Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

01 Feb 2021 16:59 - 01 Feb 2021 17:00

kostaslarissa wrote: Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας , συγνώμη γιατί πρώτη φορά γράφω στην ομάδα και δεν ξέρω αν κάνω κανένα λάθος. Ο γιος μου κατέβασε το rocket league 2 στο PS4 αλλά δεν τον αφήνει να μπει κολλάει το παιχνίδι πρώτου καν μπει στο μενού . Το διέγραψε και το ξανά κατέβασε μήπως έγινε κάποιο κόλλημα αλλά πάλι τα ίδια. Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει .Ευχαριστώ .

Kαλημέρα, χρειαζόμαι πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία/screenshot από το error που εμφανιζεται για να μπορέσω να σε βοηθήσω περαιτέρω.
01 Feb 2021 14:56
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας , συγνώμη γιατί πρώτη φορά γράφω στην ομάδα και δεν ξέρω αν κάνω κανένα λάθος. Ο γιος μου κατέβασε το rocket league 2 στο PS4 αλλά δεν τον αφήνει να μπει κολλάει το παιχνίδι πρώτου καν μπει στο μενού . Το διέγραψε και το ξανά κατέβασε μήπως έγινε κάποιο κόλλημα αλλά πάλι τα ίδια. Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει .Ευχαριστώ .
29 Jan 2021 10:31
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Returnal
Returnal: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Το PS5 exclusive θα καθυστερήσει για τον Απρίλιο.

Η εταιρεία ανάπτυξης Housemarque δεν θα προλάβει τελικά να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του PS5 exclusive Returnal μέσα στον Μάρτιο.

Από τις 19 Μαρτίου, ημερομηνία που είχε αρχικά υπολογίσει, πλέον το Roguelike Third-Person Shooter μετατίθεται για τις 30 Απριλίου , προκειμένου η Φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης να τελειοποιήσει το gameplay και να διορθώσει τα όποια bugs υπάρχουν.

Το Returnal θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5.
29 Jan 2021 09:32
Δωρεάν PS Plus games: Φεβρουάριος 2021
Το νέο Destruction AllStars ξεχωρίζει.

Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν PS Plus games Φεβρουαρίου για το PS4 και το PS5.

Το Destruction AllStars θα διατεθεί δωρεάν από το λανσάρισμά του στην κονσόλα ένατης γενιάς της Sony.

PS5
Destruction AllStars

PS4
Concrete Genie
Control: Ultimate edition

Τα PS4 games τρέχουν και στο PS5.

Τα τρία αυτά games θα είναι διαθέσιμα από τις 2 Φεβρουαρίου. Το Destruction AllStars είναι ένα Online multiplayer Combat Racing, με 16 playable χαρακτήρες, οι οποίοι ελέγχουν ο καθένας το δικό του όχημα με ξεχωριστά όπλα και κινήσεις.

Το Destruction AllStars θα είναι δωρεάν μέχρι και τις 5 Απριλίου.
28 Jan 2021 23:09
Και τα δύο ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχουν λάμψει και εχουν εξυψωσει την κονσολα PlayStation. Και τα δύο, σε κερδίζουν σε ολους τους τομεις. Μα φυσικά μιλάμε για το God of War και για το Red Dead Redemption 2, που αποτέλεσαν τεράστιες κυκλοφορίες με εκατομμύρια πωλήσεις με τον κόσμο να τα λατρεύει. Τι τους συνδεει ομως;
Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, μέσω του λογαριασμού του GermanStrands στο Twitter, αναδημοσιευθηκε μια πρόσκληση της Santa Monica στο προσωπικο λογαρισμο στο Ιnstagram από τον γνωστό σε όλους Roger Clark, δηλαδη τη φωνη του Arthur Morgan στο Red Dead Redemption 2.
Πιο συγκεκριμένα, υπαρχει η φημη πως η φωνή του θα ντύσει τον γνωστο Θεο Thor, ο οποίος υπήρξε ως σιωπηλή φιγούρα σε μία σκηνή του God of War. Εδω να πουμε πως προκειται για ενα πολυ ταλαντουχο voice actor o oποιος κερδισε αναμεσα σε πολλες υποψηφιοτητες το βραβείο Best Performance στα The Game Awards 2018 ως Arthur Morgan.Αν πραγματοποιηθει προκεται για μια ομορφη προσθηκη στο παιχνιδι η οποια φυσικα θα αρεσει σε πολλους gamers.Ανυπομονουμε για ολες τις εξελιξεις του God of War καθως σιγουρα θα ειναι ενα απο τα παιχνιδια που θα πρωταγωνιστησουν.
27 Jan 2021 01:09
Τρεις βετεράνοι των Sony, Microsoft και Nintendo θα δώσουν μία ξεχωριστή συνέντευξη
Τα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη θα συζητήσουν ενόψει των New York Game Awards.

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, τρεις πρώην επικεφαλείς των τριών μεγάλων εταιρειών της gaming βιομηχανίας Sony, Microsoft και Nintendo, θα συναντηθούν για μία ιδιαίτερη συνέντευξη.

Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America Reggie Fils-Aime, ο πρώην επικεφαλής του Xbox Robbie Bach και ο πρώην υψηλόβαθμος του PlayStation, Jack Tretton θα συνομιλήσουν εν όψη των New York Game Awards. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 01:30 π.μ. (μετά τα μεσάνυχτα) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο Twitch.
Δείτε το σχετικό tweet.

Σύμφωνα με την ιστορία και την εμπειρία των τριών βετεράνων, ενδέχεται να υπάρχει πολύ ενδιαφέρον στα όσα θα ειπωθούν. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το περιεχόμενό της συζήτησης και συνεπώς όλα είναι πιθανά.

Πρόκειται για την δεύτερη συνέντευξη μεταξύ μεγάλων ονομάτων της βιομηχανίας εν όψη των New York Games Awards, καθώς προηγουμένως είδαμε την συνέντευξη του Resgie Fils-Aime με τον Hideo Kojima. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά την συνέντευξη παρακάτω.

Οι υποψηφιότητες για το βραβείο του Game of the Year είναι τα Animal Crossing: New Horizons, The Last of Us Part II, Final Fantasy VII Remake, Doom Eternal, Yakuza: Like a Dragon και το Hades.
25 Jan 2021 22:13
Φήμη: Ghost of Tsushima για PS5
Μετά από κατά λάθος αναφορά του σε βιογραφικό υπαλλήλου της Sucker Punch.

Το βιογραφικό του Dave Molloy, cinematics creative director της Sucker Punch, περιέχει κατά λάθος μια αναφορά στο Ghost of Tsushima για PS5, γεγονός που πολλοί θεωρούν ως ένδειξη ότι το δημοφιλές Action θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση για την νέα κονσόλα της Sony.

Το Ghost of Tsushima μπορεί ήδη να παιχτεί στα 60 frames το δευτερόλεπτο σε ανάλυση 4Κ χάρη στο backwards compatibility, εάν βάλετε την έκδοση για PS4 σε ένα PS5. Ωστόσο οι φίλοι του παιχνιδιού αναρωτιούνται για καιρό εάν θα υπάρξει και αυτούσια έκδοση για PS5, κάτι που θεωρούν ότι επιβεβαιώνει, ή τουλάχιστον υποδεικνύει, η σχετική κατά λάθος αναφορά στο βιογραφικό του Molloy.

Η σελίδα βέβαια έκτοτε έχει διορθωθεί. Αρχικά ανέφερε ότι “Προς το παρόν εργάζεται στο Ghost of Tsushima για το Sony PS5.” Πλέον, το νέο κείμενο είναι “Προς το παρόν εργάζεται στο Ghost of Tsushima για το Sony PlayStation.” Δείτε παρακάτω το screenshot με το αρχικό κείμενο.

Αν και φαίνεται ότι το αρχικό κείμενο ήταν λάθος, παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι αλλάχθηκε σε “Sony PlayStation” και όχι συγκεκριμένα “Sony PS4”, επομένως δεν φαίνεται σαν να έγινε ένα απλό λάθος κατά την πληκτρολόγηση του αριθμού. Η εκδοχή του remaster δεν αποκλείεται, ενώ άλλες φήμες θέλουν την εταιρεία να φέρνει στο PS5 απευθείας το sequel του που φαίνεται να ετοιμάζει.
25 Jan 2021 12:03 - 25 Jan 2021 12:04

FrazzleGR wrote:

Blood Prince wrote: Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω και Playstation από τώρα.

Ναι,προτίμησα τις computer based γιατί γίνονται περισσότερες φορές το χρόνο σε περίπτωση που κοπώ και δεν θα εξεταστώ στον ίδιο χώρο με παιδιά δημοτικού.Εγώ μάλιστα πίστευα πως θα εξεταστώ από το σπίτι μου αλλά η εξέταση από το σπίτι θα γίνει εαν δεν δημιουργηθεί τμήμα στην περιοχή μου.

Δεν ήξερα πως υπάρχουν wireless πληκτρολόγια για χρήση σε laptops.Πληκτρολόγιο θα πάρω αναγκαστικά γιατί μου χάλασε αυτό που έχω.

Profieciency δίνεις? Αν ναι, ποιό?

Δεν με ενδιαφέρει το Proficiency αυτή την στιγμή.
25 Jan 2021 11:39 - 25 Jan 2021 11:39

Blood Prince wrote: Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω και Playstation από τώρα.

Ναι,προτίμησα τις computer based γιατί γίνονται περισσότερες φορές το χρόνο σε περίπτωση που κοπώ και δεν θα εξεταστώ στον ίδιο χώρο με παιδιά δημοτικού.Εγώ μάλιστα πίστευα πως θα εξεταστώ από το σπίτι μου αλλά η εξέταση από το σπίτι θα γίνει εαν δεν δημιουργηθεί τμήμα στην περιοχή μου.

Δεν ήξερα πως υπάρχουν wireless πληκτρολόγια για χρήση σε laptops.Πληκτρολόγιο θα πάρω αναγκαστικά γιατί μου χάλασε αυτό που έχω.

Profieciency δίνεις? Αν ναι, ποιό?
24 Jan 2021 22:05 - 24 Jan 2021 22:06
Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω και Playstation από τώρα.

24 Jan 2021 18:17
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Νέα Downloads
Downloads εβδομάδας: 18/1 - 23/1/21
Δωρεάν το Galactic Civilizations III.

Η τέταρτη εβδομάδα του χρόνου φαίνεται να είναι η πιο γεμάτη από δωρεάν games και δωρεάν περιόδους μέχρι στιγμής. Αυτή την εβδομάδα, οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν στην συλλογή τους το Galactic Civilizations III, ένα 4X Turn-Based Strategy που λαμβάνει χώρα, όπως θα το μαντέψατε, στο διάστημα. Εκτός αυτού, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες από τις δωρεάν περιόδους θα αξιοποιήσετε, διότι τα games που είναι διαθέσιμα για δοκιμή είναι αρκετά.

Αρχικά έχουμε την τριάδα της Amplitude Studios για δωρεάν δοκιμή μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, αυτό περιλαμβάνει τα Dungeon of the Endless, Endless Space 2 και Endless Legend. Ακόμα, έχουμε την πιο αστεία εκδοχή του WWE, το WWE 2K Playgrounds, το arcade shooter NOISZ και φυσικά για δωρεάν περίοδο έχουμε και το Ghost Recon Breakpoint, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στις κονσόλες. Να σημειωθεί ότι για να παίξετε online στην δωρεάν περίοδο του Ghost Recon Breakpoint στις κονσόλες χρειάζεστε ενεργή συνδρομή είτε PS Plus, είτε Xbox Live.

Δείτε αναλυτικά τα νέα downloads της εβδομάδας:

Δωρεάν games για PC και trials

Galactic Civilizations III (Epic Games Store έως 28 Ιανουαρίου)
Ghost Recon Breakpoint (Microsoft Store, PlayStation Store, Epic Games Store έως 25 Ιανουαρίου)
Unrailed! (Steam έως 25 Ιανουαρίου)
NOISZ (Steam έως 24 Ιανουαρίου)
WWE 2K Battlegrounds (Steam έως 25 Ιανουαρίου)
Dungeon of the Endless - Crystal Edition (Steam έως 25 Ιανουαρίου)
Endless Space 2 - Digital Deluxe Edition (Steam έως 25 Ιανουαρίου)
Endless Legend - Emperor Edition (Steam έως 25 Ιανουαρίου)

PC Demos
Space 'n Lasers Demo
Starlight: Eye of the Storm Demo
Kingdom Gun Demo
Nullmaze Demo
Defender of Kuiper Belt Demo
Tamarindos Freaking Dinner Demo
Watch Over Christmas Demo
Not Another Weekend Demo
Theropods Demo
Dashing Dodgems Demo
Monster Collector Demo
Teacup Demo
Among Stars and Robots Demo
Catty and Batty: The Spirit Guide Demo
One Dreamer Demo
PalmRide Demo
動物之鬪: 競技場 Demo
Smashroom Demo
Gem Deeps Demo
Time Loader Demo
Across the Obelisk Demo

PS Plus free games
Greedfall (PS4)
Shadow of the Tomb Raider (PS4)
Maneater (PS5)

Xbox One
Little Nightmares
Dead Rising

Xbox Game Pass
Donut County
Desperados III
24 Jan 2021 17:53
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: Patch 1.1
Κυκλοφόρησε σε PC και κονσόλες.

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι το patch 1.1 για το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για PC, κονσόλες και Google Stadia.

Οι βελτιώσεις αφορούν χαρακτήρες του παιχνιδιού, αλληλεπιδράσεις, πλοήγηση, in-game videos, το A.I., τα γραφικά του παιχνιδιού, διορθώσεις στο damage που δέχεστε από το περιβάλλον και διορθώσεις σε πολλά ακόμη bugs και crashes.

Δείτε αναλυτικά τις διορθώσεις:

Quests/Open World
- Υπήρξαν διορθώσεις σε πολλά quests που αφορούν κλήσεις, τον Jackie που εξαφανιζόταν, διαλόγους, αλληλεπίδραση με οχήματα κτλ.

User interface
- Διορθώθηκε η δυνατότητα εξόδου από το Braindance.
- Πλέον στο loot δεν εμφανίζονται invalid items.

Γραφικά
- Διορθώσεις στην τροχιά της χειροβομβίδας που δεν εμφανιζόταν στο photo mode, στα οπτικά εφέ και στα αυτοκίνητα που δεν εμφανιζόντουσαν σωστά στο Reported Crime: Welcome to Night City.

Άλλες διορθώσεις
- Διορθώσεις με τα saves που μεγάλωναν σε μέγεθος.
- Υπήρξαν διορθώσεις στα Achievements.
- Διόρθωση στο weapon wheel.
- Διόρθωση στο Continue button του βασικού μενού, το οποίο κάποιες φορές φόρτωνε ένα end game save.

PlayStation
- Διορθώσεις σε crashes στο PS4.
- Optimization/Διορθώσεις στην απόδοση όσον αφορά στον κόσμο, σε PS4 Pro και PS5

Xbox
Καλύτερη διαχείριση μνήμης στη δημιουργία χαρακτήρα, τους καθρέφτες, το scanning, το camera remote control, τα μενού (inventory, χάρτης) σε Xbox One, Xbox One X και Xbox One S.

Steam
- Πλέον μπορείτε να πάρετε achievements ενώ παίζετε σε offline m ode στο Steam (σ.σ. θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Offline mode πριν τρέξετε το παιχνίδι).
- Διόρθωση σε crashes που αφορούσαν κάρτες γραφικών Nvidia.
- Διόρθωση σε corrupted textures σε διάφορα melee όπλα.
- Μικροδιορθώσεις στον ήχο και στα deadzone settings.
24 Jan 2021 17:19
Auto Chess: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας στο PlayStation
Μαζί με bonus για τους χρήστες PS Plus.

Η Dragonest ανακοίνωσε ότι το Auto Chess θα κυκλοφορήσει μέσα στο Ιανουάριο για το PS4 και το PS5.

Μέσω δημοσίευσης στο PlayStation Blog, ο Weiming Zhao ανακοίνωσε, εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, κάποια bonus items που θα μπορούν να κατεβάσουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο PS Plus όπως περισσότεροι playable χαρακτήρες και μία ακόμα σκακιέρα. Όπως και οι εκδώσεις του για PC και κινητά, έτσι και η έκδοση για το PlayStation διαθέτει αρκετά mods, όπως τα Classic και Ranked. Οι παίκτες θα μπορούν να αναβαθμίζουν τα πιόνια τους και να τα κάνουν πιο αποτελεσματικά.

Δείτε αναλυτικά τι μπορείτε να αποκτήσετε αν έχετε PS Plus συνδρομή:

- Chiyome Mochizuki (παίκτης σκάκι)
- Matryoshka (παίκτης σκάκι)
- Yi Sun-sin (παίκτης σκάκι)
- Goblin Workshop (σκακιέρα)

Το Auto Chess κυκλοφόρησε σε Early Access για το PS4 στο τέλος του 2020 και PC, iOS και Android το 2019. Η ιδέα του τίτλου ξεκίνησε από ένα mod του Dota 2 και έγινε τόσο δημοφιλές που η Valve σκέφτηκε να το αναλάβει.

Το Auto Chess θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου για PS4 και PS5.
24 Jan 2021 14:28 - 24 Jan 2021 14:34

FrazzleGR wrote:

Blood Prince wrote:

Blood Prince wrote: Για τα τρία πρώτα PC games δεν θυμάμαι καθόλου καθώς ήμουν αρκετά μικρός αλλά το Fifa 98 και το Outlaws είναι από τα πρώτα που έπαιξα.To Outlaws ήταν το πρώτο σίγουρα και το Fifa 98 το πρώτο ποδοσφαιράκι σε ηλικία 12 χρόνων.

Τι βλακεία έγραψα...το topic δεν αναφέρεται στα PC games μόνο αν και αυτά που ανέφερα ήταν από τα πρώτα στο PC...ακόμα θυμάμαι την έκπληξη που ένιωσα όταν έμαθα πως ο χαρακτήρας μπορεί να κινείται στο Outlaws και ήταν open world. Αρχικά νόμιζα πως καθόταν ακίνητος, όμως τα πρώτα games ανάμεσα στα οποία και ποδοσφαιράκι τα έπαιξα στο Sega και το πρώτο ήταν Sonic.Επαιξα και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι.Ενα από αυτά ήταν και Στρουμφάκια.Ημουν 10-11 χρονών τότε.

Εκτός από Sega που την απέκτησα σε ηλικία 10 χρονών, όταν ήμουν παιδί για κάποιο διάστημα είχα και gameboy αν θυμάμαι καλά.Πρέπει να έπαιζα tetris και παιχνίδι με αγώνες μοτοσυκλέτας.Εκείνη την εποχή ήταν ασπρόμαυρα στο gameboy και όχι έγχρωμα.Στο Sega ήταν έγχρωμα. Την κονσόλα την έχω ακόμα αλλά δεν έχω καλώδιο να την συνδέσω στην TV.

Υπήρχε παιχνίδι για στρουμφάκια στο PS2? :ohmy:

Σε κονσόλα της Sega το είχα αγοράσει.

Το πρώτο playstation που απέκτησα είναι το PS4.
23 Jan 2021 02:22

Blood Prince wrote: Δεν είχα ποτέ PS3 αλλά θα έλεγα :

3. The Last of Us
2. Demon's Souls & Dark Souls
1. The Elder Scrolls Skyrim

Η έβδομη γενιά ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία των videogames και αποτέλεσε θεμέλιο για πολλές κυκλοφορίες της όγδοης γενιάς και ίσως και της ένατης βλ. Demon’s Souls Remake.

Δυστυχώς η Bethesda ενώ κυκλοφόρησε δύο Elder Scrolls στην έβδομη γενιά,στην όγδοη κυκλοφόρησε μόνο ένα remastered.Τουλάχιστον είδαμε παιχνιδάρες όπως Witcher 3 & Bloodborne αλλά αυτό είναι θέμα άλλου topic οπότε δεν θα το αναλύσω εδώ. :P

Τέλεια επιλογή. Κρίμα που πολλά παιχνίδια για το PS3 δεν κάνανε την εμφάνιση τους ξανά στο 4, πέρα από συγκεκριμένα με την μορφή remastered.
Displaying 2341 - 2355 out of 10570 results.