Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

16 Mar 2016 23:45
Με το Season Pass αποκτάς την πλήρη έκδοση. Και εγώ μόνο DLC με Achievements αγοράζω τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Οπότε αν θες να κάνεις 100% complete το game τσιμπάς το Season Pass.
16 Mar 2016 23:40
καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα, Αγορασα ενα Playstation 3 μεταχειρισμενο, Εφοσον επαιξα διαφορα παιχνιδια μια χαρα δοκιμασα σημερα μετα απο 2 βδομαδες που το χω να βαλω το battlefiled hardline, επαιξα 5 λεπτα και μετα εκλεισε το ps3 μονο του και αναβοσβηνε το κοκκινο φωτακι , το ανοιξα μετα το ξαναβαλα μετα απο 5 λεπτα παλι το ιδιο, αυτο γινεται μονο με το battlefield, Απο οτι ξερω αυτο γινοταν και σε ενα αλλο παιχνιδι του προηγουμενου του call of duty Ghost, μηπως εχει φαει καποιο μπαν κατι σε αυτα τα παιχνιδια; ξερετε τι μπορω να κανω; αυτο γινεται μονο στο battlefield μεχρι τωρα... gta,fifa,god of war που εχω παιξει παιζει κανονικα
16 Mar 2016 20:59
Μου αρέσει να ολοκληρώνω 100% τα παιχνίδια (τώρα πλέον και τα trophies) οπότε για αυτό δεν έχω αγοράσει ακόμα το παιχνίδι.Περίμενα μια complete edition.Δεν με ενδιαφέρει τόσο το extra περιεχόμενο που δεν έχει σχέση με trophies αλλά αποκλειστικά τα dlc που έχουν trophies.Οπότε αν το season pass σου δίνει όλο to dlc πακέτο,δίνω 30 για το παιχνίδι,19 για το pass και έχω μια θεωρητική ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού.Στην περιγραφή λέει new content for 6 months,οπότε με έχει μπερδέψει.Τα season pass γενικά έχουν χρονικό περιορισμό?Αν είναι έτσι δεν συμφέρει πολύ
16 Mar 2016 20:20

Sephiroth wrote: Ἑχει βάλει Easter Sale to ps store και υπάρχουν καλές ευκαιρίες.Δεν έχω αγοράσει ποτέ season pass για παιχνίδι αλλά καλοβλέπω αυτό για το Batman Arkham Knight.Τι ακριβώς είναι όμως?Αυτή τη στιγμή το BAK έχει 16 dlc.Θα μπορώ να τα κατεβάσω όλα δωρεάν όποτε θέλω??Επίσης αν στην πορεία βγουν και άλλα dlc θα μπορώ να τα πάρω χωρίς κόστος?

Το season pass περιέχει επιπλέον σενάριο απκ το παιχνίδι,extra challenge maps, περισσότερα skins για τον Bruce και κάποια race tracks για το batmobile. Δεν θυμάμαι τι άλλο αλλα μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του season pass πριν το αγοράσεις. Ρίξε μια ματιά
16 Mar 2016 20:13
Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές του PlayStation Store Easter Sale .

@Sephiroth: To Season Pass το καλοβλέπω και εγώ εδώ και αρκετό καιρό. Αν δεν κάνω λάθος σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μιλάμε για επιπλέον αποστολές και διάφορα challenges με τα νέα batmobiles. Έχει και επιπλέον Trophies επίσης. Η ποιότητα των DLC δεν είναι κάτι φοβερό, από την άποψη ότι δεν θα δεις νέους μηχανισμούς κτλ, αλλά αν σου άρεσε το game το Season Pass επεκτείνει την συνολική διάρκεια κατά 10-15 ώρες τουλάχιστον.
16 Mar 2016 19:23
Ἑχει βάλει Easter Sale to ps store και υπάρχουν καλές ευκαιρίες.Δεν έχω αγοράσει ποτέ season pass για παιχνίδι αλλά καλοβλέπω αυτό για το Batman Arkham Knight.Τι ακριβώς είναι όμως?Αυτή τη στιγμή το BAK έχει 16 dlc.Θα μπορώ να τα κατεβάσω όλα δωρεάν όποτε θέλω??Επίσης αν στην πορεία βγουν και άλλα dlc θα μπορώ να τα πάρω χωρίς κόστος?
16 Mar 2016 01:59 - 18 Mar 2016 13:26

PlayStation VR: Έρχεται τον Οκτώβριο στα 400 ευρώ, αλλά όχι στην Ελλάδα
Ανακοινώθηκαν οι προδιαγραφές του PlayStation VR στην GDC 2016.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Οθόνη OLED 5,7"
Ανάλυση 1920x1080 RGB (960xRGBx1080 για κάθε μάτι)
Refresh rate: 120Hz, 90Hz
Σένσορες 360 μοιρών με 9 LEDs
Πεδίο όρασης: 100 μοίρες
Latency λιγότερο από 18ms
Υποστηριζόμενα controllers: DualShock 4 και PlayStation Move

Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι 230 developers δημιουργούν software για το PlayStation VR. Η Harmonix, δημιουργός του Guitar Hero, θα στηρίζει το headset της Sony με το Harmonix Music VR. Με το PlayStation VR θα μπορείτε επίσης να παίξετε PS4 games ή να δείτε Netflix σε τρία διαφορετικά επίπεδα zoom. Το Playroom VR είναι μια εφαρμογή για φωτογραφίες και βίντεο την οποία όλοι οι κάτοχοι του headset θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Η Sony σχεδιάζει να αναπτύξει ή να μεταφέρει 50 PlayStation VR games απ' τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Διαβάστε το αρχικό άρθρο για το PlayStation VR και ενημερωθείτε για τα games, την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

To VR headset της Sony θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016 με κόστος 399 ευρώ. Αρχικά θα έρθει σε Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ρωσία και Τσεχία. Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που θα το δούμε τον Οκτώβριο, τουλάχιστον ως stand-alone συσκευή.

Απαραίτητη η PlayStation camera
Κάτι που επίσης πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι θα πρέπει να έχετε και την PlayStation camera στην κατοχή σας για να χρησιμοποιήσετε το VRheadset. Η καμερα χρησιμοποιείται για το head motion tracking, καθώς επίσης θα εντοπίζει τα controllers. Το κόστος της PlayStation camera -η οποία ως γνωστόν κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή κυρίως για livestreams- ανέρχεται σε 45-50 ευρώ, συνεπώς υπολογίστε συνολικό κόστος στα 450 ευρώ.

15 Mar 2016 21:50

Το The Game Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο είναι η μεγαλύτερη έκθεση για developers παγκοσμίως. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1988 και τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν σε τέσσερις πόλεις του κόσμου, το Σαν Φρανσίσκο, το Austin, την Κολωνία της Γερμανίας και την Σανγκάι της Κίνας.

Φέτος η έκθεση διεξάγεται στο διάστημα 14-18 Μαρτίου (για την Αμερική, με βραδινές ώρες αντίστοιχα για την Ευρώπη). Το μεγαλύτερο gaming ενδιαφέρον θα ξεκινήσει σήμερα Τρίτη στις 23:00 όταν η Sony θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το PlayStation VR. Ευελπιστούμε μεταξύ άλλων να μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και τα games που θα πλαισιώσουν το Virtual Reality headset του PS4.

Προς το παρόν δείτε τις υποψηφιότητες για τα GDC 2016 Awards.
15 Mar 2016 12:46 - 15 Mar 2016 15:42
πώληση, η Sony PlayStation 4 500GB νέα και σφραγισμένο, έρχεται με 1 έτος Sony εγγύηση.

έρχεται με 3 δωρεάν παιχνίδια και 1 επιπλέον ελεγκτή

Τιμή: € 300

επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά

sammypant1@gmail.com

11 Mar 2016 19:26
Πρώτο που πήρα ήταν το crash bandicoot. Τσακωνόμασταν με τον αδερφό μου ποιος θα πρωτοπαίξει. Μετά πήρα με δικά μου λεφτά το final fantasy.....πάλι καλά που δεν του άρεσε και το ευχαριστήθηκα περισσότερο :P
11 Mar 2016 15:08
Χμ... Ενδιαφέρον θέμα. Έχουμε και λέμε:
PS1-Fighting Force
PS2-Tekken 4
PSP-Killzone Liberation
PS3-Ένα bundle με Conflict: Denied Ops, Genji, Lair, Unreal 3, Vampire Rain Chronicles, Turok, Pure και Quake Wars
PS4-Need for Speed: Rivals
10 Mar 2016 16:44 - 10 Mar 2016 16:45
H Sony σε συνεργασία με την ESL, διοργανώνουν ένα Ευρωπαϊκό τουρνουά Rocket League. Αν πιστεύετε οτι μπορείτε να κάνετε μια... αξιοπρεπή πορεία στον θεσμό, τότε μην διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή. Η νικητήρια ομάδα θα κερδίσει το ποσό των 1000 ευρώ! Διαβάστε περισσότερα .

10 Mar 2016 13:55

fits79 wrote: Ετσι πληροφοριακα γνωριζει κανες ποτε θα το κυκλοφορησει στη τελικη του εκδοση?

Δεν έχει ανακοινωθεί, μέχρι στιγμής. Αν υπάρξει, πάντως, κάποιο update, θα το δεις στην σχετική είδηση .
10 Mar 2016 11:18
Ετσι πληροφοριακα γνωριζει κανες ποτε θα το κυκλοφορησει στη τελικη του εκδοση?
Displaying 4726 - 4740 out of 10571 results.