Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

24 Apr 2019 21:29
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Days Gone
Days Gone
Δυνατότητα pre-load.

Η μέρα κυκλοφορίας του Days Gone πλησιάζει.

Ωστόσο, όσοι είχατε προ παραγγείλει τον τίτλο μέσω του PlayStation Store, θα μπορείτε να κάνετε pre-load. Κάνοντας το αυτό, θα το έχετε κατεβάσει και uα έχετε ολοκληρώσει το install πριν την επίσημη κυκλοφορία, δίνοντας σας την ευκαιρία να παίξετε κατευθείαν. Πρόκειται για μια αυτόματη λειτουργία, αλλά μπορείτε να το ρυθμίσετε και από την σελίδα του pre-order του παιχνιδιού.
24 Apr 2019 21:26
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Persona 5
Persona 5 Royal: Περίοδος κυκλοφορίας
Ακολουθεί και τρέιλερ.

Στο τέλος του Persona Super Live 2019, αναδείχθηκε ένα τρέιλερ για την νέα έκδοση του Persona 5, ονομαζόμενη Persona 5 The Royal.

Αποκαλυφτήκαν πολλά όπως ένα νέο μέλος για τους Phantom Thieves, επιπλέον περιοχές για κοινωνικές δραστηριότητες, νέα attack animations και πολλά άλλα. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, το Persona 5 The Royal είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 31 Οκτωβρίου 2019 και παγκοσμίως το 2020, αποκλειστικά για το PlayStation 4.

24 Apr 2019 21:23
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Street Fighter 5
Street Fighter V: Δωρεάν περίοδος
Δωρεάν περίοδος για PS4.

Η Capcom έκανε το Street Fighter V free-to-play για το PlayStation 4 από τώρα μέχρι τις 5 Μαΐου.

Θα έχετε πρόσβαση σε 16 χαρακτήρες και στα περισσότερα από τα modes του παιχνιδιού, συμπεριλαμβάνοντας το Arcade. Θα είναι διαθέσιμοι επίσης τέσσερεις χαρακτήρες για να τους δοκιμάσετε, αν και είναι περιορισμένοι σε συγκεκριμένα modes. Το PS Plus θα είναι απαραίτητο για να παίξετε online αλλά φαίνεται σαν ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το παιχνίδι, αν δεν έχετε παίξει ακόμα.
24 Apr 2019 21:19
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Slay the Spire
Slay the Spire
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για PS4.

Tο Slay the Spire της Mega Crit Games, θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 21 Μαΐου.

Η τιμή του θα ανέρχεται στα 20€, ωστόσο οι συνδρομητές PlayStation Plus θα έχουν έκπτωση 10% στην προ παραγγελία τους.

Αποκτήστε το Slay the Spire εδώ.
19 Apr 2019 22:29 - 19 Apr 2019 22:51

akiszax wrote:

Blood Prince wrote: Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στην ζωή μου...να αγοράσω PS4 Σεπτέμβριο 2018............πωωωωωωωωωω.........

Θα βρώ βέβαια την λύση,αλλά μετανιώνω ακόμα.

Βέβαια κάποιοι αγοράζουν XBOX ONE και Playstation 4 ,δύο κονσόλες ίδιας γενιάς...υπάρχουν και πιο σπάταλοι.

Μην το λες εγω το πηρα το PS4 με τα VR Χριαστουγενα του 2018, και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Θα ήθελα περισσότερα απο το PS PLUS ομως, και γενικα περισσότερα Free η demos games.

Demo κυκλοφορούν διάφορα καλά games στο ps store .Κανονικά στο PS Plus θα έπρεπε να κυκλοφορούν Full Games free όχι Demo.

Το σκεπτικό μου είναι πως την είχα βγάλει με Skyrim και Dark Souls 2 για μεγάλο διάστημα (παιχνίδια γενιάς PS3) ,και θα μπορούσα να κάνω υπομονή λίγο ακόμα και να αγοράσω PS5 πρώτη μέρα...αλλά ότι έγινε,έγινε.

Η αλήθεια πάντως είναι πως τρία με τέσσερα χρόνια καινούργια παιχνίδια δεν είναι και λίγα.Ακόμα και κάρτα γραφικών να είχα αγοράσει για το PC δύσκολα θα άντεχε πάνω από τετραετία.Βέβαια αυτός ο οποίος αγόρασε το PS4 το 2013 την έχει για οχτώ-εννιά χρόνια.
19 Apr 2019 21:58

Astro wrote: Αν όντως ισχύει ότι θα βγει με background compatibility θα το αγοράσω σίγουρα.

Συγουρα ενας απο αυτους θα ειμαι και εγω :cheer: :P
19 Apr 2019 21:57

Blood Prince wrote: Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στην ζωή μου...να αγοράσω PS4 Σεπτέμβριο 2018............πωωωωωωωωωω.........

Βέβαια κάποιοι αγοράζουν XBOX ONE και Playstation 4 ,δύο κονσόλες ίδιας γενιάς...υπάρχουν και πιο σπάταλοι.

Μην το λες εγω το πηρα το PS4 με τα VR Χριαστουγενα του 2018, και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Θα ήθελα περισσότερα απο το PS PLUS ομως, και γενικα περισσότερα Free η demos games.
19 Apr 2019 13:19 - 19 Apr 2019 13:20
Η Microids και η PlayMagic ανακοίνωσαν σήμερα ότι το XIII, το cult-classic cel-shaded shooter της Ubisoft θα κυκλοφορήσει με remake.
Βασισμένο στα πέντε πρώτα τεύχη της σειράς κόμικ, το XIII είναι μια μίξη από story-driven adventure και first-person shooter.
‘’Στοχεύουμε να φτιάξουμε την καλύτερη περιπέτεια για τους παίκτες και το XIII είναι σίγουρα στην σειρά με την εκδοτική στρατηγική μας’’ είχε ο Francois Coulon, επικεφαλής του τμήματος παραγωγής στην εκδότρια εταιρία Microids.
Ο στόχος μας είναι να φέρουμε την συναρπαστική εταιρία του XIII σε μία νέα γενιά παικτών με τα καλύτερα δυνατά γραφικά και animations.
Η PlayMagic θα εκσυγχρονίσει τα γραφικά, τον ήχο και τα animations, παραμένοντας πιστή στο πρωτότυπο ύφος. Τα gameplay mechanics επίσης θα επανεπεξεργαστούν, αλλά θα συμπεριλαμβάνουν το αρχικό πνεύμα του παιχνιδιού.
Θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το remake αργότερα. Με κυκλοφορία αρχικά για το Xbox, το GameCube και το PlayStation 2 το 2003, το XIII θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.
Θα γίνει διαθέσιμο για PC, Mac, PS4, Switch και Xbox One σε κανονική και ψηφιακή μορφή.
19 Apr 2019 12:33 - 19 Apr 2019 12:35

Astro wrote: Αν όντως ισχύει ότι θα βγει με background compatibility θα το αγοράσω σίγουρα.

Με τα σημερινά δεδομένα και εγώ θα αγοράσω το PS5 κάποια στιγμή καθώς μετά το 2022 δεν θα κυκλοφορούν παιχνίδια για PS4 άρα τι θα παίζω ;

Backwards Compatibility θα βγεί λογικά με PS4 games μόνο (κανονικά θα έπρεπε και το PS4 να έχει με PS3 games αλλά τέσπα).....

Βέβαια μέχρι το 2021 (τέλη 2020) που θα κυκλοφορήσει το PS5 μπορεί άλλες εταιρίες να έχουν βγάλει καλύτερες κονσόλες ή να βγάλουν.

Εγώ θα ήθελα τα παιχνίδια PS4 να είναι συμβατά και με την κονσόλα ενός νέου ΧΒΟΧ π.χ ή ενός σύγχρονου PC.
18 Apr 2019 18:34
Αν όντως ισχύει ότι θα βγει με background compatibility θα το αγοράσω σίγουρα.
18 Apr 2019 12:49 - 18 Apr 2019 13:07
Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στην ζωή μου...να αγοράσω PS4 Σεπτέμβριο 2018............πωωωωωωωωωω.........

17 Apr 2019 15:53 - 17 Apr 2019 15:56
Μια εναλλακτική λύση είναι να το πουλήσω το PS4 και να αγοράσω PS5 πρώτη μέρα . :lol:

Ομως θα το σκεφτώ πιο ψύχραιμα αλλά πιθανόν να το αγοράσω άμεσα εάν η τιμή είναι κοντά στα 500 € .

btw Δείτε και το παρακάτω site.Αναφέρει πολλά σημαντικά νέα για το PS5 όπως και για την πιθανή τιμή του.

www.ps5playstation5.com/
17 Apr 2019 12:57 - 17 Apr 2019 13:09
Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της Sony θέλω να γράψω τα εξής :

Νοέμβριο 2020 θα κυκλοφορήσει λογικά το PS5....τα πρώτα παιχνίδια του PS5 θα παίζουν και στο PS4 λογικά...οπότε εγώ που αγόρασα το PS4 το 2018 θα περιμένω μέχρι το 2022 ή 2023 που θα έχει πέσει η αρχική τιμή του PS5 και που θα σταματήσουν λογικά να κυκλοφορούν πολλά παιχνίδια για PS4 μέσα στο 2023 . (του PS3 σταμάτησαν μέσα στο 2016 και το λανσάρισμα του PS4 έγινε 2013)

Το Backwards Compatibility θέλω να προσθέσω στα όσα έγραψα σε προηγούμενο ποστ πως είναι αρκετά σημαντικό γιατί κάποια στιγμή το PS4 μπορεί να χαλάσει όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή να μην υπάρχει στην αγορά και να μην συντηρείται όπως γίνεται ήδη με το PS2.

Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα τρέξω να αγοράσω το PS5 πρώτη μέρα.Επιπλέον θα δω τι θα γίνει και στην περίπτωση άλλου PC.
15 Apr 2019 19:48
Νέες προσθήκες για το VR της Sony

Στόχος η κοινωνικοποίηση του παίκτη.

Η Sony φαίνετε να έχει προσηλωθεί στην περεταίρω ανάπτυξη του VR συστήματος της έτσι ώστε να κάνει τους και της πιο κοινωνικούς.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν κάποια νέα σχέδια που μας δίνουν μια ιδέα προς το που κατευθύνετε η εταιρία με το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Πληροφορίες από το Siliconera αναφέρουν ότι μια από τις νέες προσθήκες που θα φέρει η Sony στοχεύει στην ζωντανή προβολή εκδηλώσεων όπως οι αγώνες esport έχοντας POV εμπειρία. Ουσιαστικά οι χρηστές VR θα απεικονίζονται με avatars τα όποια θα έχουν κανονικές θέσεις μέσα στο γήπεδο ης εκδήλωσης, με την αντίστοιχη γωνία θέασης.

Επιπροσθέτως αναφέρεται ότι οι παίκτες θα βρίσκονται μέσα σε ένα πλήθος από NPC χαρακτήρες, έτσι ώστε να μην χάνετε το στοιχείο της κοινωνικοποίησης που βρίσκετε έξω από τα games. Ακόμη η εταιρία θεωρεί ότι έχοντας τους φίλους και την οικογένεια σας, να σας παρακολουθεί να παίζεται διάφορα games, θα αυξήσει την επικοινωνία του παίκτη με τους γύρω του μέσω της διασκέδασης που θα απολαμβάνουν όλοι μαζί.

Αναμένουμε λοιπόν την παρουσίαση του νέου οράματος της Sony, από την ιδία την εταιρία για περισσότερες λεπτομέρειες.
15 Apr 2019 17:39
Ο δημιουργός του Another World, Eric Chahi, αποκάλυψε τον επικείμενο τίτλο Paper Beast για Playstation VR μέσα στο 2019. Πρόκειται για ένα adventure game που έχει σκοπό να σας φέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο, αυτή την φορά με την βοήθεια του Playstation VR.
Displaying 3421 - 3435 out of 10570 results.