Καπου εκει θα παει τελικα.
Μας τα ειχαν πρηξει μεχρι πριν λιγους μηνες για το ποσο χαμηλη θα ειναι η τιμη. Θα εκπλαγειτε. Θελουμε να γινει αμεσα η μεταφορα των παιχτων απο το ps4 στο ps5. Αυτο παρεπεμπε στην αρχικη τιμη του ps4, αντε να εβαζαν και ενα πενηνταρικο παραπανω.
Πλεον το εχουν αλλαξει το τροπαριο. Κλαιγονται γιατι τους βγαινει υψηλο το κοστος παραγωγης, κλαινε για τον κορονοιο, κλαινε γιατι αρχικα πιθανον να μπαινουν μεσα, κλαινε, κλαινε.... Σε λιγο θα τους λυπηθω κιολας, θα τσονταρω ο ιδιος μπας και βγει η κονσολα.
Προετοιμαζουν το εδαφος για πεντακοσαρικο και θα λεμε παλι καλα. Οχι πως δεν ειναι καλη τιμη για τα specs που εχει, αλλα μην μας παραμυθιαζεις πως θα εκπλαγουμε και απο την τιμη.
550 δεν ειναι λιγα λεφτα για την βασικη κονσολα. Στα 600 ειχε βγει το ps3 και πηγαινε απατο μεχρι να ριξουν την τιμη.
Προσωπικα (ο καθενας εχει την αποψη του βεβαια), πανω απο 4 κατοσταρικα δεν θα δωσω, καλυτερα να τα φαω σουβλακια. Και φυσικα για την αγορα μου θα παιξει ρολο και η τιμη του xbox. Ειμαι ps fan, και δυσκολα θα αλλαξω στρατοπεδο, αλλα καπου ωπα.
Εχθες βγηκε φημη για 400 ευρω το xbox, απιθανο μου φαινεται βεβαια, αλλα αν το ps δεν ειναι χαμηλοτερο σε τιμη δεν το αγοραζω.