Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

25 May 2020 20:59

Οι προσφορές του Days Of Play έχουν ξεκινήσει ήδη στα καταστήματα λιανικής και θα είναι διαθέσιμες μέχρι τις 8 Ιουνίου. Οι προσφορές στο ψηφιακό κατάστημα θα ξεκινήσει από τις 3 Ιουνίου.
25 May 2020 20:46 - 25 May 2020 21:06
State Of Play ετοιμάζει Naughty Dog και Sony με preview live streaming σε ένα 25λεπτο επεισόδιο για τις 27 Μαϊου μέσω youtube και twitch.
25 May 2020 20:27

Sotiris wrote: Η Sony αποκάλυψε ότι το ένα από τα δύο παιχνίδια του Ιουνίου θα είναι το Call Οf Duty WWII και θα είναι διαθέσιμο στις 26 Μαϊου.

Καλή προσφορά,βέβαια στην αγορά το βρίσκεις σε τιμή χώμα.Εγώ δεν το έχω αγοράσει επειδή το Campaign είναι πολύ μικρό.
25 May 2020 18:53
Η Sony αποκάλυψε ότι το ένα από τα δύο παιχνίδια του Ιουνίου θα είναι το Call Οf Duty WWII και θα είναι διαθέσιμο στις 26 Μαϊου.
25 May 2020 12:28
Για νιτεντο σουιτς με βλεπω τοτε. χαχαχαχαχαχαχαχα μπουαχαχαχαχαχαχα
24 May 2020 20:12

Brazhlias wrote: Μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο λεγεται και μακαρι να βγει και σε καλη τιμη. Αν γινεται και κατω απο το xboxseriesx

Χλωμό.Με βάση τα τώρα δεδομένα θα κοστίζει πάνω από 500 € η βασική έκδοση και θα είναι ακριβότερο από το xbox series x .
24 May 2020 18:40
Μου ειχε παρει ο νονος μου την κονσολα τζιπαρισμενη και μου ειχε φερει μαζι και 9 παιχνιδια, μεταξυ των οποιων: Tekken 3, Gran Turismo 2, Spyro the Dragon 2, Crash Batticoot 2, Carmagedon, Ace's Combat 2, Crash Team Racing, 007 Tommorow never Dies.

Το πρωτο που επαιξα απο αυτα ηταν το Crash 2.
24 May 2020 18:33
Μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο λεγεται και μακαρι να βγει και σε καλη τιμη. Αν γινεται και κατω απο το xboxseriesx
24 May 2020 15:03
Iron Man VR demo
Δωρεάν το demo στο PSN.

Η Camouflaj, εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Iron Man VR, ανακοίνωσε τη δωρεάν διάθεση του demo του παιχνιδιού μέσω PSN.

Η αρχική εκτίμηση της κυκλοφορίας της VR περιπέτειας του Toni Stark, ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο, κάτι που δεν επετεύχθη, όπως άλλωστε και με άλλα games, όπως το The Last Of Us 2.Στο demo trailer που συνόδεψε την ανακοίνωση της δωρεάν διάθεσης του Iron Man VR, μπορείτε να δείτε μια εισαγωγική σεκάνς της έπαυλης του Toni Stark, και μια μονομαχία στους αιθέρες, χρησιμοποιώντας τους προωθητήρες της στολής του Iron Man.

Στο σύνολο, θα μπορείτε να παίξετε πέντε αποστολές στο συγκεκριμένο demo:
1)“Malibu” tutorial mission
2)Interactive Stark Jet cinematic starring Tony, Friday & Pepper Potts
3)“Out of the Blue” Stark Jet gameplay mission
4)Flight Challenge optional mission
5)Advanced Combat Challenge optional mission

Θα ελέγχετε τις κινήσεις του Iron Man μέσω των δυο, συμβατών με το PSVR, move controllers. Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον κάθε μοχλό ξεχωριστά για κινήσεις και επιθέσεις μεγαλύτερης ακρίβειας. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα από διάφορες στολές αλλά και να ξεκλειδώσετε νέα abilities και όπλα κατά την πρόοδό σας στο παιχνίδι. Επίσης με το κατέβασμα του demo θα σας δοθεί εξτρά και το Molten Lava armor skin.

Με την κυκλοφορία της full έκδοσης του παιχνιδιού, θα λανσαριστεί ένα Iron Man VR Bundle, το οποίο εκτός από το παιχνίδι, θα περιλαμβάνει, ένα PSVR headset, μία PlayStation Camera, και δυο move controllers.

Μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν demo εδώ.
Το Iron Man VR, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4 στις 3 Ιουλίου.
24 May 2020 13:52
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Wasteland 3
Wasteland 3
Η ανάπτυξή του έγινε με Unreal Engine 5.

Η Unreal Engine 5 της Epic Games παρουσιάστηκε πρόσφατα με το demo του PlayStation 5.

Η inXile Entertainment, η οποία ανήκει στην Microsoft, ανακοίνωσε μέσω Twitter την χρήση της Unreal Engine 5 στο επερχόμενο Wasteland 3.

To Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου μετά από καθυστέρηση, λόγω της πανδημίας. Στην ανακοίνωση της η inXile Entertainment αναφέρει ότι θα περάσει λίγος καιρός μέχρι την ανακοίνωση του επόμενου project, εννοώντας λογικά, ότι δεν θα γίνει κατά την διάρκεια του Xbox 20/20 τον Ιούλιο.
24 May 2020 13:38
Sony: "Το PS5 θα φέρει επανάσταση στον ήχο"
Η next-gen κονσόλα θα περιέχει μια custom μονάδα επεξεργασίας 3D ήχου.

Η Sony σε παρουσίαση ενός διοικητικού συμβουλίου ανέφερε ότι το Playstation 5 θα φέρει επανάσταση στον ήχο.

Η Sony δήλωσε: "Έχουμε εγκαταστήσει μια προσαρμοσμένη μονάδα επεξεργασίας 3D ήχου στο Playstation 5 και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε μια περίπλοκη και εντυπωσιακή ταυτόχρονα εμπειρία στον 3D ήχο. Οι παίκτες θα μπορούν να βιώσουν τον ήχο από μπροστά τους και προς τα πίσω τους, πάνω και κάτω και γενικά από όλες τις κατευθύνσεις τριγύρω τους".

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 και θα συνοδευτεί με το χειριστήριο DualSense.
24 May 2020 13:04

Blood Prince wrote:

Brazhlias wrote:

ViKouk wrote: Το PS5 είναι "100 φορές πιο γρήγορο από το PS4" χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο high-end SSD
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των στελεχών της εταιρείας για το σχεδιασμό της στρατηγικής τους αυτή την εβδομάδα, συζητήθηκε το πώς ο νέος SSD θα κάνει το PS5 100 φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του.
Αυτό θα εξασφαλίσει λιγότερο loading και μία καλύτερη αίσθηση απορρόφησης για τους παίκτες. Στα πρακτικά της συνάντησης αναφέρονται τα εξής: "Με σκοπό να ενισχύσουμε την αίσθηση της απορρόφησης από τα games, προσδοκούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο την ανάλυση, αλλά και την ταχύτητα των games. Για παράδειγμα, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου υψηλής ταχύτητας SSD, σχεδιάζουμε να αντιλαμβάνεστε τις ταχύτητες με τις οποίες μεταποιούνται τα games, οι οποίες είναι περίπου 100 φορές πιο γρήγορες από αυτές στο PS4. Οι χρόνοι στο loading των games θα πρέπει να είναι πολύ πιο σύντομοι και οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε θέση να αλλάζουν από το ένα έντονο game στο άλλο σχεδόν άμεσα."

περιμενω πως και πως να το παρω για να κοροιδευω τους φιλους μου, που θα εχουν το πολυ αργο ps4.

Για να κοροιδεύεις ; :lol: Δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός.

Επιπλέον εγώ είμαι επιφυλακτικός σχετικά με την ταχύτητα που θα έχουν τα Next Gen.

Και για 4Κ 60 FPS έλεγαν πολλοί και τελικά το AC Valhalla θα τρέχει στα 30 FPS.

Μεγάλα λόγια λέγονται αλλά η πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο προσγειωμένη.

Για εμενα ειναι πολυ σημαντικος λογος. Το ιδιο εχω υποστει κι εγω εδω και χρονια, γιατι οι φιλοι μου ειχαν παρει ps4 κι εγω ειχα μεινει στο 3.

Περιμενα καρτερικα λοιπον και μαζευα χρηματα για να παρω την εκδικηση μου. Και ηρθε η ωρα σιγα σιγα.

Δεν ειμαι κανενας χαζος για να μου κανουν μπουλινγκ, θα τους δειξω.

Θα παρω το ps5, το οποιο εχει και μπακγουορντ κομπατιμπιλιτι, αρα θα μπορω να παιξω και τα παιχνιδια του ps4 και αυτα του ps5 και δεν θα μπορουν να μου πουν τιποτα.

Ενω αυτοι δεν ειχαν backward compatibility και δεν μπορουσαν να παιξουν τα παιχνιδια του ps3, οπως το mgs 4 για παραδειγμα....

Ειμαι καλυτερος gamer απο αυτους και θα τοςυ το αποδειξω.
23 May 2020 15:13 - 23 May 2020 15:16

Brazhlias wrote:

ViKouk wrote: Το PS5 είναι "100 φορές πιο γρήγορο από το PS4" χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο high-end SSD
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των στελεχών της εταιρείας για το σχεδιασμό της στρατηγικής τους αυτή την εβδομάδα, συζητήθηκε το πώς ο νέος SSD θα κάνει το PS5 100 φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του.
Αυτό θα εξασφαλίσει λιγότερο loading και μία καλύτερη αίσθηση απορρόφησης για τους παίκτες. Στα πρακτικά της συνάντησης αναφέρονται τα εξής: "Με σκοπό να ενισχύσουμε την αίσθηση της απορρόφησης από τα games, προσδοκούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο την ανάλυση, αλλά και την ταχύτητα των games. Για παράδειγμα, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου υψηλής ταχύτητας SSD, σχεδιάζουμε να αντιλαμβάνεστε τις ταχύτητες με τις οποίες μεταποιούνται τα games, οι οποίες είναι περίπου 100 φορές πιο γρήγορες από αυτές στο PS4. Οι χρόνοι στο loading των games θα πρέπει να είναι πολύ πιο σύντομοι και οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε θέση να αλλάζουν από το ένα έντονο game στο άλλο σχεδόν άμεσα."

περιμενω πως και πως να το παρω για να κοροιδευω τους φιλους μου, που θα εχουν το πολυ αργο ps4.

Για να κοροιδεύεις ; :lol: Δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός.

Επιπλέον εγώ είμαι επιφυλακτικός σχετικά με την ταχύτητα που θα έχουν τα Next Gen.

Και για 4Κ 60 FPS έλεγαν πολλοί και τελικά το AC Valhalla θα τρέχει στα 30 FPS.

Μεγάλα λόγια λέγονται αλλά η πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο προσγειωμένη.
23 May 2020 10:37
Weekend προσφορές

Ως 27/5 - 01:59 π.μ. θα ισχύουν τα παραπάνω.
23 May 2020 10:15

Displaying 2851 - 2865 out of 10570 results.