Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

08 May 2020 01:12
Στην επίσημη σελίδα του Playstation στα επερχόμενα παιχνίδια για το PS4 φαίνεται και το Elden Ring επομένως εκτός απροόπτου θα κυκλοφορήσει και στο PS4 ! xD

www.playstation.com/el-gr/explore/ps4/games/upcoming-ps4-games/

Elden Ring

Εταιρεία ανάπτυξης: FromSoftware

Εκδότης: BANDAI NAMCO Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Προς επιβεβαίωση

Με σκηνικό έναν κόσμο από τον δημιουργό της σειράς μυθιστορημάτων Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου (A Song of Ice and Fire), Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, και τον δημιουργό των Dark Souls και Bloodborne, Hidetaka Miyazaki, αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι δράσης, ρόλων και φαντασίας έχει ήδη ιντριγκάρει τους παίκτες. Αν και πρόκειται να αποκαλυφθούν περισσότερα, το Elden Ring υπόσχεται σκοτεινούς μύθους, εκθαμβωτική μαγεία και τρομακτικούς αρχηγούς.
07 May 2020 22:02

Brazhlias wrote: Παντως κι εγω δεν θα ορμηξω για day-one. Θα περιμενω λιγο καιρο να δω και για να πεσουν οι τιμες και για να εχω μια ιδεα ποσο καλη ειναι τελικα η κονσολα.

Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω.Θα το σκεφτώ καλά αλλά μπορεί να πουλήσω το PS4 στην μισή τιμή από την τιμή που το αγόρασα και να αγοράσω Next Gen αρκετά σύντομα.
07 May 2020 17:05
Call of Duty: Warzone: Tο double XP επιστρέφει λόγω της αστάθειας των servers

H Infinity Ward επιβραβεύει την υπομονή των παικτών.

Η Infinity Ward ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι όλοι οι παίκτες λαμβάνουν διπλά XP ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την υπομονή τους.

Τα τεχνικά προβλήματα που οδήγησαν σε αστάθεια των servers μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι και η αιτίς της επιστροφής του double XP, κάτι που σημαίνει double XP, double weapon XP και double Battle Pass XP.

Δυστυχώς οι servers δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στη συμφόρηση του δικτύου με πολλούς παίκτες να χάνουν XP αλλά και άλλους να αντιμετωπίζουν συνεχείς αποσυνδέσεις. Για να επανορθώσει η εταιρεία αποφάσισε να ενεργοποιήσει ξανά το double xp για το Call of Duty: Warzone/Modern Warfare και θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 Μαΐου.

Η Infinity Ward δήλωσε ότι το Warzone θα συμπορευθεί με τις επόμενες κυκλοφορίες της, αφού θεωρεί ότι δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις τους.
07 May 2020 17:04
Call of Duty: Warzone: Η Activision υπόσχετε περισσότερο περιεχόμενο λόγω της επιτυχίας

Πάνω από 60 εκατομμύρια παίκτες σε δύο μήνες.

Η Activision δήλωσε ικανοποιημένη με την πορεία του Call of Duty: Warzone και υπόσχεται ότι το mode θα μας συντροφεύει για αρκετό καιρό ακόμα.

Στους πρώτους δύο μήνες κυκλοφορίας του το Call of Duty: Warzone έχει καταφέρει να προσεγγίσει 60 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Η Activision αποκάλυψε το νέο ρεκόρ ως μέρος της οικονομικής αναφοράς της για το πρώτο οικονομικό τέταρτο του 2020.

Η επιτυχία του είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων σε in-game αγορές. Η παράλληλη πορεία με το Modern Warfare και το γεγονός ότι όλες οι αγορές αντικειμένων μοιράζονται ανάμεσα στα δύο, ενισχύει την αποτελεσματικότητα των microtransactions περαιτέρω. Συγκεκριμένα η season 3 η οποία ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, αποτέλεσε την πιο επικερδή περίοδο για την εταιρεία.

Ως αποτέλεσμα της επιτυχίας, η Activision πλέον υπολογίζει το Warzone ως ένα "Πραγματικά σημαντικό κομμάτι για την σειρά Call of Duty" και αυτό σημαίνει με τη σειρά του ότι έπονται μεγάλες επενδύσεις για την δημιουργία νέου περιεχομένου. Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι το Warzone συνέβαλε στις πωλήσεις του Modern Warfare για το πρώτο οικονομικό τέταρτο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες σε αυτόν τον τομέα και πως σίγουρα δεν θα επηρεάσει αρνητικά την κυκλοφορία του επόμενο τίτλου της σειράς Call of Duty που αναμένεται ναι κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Στο επόμενο οικονομικό εξάμηνο η Activision αναφέρει ότι αναμένει μία νέα season στα Modern Warfare και το Warzone.
07 May 2020 12:05

Brazhlias wrote: Για καμια πενταετια δεν θα εχεις προβλημα, ισα ισα θα πεσουν και οι τιμες. Μετα οσο περναει ο καιρος δεν θα βρισκεις γνωστα παιχνιδια.

Καλά έχω παρατηρήσει πως ακόμα και PS4 παιχνίδια είναι άφαντα...πχ το Evil Within 2 δεν υπάρχει πουθενά αυτή την στιγμή και κυκλοφόρησε μόλις πρίν 3 χρόνια ....έλεος...και αρκετοί αγοράζουν PS4 τώρα...τι θα βρούν να παίξουν.
07 May 2020 02:24
Σεμινάριο Re-Thinking Games
Live μέσω Facebook.

Xbox ή PlayStation; Doom ή League of Legends;

Οι όροι των video games μπορεί να φαντάζουν σαν μία διαφορετική γλώσσα για όσους δεν ασχολούνται με αυτά. Οι τεχνολογικές γνώσεις που απαιτούνται, οι "χαμένες" ώρες αλλά και η ανάγκη για ειδικές κινητικές δεξιότητες αποτελούν τους λόγους για τους οποίους αρκετοί από τους μη παίκτες, απορρίπτουν το παιχνίδι, ως επικίνδυνο και χάσιμο χρόνου. Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για "μια εθιστική απόσπαση της προσοχής που οδηγεί σε κακή συγκέντρωση, τεμπελιά και αντικοινωνική συμπεριφορά".

Εάν είστε γονέας ενός έφηβου, ενδεχομένως να συμφωνήσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή για όσους δεν ασχολούνται με το gaming, φαντάζει σαν οι παίκτες, να βρίσκονται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο - κάτω από ένα είδος εθελοντικής ύπνωσης.

Αλλά, τι γίνεται αν, το παιχνίδι προσφέρει πραγματικά πολλά οφέλη τόσο σε νέους όσο και σε ηλικιωμένους; Οφέλη που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ικανότητα κάποιου να εστιάζει σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, να λειτουργεί υπό πίεση χρόνου, να επιλύει προβλήματα, να συμμετέχει σε ομαδική εργασία και να λαμβάνει τακτικές αποφάσεις για την επίτευξη των στόχων;

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις θα απαντηθούν από τον κύριο Λεωνίδα Αλεξάνδρου μαζί με την Δρ. Ελισάβετ Κιούρτη σήμερα στις 6 μ.μ. στη σελίδα @leonidasalexan στο Facebook.
06 May 2020 23:12 - 07 May 2020 00:50
Δυστυχώς έτσι είναι....ολόκληρο Skyrim πχ και είναι άφαντο.Ελπίζω να έχεις δίκιο,όσον αφορά την πενταετία που αναφέρεις.

Απορώ τα παιχνίδια PS1 και PS2 πού τα βρίσκεις ; Αφού δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά.

Edit : Εδώ υπάρχουν ένα σωρό,περισσότερα και από PS3...είναι μεταχειρισμένα όμως www.theconsoleclub.gr//el/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%...product_price&dir=ASC&start=24
06 May 2020 22:47
Για καμια πενταετια δεν θα εχεις προβλημα, ισα ισα θα πεσουν και οι τιμες. Μετα οσο περναει ο καιρος δεν θα βρισκεις γνωστα παιχνιδια.
06 May 2020 14:47 - 06 May 2020 15:03
Προσφορά της εβδομάδας
Doom Eternal

Ως 14/5/2020 - 01:59 π.μ

Hiddem Gems Promotion

Ως 21/5/2020 - 01:59 π.μ
06 May 2020 12:26 - 06 May 2020 13:55
Το λέω γιατί τώρα και το PS4 περνάει σε δεύτερη μοίρα και με τον ρυθμό που αγοράζω παιχνίδια δεν ξέρω αν μέχρι το 2027 θα έχω αγοράσει όλα τα PS4 παιχνίδια που με ενδιαφέρουν :lol: οπότε κοίταξα να δω το τι συμβαίνει με το PS3 ώστε να ξέρω αν θα βρίσκω παιχνίδια και τότε.

Είναι πολύ καλό που βρίσκεις ακόμα παιχνίδια.Ακόμα και το Dark Souls πέτυχα καινούργιο και διαθέσιμο www.astrongameclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=4442

Πάντως ορισμένα υπάρχουν σε έλλειψη ακόμα και στο Amazon.

Ορισμένες τιμές είναι πολύ υψηλές για παιχνίδια που κυκλοφόρησαν εδώ και χρόνια.Dark Souls Essentials 40 €...
06 May 2020 10:22

Blood Prince wrote: Επιπλέον η παραγωγή αρχικά θα είναι περιορισμένη οπότε στον πρώτο χρόνο λίγοι θα το αγοράσουν.

Αν ας πούμε δεν είχα αγοράσει το PS4 και σκόπευα να αγόραζα PS5 Day One δεν ξέρω κατά πόσο θα τα κατάφερνα.Με προπαραγγελία και αν.

Τα παιχνίδια για PS5 στην αρχή θα είναι πανάκριβα ...60 €..

Αν και στα υπολοιπα συμφωνω, στο θεμα των παιχνιδιων, σε αυτη τη γενια τουλαχιστον, ο χρηστης εχει ενα πλεονεκτημα οτι μπορει να παιξει παιχνιδια του τεσσερα.

Εννοειται, πως αν εχεις ηδη το 4, οπως εσυ, δεν αξιζει να παρεις ps5 απο την αρχη. Καποιος ομως οπως εγω, που ηθελα να παρω το 4, αλλα αποφασισα να περιμενω για το 5 τελικα, μπορει να βρει τα παιχνιδια του 4 που δεν τα εχει παιξει, σε χαμηλες τιμες.

Παντως κι εγω δεν θα ορμηξω για day-one. Θα περιμενω λιγο καιρο να δω και για να πεσουν οι τιμες και για να εχω μια ιδεα ποσο καλη ειναι τελικα η κονσολα.
06 May 2020 10:13
Ε λογικο ειναι. Η Sony εχει σταματησει την υποστηριξη στο PS3 εδω και σχεδον δυο χρονια. Δεν βγαινουν νεα παιχνιδια εδω και καιρο, με εξαιρεση τα Pro+Fifa, Ενω ετσι κι αλλιως ηταν σε δευτερη μοιρα απο το 2013 που βγηκε το ps4.

Τα "καλα" παιχνιδια σιγουρα δεν μπορεις να τα βρεις καινουργια, μονο μεταχειρισμενα, παρολα αυτα, εγω που ειχα σταματησει να ασχολουμαι καμια τετραετια και ξανα αρχισα να παιζω εδω και κανενα εξαμηνο, βρισκω παιχνιδακια να ασχοληθω.

Και σε πολυ καλες τιμες μαλιστα. Εχω παρει πανω απο 15 παιχνιδια αυτο το διαστημα, ολα σε τιμες απο 7 εως 20 ευρω. Υπαρχουν πολλα σκρουτζομαγαζα για οποιον ενδιαφερεται ειτε να παιξει ειτε να αγορασει για την συλλογη του.

Μου εκανε εντυπωση μαλιστα, πως τα παιχνιδια των ps1 και ps2, ειναι πλεον ακριβοτερα απο του ps3, πολλες φορες και του 4. Ειναι προφανως σε ελλειψη και εχουν γινει συλλεκτικα.

Και στη σελιδα που εβαλε ο Blood prince, αν κοιταξετε, οι τιμες ξεκινανε απο 5 ευρω, αλλα φτανουν και πανω απο 50, για μεταχειρισμενα games...
06 May 2020 03:22 - 06 May 2020 03:35
Κοίταξα από περιέργεια σε διάφορα καταστήματα ποιά παιχνίδια PS3 πωλούνται και πωλούνται πολύ λίγα !!!

Ούτε κάν το Skyrim μπορεί να βρεί κάποιος !!!

Εχω παρατηρήσει πως αρκετά παιχνίδια εξαντλούνται και δεν επανακυκλοφορούν !!!

Αυτό το κατάστημα πουλάει αρκετά πάντως για όποιον ενδιαφέρεται ενώ το πλαίσιο,public κλπ δεν πουλάει σχεδόν τίποτα.

www.theconsoleclub.gr/el/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B...%B9%CE%B1-video-games/ps3-5190
05 May 2020 22:44 - 05 May 2020 23:39
Replied by Sotiris Greece on topic PlayStation Now
H SIE έκανε 3 νέες προσθήκες παιχνιδιών.

Ακολουθεί η λίστα:

1) Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (διαθέσιμο ως 2/11/2020)
2) The Evil Within 2
3) Get Even
05 May 2020 15:10 - 05 May 2020 15:14
Για τον Covid-19 η Sony έδωσε Uncharted the nathan drake collection (3 games) + Journey άσχετα αν τα έδωσε στο παρελθόν και επίσης η τριλογία έγινε "disable" μέσω της συνδρομής εν συντομία τζάμπα πράμα για τον καθένα.

Φεβρουάριος

BioShock The Collection (3 games)
The Sims 4
Firewall Zero

Μάρτιος
Shadow of the Colossus
Sonic Forces

Απρίλιος
Uncharted 4
Dirt Rally 2.0

Έδωσε σερί 3 μήνες ικανοποιητικά games τι άλλο να δώσει;

Αυτοί που έφτιαξαν το online petition το χρόνο τους χάνουν και αν όντως πιάσει τόπο μπορεί να του στρίψει του Jim Ryan και να κάνει μία ωραία αφαίρεση και για τα PS4 games και τότε εκεί να σας δω. ;)
Displaying 2911 - 2925 out of 10570 results.