε μαζί μας διαβάζοντας το εδώ , ενώ όσοι είναι μικρότεροι η όσοι απλά δεν το έχετε παίξει ακόμα διαβάστε για ποιους λόγους θα πρέπει τουλάχιστον να το δοκιμάσετε.

To παρακάτω βίντεο είναι η μοναδική συνεργασία της Squaresoft με την Coca - Cola για την διαφημιστική καμπάνια του Final Fantasy IX, μια διαφήμιση που θυμάμαι και εγώ αρκετά καλά σαν παιδί.

29 Nov 2015 18:31 - 29 Nov 2015 18:32

Το κύκνειο άσμα της σειράς Final Fantasy για το PlayStation, ανήκει μέσα στα αριστουργήματα του gaming για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους. Αν και έχουν περάσει 14 χρόνια από την κυκλοφορία του, το Final Fantasy IX, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των απανταχού fan της σειράς, ίσως λόγω της παραμυθένιας ατμόσφαιρας που κατάφερε να δημιουργήσει. Το τελευταίο installment της σειράς για το PlayStation μας μεταφέρει σε ένα πανέμορφο κόσμο, χτισμένο με μοναδικές εικόνες και σκηνικά και αν και έχει και αυτό τα δικά του προβληματάκια, έχει αποτυπωθεί στον εγγεφαλό μας με μια γλυκιά δόση νοσταλγίας, ειδικότερα σε όσους ήταν παιδιά όταν ασχοληθήκανε για πρώτη φορά μαζί του.

Ένα εκτενές retro review θα ανέβει σύντομα στο GameWorld.gr και θα έχετε την ευκαιρία να αναπολήσετε μαζί μας τις καλύτερες σας στιγμές με το παιχνίδι.

25 Nov 2015 18:58
PSN ID: rainik1
23 Nov 2015 00:12 - 23 Nov 2015 19:26
Playstation 3 fat 40 gb,μαζί με όλα τα γνήσια καλώδια του,HD,ρεύμα και ένα χειριστήριο dualshock 3 γνήσιο σε άριστη κατάσταση με το φορτιστή του.

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

120 ευρω

Δίνονται και τα παρακάτω παιχνίδια μαζί

RED DEAD REDEMPTION
ASSASIN'S CREED 1-2
PRO EVOLUTION SOCCER 08
NEED FOR SPEED PRO STREET
19 Nov 2015 18:23 - 20 Nov 2015 19:03
Τα VR games μπορεί τελικά να αλλάξουν πολλά περισσότερα στην βιομηχανία απο όσα περιμέναμε. Το σύστμα PEGI ίσως επανεξετάσει τους τρόπους αξιολόγησης του, ώστε να βαθμολογεί με σωστό τρόπο τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας. Διαβάστε την σχετική είδηση.
19 Nov 2015 17:05
AthensCon: Επίλογος
Περάσαμε τέλεια κι ευχαριστούμε όσους από εσάς ήρθαν. Είχαμε καιρό να στήσουμε ένα τόσο όμορφο περίπτερο. Για πρώτη φορά σε έκθεση βάλαμε μαζί την "Αγία Τριάδα". 4 Gaming PC, 2 PlayStation stands και το Arcade μας. Φυσικά όλοι οι εκθέτες έδωσαν δυναμικό παρόν. Δείτε το tour μας στην AthensCon σε περίπτωση που δεν ήρθατε.

Την παράσταση έκλεψαν οι special guests και ειδικά ο Ευγένιος Τριβιζάς (ουρά δεκάδων μέτρων επί 12 ώρες για ένα αυτόγραφο) και ο Μίλτος Γερολέμου απ' το Game of Thrones.

Υπήρξε επίσης gaming panel με συνάδελφους δημοσιογράφους στο οποίο ο Παντέλαρος...ευλόγησε τα γένια του. B)

Ευχαριστούμε που ήρθατε και τα είπαμε για άλλη μια φορά από κοντά. Όσοι ήρθατε και μείνατε ευχαριστημένοι πείτε το, αν δεν σας άρεσε κάτι το ίδιο. Όσοι δεν ήρθατε περιμένουμε απόψεις. Ήταν λόγω χρόνου? Τιμής (7€/ημέρα, 10€/διήμερο). Σε κάθε περίπτωση σας θέλουμε όλους στην AthensCon 2016

8.000 άτομα η προσέλευση και για 1ο event έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.
Ευχαριστούμε το AthensCon για την φιλοξενία και όλους εσάς που ήρθατε και μας είπατε τα καλύτερα για την δουλειά μας. Ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την φετινή χρονιά.

ΥΓ. Πολύ ώριμο κοινό η AthensCon. Το γούσταρα αυτό. :)
18 Nov 2015 08:56 - 18 Nov 2015 08:56

Τρία νέα δωρεάν DLC
Διαθέσιμα από σήμερα.

Τρία νέα δωρεάν DLC έγιναν σήμερα διαθέσιμα για το Driveclub. Τα δύο πρώτα αφορούν τα All Stars Tour Pack και All Stars Livery Pack και περιέχουν έξι νέα events, τρία νέα trophies και ένα livery design. Το τρίτο DLC, το EBR Expansion Pack, είναι διαθέσιμο για τους κατόχους του Driveclub Bikes expansion και περιλαμβάνει έξι επιπλέον events, τρία trophies και δύο νέα superbikes, τα Erik Buell Racing 1190RX και Erick Buell Racing 1190SX.

Η Evolution Studios ανέφερε επίσης ότι θα υποστηρίξει το Driveclub με νέο περιεχόμενο ακόμα και το 2016, ενώ θα υπάρξει και υποστήριξη του PlayStation VR headset.
15 Nov 2015 23:08
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Η αληθεια ειναι οτι σε αυτη τη γενια,απο τοτε που ανελαβε το xbox o Spencer,η ms εχει βγαλει πολλα updates,περισσοτερα και ποιτηκοτερα αποκλειστικα κα ιγενικα το παει πολυ καλα το πραγμα.ΑΠο την αλλη η σονυ καθεται αταραχη μιας και πουλαει και για αποκλειστικα ουτε που σκαει.Βεβαια και η Σονυ σαν εταιρεια εχει οικονομια προβληματα(μονο το playstation πουλαει) και προσπαθουν να κανουν περικοπες.Σου λεει αφου τα παμε τωρα καλα μην βγαζεις πολλα αποκλειστικα.Μολις δουμε οτι το πραγμα αλλαζει τοτε βγαλε εκει 2-3.Βεβαια μην σε πολυ απασχολουν αυτα.Πανε δες τις κονσολες,τσεκαρε χειριστηρια και σκεψουν τι αποκλειστικα σε ενδιαφερουν.Επισης σκεψου οτι το xbox one προσφερει και backwards combatibility και θα μπορεις να παιξεις καποια παιχνιδια του 360 στο one.Λαθος επιλογη,για μενα,δεν υπαρχει.Και οι δυο προσφερουν πανω κατω την ιδια εμπειρια.
13 Nov 2015 00:50 - 13 Nov 2015 00:52
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Tony, δεν σου εχει συμβει να αγορασεις κατι που διαβαζοντας τις προδιαγραφες του φαινοταν αξιολογο αλλα μετα απογοητευτηκες οταν ειδες οτι η διαφημιση δεν ηταν ακριβοδικαιη?. ;) Την εχω παθει παρα πολλες φορες με μουσικα cd που ενω ο reviewer ελεγε οτι ηταν τελειο album κ.τ.λ βγηκε μια απογοητευση αλλο πραγμα. Σαν να πηρα αλλο προιον ηταν. Βεβαια εδω παιζει ρολο η υποκειμενικη αποψη του συντακτη και οχι τα τεχνικα στοιχεια αλλα πηρες περιπου μια ιδεα τι εννοω.
Και σε τηλεορασεις εχω δει διαφημιση και προδιαγραφες αριστες και οταν την πηρα (Panasonic για την ακριβεια) μου βγηκε β' διαλογης προιον που χαλασε σ'ενα χρονο (ευτυχως μεσα στην εγγυηση της). Και σε κινητο μου εχει συμβει (ενα Sony ηταν) και απο τοτε μονο αν δω κατι με τα ματια μου το αγοραζω, δεν πιστευω σε τιποτα. ;)

Επειδη ο καθε ενας θα σου πει το κοντο και το μακρυ του(Προσωπικα εγω που εχω και τις δυο κονσολες αν δεν σ' αρεσουν καποια αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν θα σου προτεινα να πας σε xbox one και τους λογους τους εχω αναφερει σε παλιοτερα ποστ μου) θα σου προτεινω να πας σε καταστηματα που εχουν και τις δυο κονσολες να τις δουλεψεις λιγο και αν σου κανει το κλικ καποια απο τις δυο την αγοραζεις.
Αν και οτι καλυτερο θα ηταν να ειχες φιλους που να εχουν και τις δυο κονσολες ωστε να τις δεις απο κοντα οχι καποιες ωρες αλλα μερικες μερες και μετα να αποφασισεις ποια θα παρεις.
Και κατι αλλο εξισου σημαντικο ειναι ποια απο τις δυο εχουν οι φιλοι σου γιατι παιζει ρολο και το θεμα ανταλλαγη παιχνιδιων με τους φιλους μου.

Και καλως ή κακως εδω στην Ελλαδα παντα ειμασταν υπερ του playstation ακομα και στην προηγουμενη γενεια κονσολων που παγκιοσμιως ειχε περισσοτερες πωλησεις το xbox360.
Displaying 4861 - 4875 out of 10572 results.