Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

03 Nov 2018 09:07
PlayStation Classic
Όλα τα games
Η Sony ανακοίνωσε την πλήρη λίστα των 20 PlayStation Classic games.

Πλέον μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των games που θα περιέχει το επερχόμενο Playstation Classic. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony, είναι τα εξής:

Battle Arena Toshinden
Cool Boarders 2
Destruction Derby
Final Fantasy VII
Grand Theft Auto
Intelligent Qube
Jumping Flash!
Metal Gear Solid
Mr. Driller
Oddworld: Abe's Oddysee
Rayman
Resident Evil Director's Cut
Revelations: Persona
Ridge Racer Type 4
Super Puzzle Fighter II Turbo
Syphon Filter
Tekken 3
Tom Clancy's Rainbow Six
Twisted Metal
Wild Arms

Δείτε ωστόσο το τρέιλερ που συνοδεύει τα games και που έχει λάβει αρκετά dislikes:

Η κονσόλα περιλαμβάνει δύο χειριστήρια, οπότε θα μπορείτε εξαρχής να παίξετε με τους φίλους σας.
03 Nov 2018 08:11
Red Dead Redemption 2: Φήμες για κυκλοφορία σε PC, PS5, Xbox Scarlett
Από τον Michael Pachter.

Ο γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας Michael Pachter δήλωσε ότι το Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει στα PC το 2019 και αργότερα "πολύ πιθανόν και σε PS5 και Xbox Scarlett".

Ο αναλυτής της Wedbush Securities θεωρεί ότι η Rockstar θα ακολουθήσει την τακτική του Grand Theft Auto V και όχι αυτή του πρώτου Red Dead Redemption, προκειμένου να καταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες πωλήσεις. "Για τα PC δεν ξέρω γιατί αργούν τόσο, πιθανότατα τον Απρίλιο του 2019 θα το δούμε" είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τα επόμενα PlayStation και Xbox, ο Pachter αρκέστηκε επίσης στο να σχολιάσει "θα βγει όταν βγουν και οι κονσόλες αυτές στην αγορά".
03 Nov 2018 08:10
Νέες κυκλοφορίες: Νοέμβριος 2018
Battlefield 5, Fallout 76, Football Manager 2018 και Darksiders 3.

Ο Νοέμβριος μπήκε και ως τελευταίος μήνας του φθινοπώρου έχει πολλές σημαντικές κυκλοφορίες.

Ξεκινάμε από αύριο με το Football Manager 2019, το αγαπημένο παιχνίδι των οπαδών της εξέδρας και συνεχίζουμε με το Overkill's The Walking Dead στις 6/11. Ακολουθούν στις 13 του μήνα το Hitman 2 , για τους οπαδούς του stealth, αλλά και το Spyro Reignited Trilogy, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Μία ημέρα μετά στις 14/11, έρχεται το Fallout 76, το οποίο για πρώτη φορά θα έχει online multiplayer. Ο τίτλος που ξεχωρίζει από τον μήνα είναι το Battlefield V της EA που στις 20/11 μας μεταφέρει ξανά στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι fans του Darksiders μην χάσετε το τρίτο μέρος στις 27 Νοεμβρίου, ενώ μία ημέρα μετά η Valve κυκλοφορεί επιτέλους παιχνίδι και συγκεκριμένα το card game Artifact.

Δείτε αναλυτικά τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες:

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου
Diablo III: Eternal Collection (RPG): Switch
Football Manager 2019
Lego Harry Potter Collection (Action): PC, Xbox One

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου
Moonlighter: (Action RPG): Switch

Τρίτη 6 Νοέμβριου
Déraciné Adventure (Adventure): PS4 [PlayStation VR]
The Forest (Survival): PS4
Omen of Sorrow (Fighting): PS4
Overkill's The Walking Dead (First-Person Shooter): PC
World of Final Fantasy Maxima (RPG): PC, PS4, Xbox One, Switch

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου
Ride 3 (Racing): PC, PS4, Xbox One

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου
Tetris Effect (Puzzle): PS4
Memories Retold (Adventure): PC, PS4, Xbox One

Τρίτη 13 Νοεμβρίου
Hitman 2 (Action/Stealth): PC, PS4, Xbox One
SNK 40th Anniversary (Collection): Switch
Spyro Reignited Trilogy (Platform): PS4, Xbox One

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου
Fallout 76 (Action RPG): PC, PS4, Xbox One

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Underworld Ascendant (Action RPG): PC, Mac

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου
Civilization 6 (Strategy): Switch
Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee! (RPG): Switch

Τρίτη 20 Νοεμβρίου
Battlefield V (FPS): PC, PS4, Xbox One
Farming Simulator 19 PC, Mac, PS4, Xbox One Simulation
Wreckfest PS4, XBO Racing

Τρίτη 27 Νοεμβρίου
Darksiders III (Action): PC, PS4, Xbox One

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου
Artifact (Card game): PC, Mac

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου
Asterix & Obelix XXL 2 Remastered (Action): PC, PS4, Xbox One, Switch

Εντός του μήνα
Carnival Games: Switch
GRIP (Combat Racing): PS4, Switch
Moto Racer 4 (Racing): Switch
02 Nov 2018 19:45 - 02 Nov 2018 19:47
Προστίθενται μικροσυναλλαγές στο Call of Duty: Black Ops 4

Μέσω των COD Points για την αγορά cosmetics.

Το Call of Duty: Black Ops 4 έχει πλέον μικροσυναλλαγές στο PlayStation 4.

Tα Call of Duty Points, είναι το εικονικό νόμισμα του παιχνιδιού, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με δικά σας χρήματα και να ξοδέψετε σε items. Όπως είπε η Treyarch στο Reddit, τα Call of Duty Points μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα items του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένων και των Nebulium Plasma για τα Zombies mode. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Call of Duty Points, σε Special Orders στο Black Market. Επιπλέον μπορείτε να τα ξοδέψετε για να κάνετε level-up το Black Market tier με το οποίο θα αποκτήσετε επιπλέον cosmetics items. Το σύστημα που έχει ακολουθήσει το Black Ops 4, σχετικά με τα items,skins και μικροσυναλλαγές είναι παρεμφερές με αυτό του Fortnite, χωρίς όμως να προσφέρει δωρεάν αντικείμενα. Για εσάς που κατεβάσατε το Call of Duty Companion app, θα αποκτήσετε 500 Call of Duty αμέσως. Όσοι αγοράσατε το Black Ops 4 Pass θα πάρετε 1000 Call of Duty Points και 300 Nebulium Plasma.

Για να ανεβείτε tier, πρέπει να ξοδέψετε 100 Call of Duty Points που κοστίζουν 1 ευρώ. Αντίστοιχα 2400 κοστίζουν 20 ευρώ και τα 5000 κοστίζουν 40 ευρώ.

"Σιγα σιγα οδεύουν προς το Pay2Win"
31 Oct 2018 20:59
Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια για τους κατόχους Plus συνδρομής για τον μήνα Νοέμβριο.

Τα παιχνίδια ειναι:

●Yakuza Kiwami (PS4)
●Bulletstorm: Full Clip Edition (PS4)
●Jackbox Party Pack 2 (PS3)
●Arkedo Series (PS3)
●Burly Men At Sea (PS Vita + PS4)
●Roundabout (PS Vita + PS4)

29 Oct 2018 21:11
Βγήκε επίσημη ανακοίνωση απο την Sony για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το PlayStation Classic. Τα παιχνίδια ειναι:

●Battle Arena Toshinden
●Cool Boarders 2
●Destruction Derby
●Final Fantasy VII
●Grand Theft Auto
●Intelligent Qube
●Jumping Flash!
●Metal Gear Solid
●Driller
●Oddworld: Abe’s Oddysee
●Rayman
●Resident Evil Director’s Cut
●Revelations: Persona
●Ridge Racer Type 4
●Super Puzzle Fighter II Turbo
●Syphon Filter
●Tekken 3
●Tom Clancy’s Rainbow Six
●Twisted Metal
●Wild Arms
29 Oct 2018 15:41
H νοσταλγία πουλάει πάντα, αλλά τα αγαπημένα μου games από αυτά που προσφέρει μπορώ να τα παίξω και τώρα σε άλλες πλατφόρμες. Δεν είμαι τελείως εναντίον αν έχει προσωπική αξία για κάποιον, αλλά αν είσαι σαν εμένα και ψάχνεις ψιλά κάτω απ'τον καναπέ σου για να παίρνεις games, είναι λίγο παράλογη επένδυση.
28 Oct 2018 22:23
Η Activision ανακοίνωση το Spyro + Crash Remastered Game Bundle. Ειναι ένα πακέτο αγοράς που περιλαμβάνει το Spyro Reignited Trilogy και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, δύο remastered τριλογίες παιχνιδιών με εξ’ ολοκλήρου ανανεωμένο τεχνικό τομέα.

Το Spyro Reignited Trilogy περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

●Spyro the Dragon
●Spyro 2: Ripto's Rage!
●Spyro: Year of the Dragon.

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

●Crash Bandicoot
●Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
●Crash Bandicoot: Warped.

Το πακέτο θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One στις 13 Νοεμβρίου του 2018 στην τιμή των $59.99. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το αν θα φθάσει στην Ελλάδα να το αγοράσουμε..
28 Oct 2018 22:22
Η Activision ανακοίνωση το Spyro + Crash Remastered Game Bundle. Ειναι ένα πακέτο αγοράς που περιλαμβάνει το Spyro Reignited Trilogy και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, δύο remastered τριλογίες παιχνιδιών με εξ’ ολοκλήρου ανανεωμένο τεχνικό τομέα.

Το Spyro Reignited Trilogy περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

●Spyro the Dragon
●Spyro 2: Ripto's Rage!
●Spyro: Year of the Dragon.

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

●Crash Bandicoot
●Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
●Crash Bandicoot: Warped.

Το πακέτο θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One στις 13 Νοεμβρίου του 2018 στην τιμή των $59.99. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το αν θα φθάσει στην Ελλάδα να το αγοράσουμε.
28 Oct 2018 21:24
Δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω μέχρι τώρα αφού το PS1 ουσιαστικά δεν το πρόλαβα και PSP δεν πήρα ποτέ. Η μόνη μου επαφή με τον sir Daniel ήταν στο PlayStation All-Stars αλλά για κάποιο λόγο πάντα μου άρεσε ο χαρακτήρας. Έχω περιέργεια να το δοκιμάσω επιτέλους.
28 Oct 2018 21:18 - 28 Oct 2018 21:26

Blood Prince wrote: Δεν έχω ξεκινήσει να παίζω καθόλου The Witcher 3 και είπα να ξαναβάλω Skyrim χωρίς mod να παίξω από την αρχή μπας και φτάσω level 80 και αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior.

Λοιπόν τα γραφικά είναι χάλια,ειδικά ο σχεδιασμός των χαρακτήρων (ακόμα και για παιχνίδι του 2011),το περιβάλλον μονότονο,οι χαρακτήρες εκνευριστικοί αρκετές φορές ειδικά η Spouse......το παιχνίδι χωρίς Mods,είναι ότι πρέπει για να βαρεθώ να παίζω και να νιώθω πως με στύβει για τα καλά.Επιπλέον έχω μόνο 58 στα 75 achievements ενώ έχω κάνει σχεδόν τα πάντα...

To The Witcher 3 απ'οτι έχω διαβάσει πρέπει να είναι πολύ καλύτερο και με διαφορά από το Skyrim αλλά δεν βιάζομαι να το ξεκινήσω. :P

Εκεί που έλεγα πως το Skyrim είναι πολύ βαρετό αυτή την εβδομάδα το έκαψα και τελείωσα και όλα τα factions σε σημείο που το Playstation 4 δεν το έχω αγγίξει καθόλου καθώς επίσης και δεν έχω παίξει καθόλου The Witcher 3.Είναι φορές που το Skyrim το βλέπω πολύ βαρετό και φορές που με πιάνει εθισμός σε σημείο που δεν θέλω να σηκωθώ από το Laptop ούτε για φαγητό.

Οσον αφορά τα Level ενώ βρήκα τρόπο να ανεβαίνω γρηγορότερα (κάνοντας train σε διάφορα Skills,κάνοντας αλχημεία,smithing κ.λ.π) έχω παρατηρήσει πως μετά το Level 30 είναι πιο δύσκολο να ανέβω γρήγορα.30-35 είναι το μέγιστο Level που έχω φτάσει στο παρελθόν και τώρα δεν θα απεγκαταστήσω το παιχνίδι αν δεν φτάσω Level 50 για το achievement στο Steam και Level 80 για να αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior και να δω όλους τους αντιπάλους.

Για την ώρα ενώ έχω ολοκληρώσει Dark Brotherhood,Thieves Guilds,Companions,College of Winterhold,Bards College για πολλοστή φορά αλλά δεν έχω παίξει καθόλου DLC Dragonborn και Dawnguard με τον νέο χαρακτήρα που δημιούργησα είμαι Level 32 οπότε θα ανέβω και άλλα Level στην συνέχεια χωρίς να βαρεθώ. Το βασικό πάντως στο να ανεβαίνω Level γρήγορα είναι να αποκτάω χρυσό ώστε να αναβαθμίζω τα Skill.Από το 50 και μετά στα διάφορα Skill έχω παρατηρήσει,πως ανεβαίνω Level γρηγορότερα.

btw Οσον αφορά τα γραφικά χωρίς Mods είναι χειρότερα βέβαια και χάλια αν τα συγκρίνω με τα περισσότερα παιχνίδια στην γενιά του PS4 αλλά τουλάχιστον χωρίς Mods έχω λιγότερα Bugs.
28 Oct 2018 18:58
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Medievil
MediEvil remake για το PS4
Remake και όχι remaster

Επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για remake και όχι remaster του MediEvil.

Τον περσινό Δεκέμβριο, κατά την διάρκεια του PSX είχαμε την ανακοίνωση μίας επανέκδοσης του πρώτου MediEvil που αναπτύχθηκε από την SCE Cambridge Studio το 1998. Ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για remastered έκδοση ή για ένα remake εξ ολοκλήρου. Τελικά τείνουμε προς το δεύτερο, αφού η ίδια η Sony αποκάλυψε πως το νέο MediEvil θα δημιουργηθεί από το μηδέν.

Ο Shawn Layden, πρόεδρος της SIE Worldwide Studios, αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες για το επερχόμενο remake μέσω ενός PlayStation Blogcast. Πέραν του ότι αποκάλυψε πως στις 31 Οκτωβρίου θα έχουμε ένα νέο τρέιλερ για το παιχνίδι, ξεκαθάρισε και το τοπίο γύρω από το αν θα είναι remake ή remaster: “Υπήρξαν μερικές δηλώσεις που ίσως ακούστηκαν διαφορετικά, ενώ σήμαιναν κάτι άλλο, όπως για το αν θα είναι remake ή remaster. Πρόκειται σίγουρα για ένα remake”. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει ως γνωστόν η Ocean Interactive, η προσπάθεια της οποίας στηρίζεται από την Sony με δεδομένα του αρχικού παιχνιδιού.
28 Oct 2018 18:21
Red Dead Redemption 2: Dynamic theme
Κατεβάστε το από το PlayStation Store.

Το σπουδαίο open world western της Rockstar, έφτασε στο PlayStation 4 και το Xbox One. Αν όμως διαθέτετε ένα PS4, είτε έχετε αγοράσει το παιχνίδι είτε όχι, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το PlayStation Store ένα theme από το παιχνίδι. Πρόκειται για το Red Dead Redemption 2 dynamic theme που διακοσμεί την αρχική οθόνη του PS4 με μουσική και κινούμενες εικόνες.

Μπορείτε να προσθέσετε το theme στο λογαριασμό σας αναζητώντας το στο PlayStation Store από το PS4 σας. Όταν το κατεβάσετε στην κονσόλα σας, πηγαίνετε στο Settings menu του PS4, έπειτα Theme Settings και βρείτε το θέμα για να το επιλέξετε. Και τώρα όλη σας η PS4 εμπειρία διαπνέεται από αέρα Read Dead Redemption 2.

Όσο αφορά το παιχνίδι το ίδιο, είναι τόσο μεγάλο, λεπτομερές και εντυπωσιακό όσο θα περίμενε κανείς από ένα κορυφαίο τίτλο της Rockstar. Διαδραματίζεται στο 1899 και αποτελεί prequel του προηγούμενου τίτλου, παρουσιάζοντας τα γεγονότα που οδήγησαν τη συμμορία Van der Linde να διασπαστεί. Αντί να χειρίζεστε τον John Marston, όπως συνέβαινε στο Read Dead Redemption παίζετε ως Arthur Morgan, που αποτελεί έναν από τους ηγέτες της συμμορίας.
27 Oct 2018 19:58 - 27 Oct 2018 19:59
Η Sony ανακοίνωσε το Medievil Remastered για το PS4.

Το MediEvil είχε κυκλοφορήσει για το PlayStation τον Οκτώβριο του 1998. Πλέον θα το δούμε σε μια Remastered έκδοση στο PS4, με 4K υποστήριξη.

Επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για remake και όχι remaster του MediEvil.

Τον περσινό Δεκέμβριο, κατά την διάρκεια του PSX είχαμε την ανακοίνωση μίας επανέκδοσης του πρώτου MediEvil που αναπτύχθηκε από την SCE Cambridge Studio το 1998. Ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για remastered έκδοση ή για ένα remake εξ ολοκλήρου. Τελικά τείνουμε προς το δεύτερο, αφού η ίδια η Sony αποκάλυψε πως το νέο MediEvil θα δημιουργηθεί από το μηδέν.

Ο Shawn Layden, πρόεδρος της SIE Worldwide Studios, αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες για το επερχόμενο remake μέσω ενός PlayStation Blogcast. Πέραν του ότι αποκάλυψε πως στις 31 Οκτωβρίου θα έχουμε ένα νέο τρέιλερ για το παιχνίδι, ξεκαθάρισε και το τοπίο γύρω από το αν θα είναι remake ή remaster: “Υπήρξαν μερικές δηλώσεις που ίσως ακούστηκαν διαφορετικά, ενώ σήμαιναν κάτι άλλο, όπως για το αν θα είναι remake ή remaster. Πρόκειται σίγουρα για ένα remake”. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει ως γνωστόν η Ocean Interactive, η προσπάθεια της οποίας στηρίζεται από την Sony με δεδομένα του αρχικού παιχνιδιού.
27 Oct 2018 15:59 - 27 Oct 2018 16:02
Οκ μπορω να συμφωνησω στο οτι ειναι ενα feature που επρεπε να εχω προσβαση κανονικοτατα και να κανω καποιες αλλαγες,αλλα προσωπικα δεν το βλεπω τοσο χρησιμο σαν κατι που ειναι καποια πολυ ουσιωδη ενημερωση στο συστημα.Οταν ειδα στο google απο το κινητο μου και καλα μια πολυ σημαντικια ενημερωση λογισμικου για το ps4 ειπα για κατσε να ριξω μια ματια και βλεπω αυτο το θεμα.Προσωπικα δεν μου ειναι και πολυ χρησιμο αν και οπως αναφερα παραπανω θα επρεπε να ειναι κατι που να εχεις ελευθερη προσβαση και ηταν βλακεια της sony απο την αρχη! Αλλα μπορειτε να δειτε ολοι ξεκαθαρα τι γινεται οταν ζητανε ορισμενοι ενημερωσεις κτλ εδω και εκει να σου και τα προβληματα.Ας μας γινει μαθημα λοιπον να μην ολη την ωρα ζηταμε κατι γιατι παιζει στο τελος να μην δουλεβουν ολονων οι κονσολες επιδη θα γινει απο κοινου αυτη η ενημερωση και καπιοι αλλοι σας κυνηγαμε ολους μαζι στο τελος! Ειναι αρκετο που εδω και εκει σε forums βλεπω μερικους να εχουν φοβερα προβληματα εξαιτειας καποιον λαθων που εγιναν στο παρελθον απο την εν λογο sony,ας μην τα κανουμε χειροτερα.Το αλλο παλι γιατι να πρεπει να πληρωνω να παρει ο διαβολος κατι το οποιο θα επρεπε να λειτουργει εξ αρχεις στο ρημαδιασμενο ps4 στο ετσι??? Αλληθεια τωρα 10 ευρο για να κανω αλλαγη στο user name μου πανε καλα? Αλλα μαλον ναι καλα πανε οταν θα ερθουν εκατονταδες απο το εξωτερικο και θα τα ριχνουνε στο ετσι ακομη και σε θεματα τετοιου τυπου χρημα στην εταιρια τους που επρεπε ηδη να ειναι ενεργα στο συστημα μας.Λες και δεν πηρανε τα λευτα τους κανουνε συνεχεια ολοι αυτοι επιδη εμεις τους δωσαμε το δικαιωμα,πληρωνετε τωρα εξτρα και για απλες ενημερωσεις λοιπον μερικοι οι αλλοι δεν φταιμε τιποτα.Το να μου λεγανε πχ αν κανεις αλλαγη ονοματος user αλλα μετα για να το ξανα κανεις θα περιμενεις κανα 6μηνο να το καταλαβω (οπως το deactivate system) αλλα λευτα για κατι τετοιο μου φενεται πολυ κακο απομερους τους συγνωμη αν καπιοι εχετε να τα δινεται και διαφωνειται παιδες! Μην με παρεξηγειται και συγνωμες για το κατεβατο αλλα ειναι ενα σοβαρο θεμα που σηνωνει συζητηση και θα ηθελα να δω τα σχολια σας χαιρετω για τωρα.
Displaying 3586 - 3600 out of 10570 results.