Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

03 Feb 2021 15:55 - 03 Feb 2021 15:55

Blood Prince wrote: 2449 ώρες ; wow ! και νόμιζα πως οι 871 ήταν πολλές !

edit Αναφερόμουν στο post του BigGreekGamer που διεγράφη.

Δεν το διέγραψα, το έβαλα στο αρχικό μου μήνυμα για να είναι πιο μαζεμένο και να μην είναι σκόρπιο γιατί ήθελα να προσθέσω και τα υπόλοιπα.
Btw, Respect για τις 4 πλατίνες!!!
03 Feb 2021 15:42 - 03 Feb 2021 15:48
2449 ώρες ; wow ! και νόμιζα πως οι 871 ήταν πολλές !

edit Αναφερόμουν στο post του BigGreekGamer που διεγράφη.
03 Feb 2021 15:30 - 03 Feb 2021 15:34
Ξανανεβάζω και εδώ....:woohoo:

03 Feb 2021 15:28 - 03 Feb 2021 15:48
Aπλά ακραίο κατά την γνώμη μου. Ειδικά για το FIFA 21.

Οι 2449 ώρες (102 μέρες) που έπαιξα το 2020...

Μετά έρχεται και αυτό

Εντάξει τα τρόπαια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο

Γενικά ήταν μια περίεργη χρονιά γιατί ξόδεψα το 1/3 της χρονιάς περίπου παίζοντας PlayStation
03 Feb 2021 15:20
Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν απαραίτητο να ανοίξεις νέο topic...εγώ ανέβασα screenshots από το δικό μου εδώ www.gameworld.gr/forum/33/60419-ps4-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE...5%CE%B9%CF%82?start=650#245592
03 Feb 2021 15:17
Ανασκόπηση 2020 μέσω του PlayStation Wrap Up. Για να δείτε και το δικό σας κλικ εδώ .
03 Feb 2021 14:47 - 03 Feb 2021 14:51
Το Resident Evil 2 Remake πρέπει να το έπαιξα 7-8 φορές....όταν έχω όρεξη πάντα ξαναπαίζω και ειδικά αν υπάρχουν και εναπομείναντα Trophies.

Οταν σκέφτομαι πως για τα παιχνίδια και το playstation πλήρωσα ένα κάρο λεφτά φυσικά και ξαναπαίζω για να απολαύσω αυτό που πλήρωσα, ειδικά εάν έχει περάσει ένα διάστημα από την τελευταία φορά που έπαιξα.

Τώρα σκέφτομαι να ξαναπαίξω God of War για πλατίνα (πως πέρασαν τα δύο χρόνια :( , το Witcher 3 για Πλατίνα , το Dark Souls Remastered για το DLC.

Επίσης πρίν παίξω το AC Valhalla (όταν με το καιρό το αγοράσω) θα ξαναπαίξω AC Origins και Odyssey και πρίν παίξω το Last of Us Part 2 θα ξαναπαίξω το πρώτο στο normal επίπεδο δυσκολίας.

Οταν παίξω το Nathan Drake Collection θα ξαναπαίξω το Uncharted 4.

Κάποια στιγμή θα ξαναπαίξω και Bloodborne επειδή θέλω να ξανατερματίσω το DLC στο NG Plus....βέβαια ο χαρακτήρας μου είναι δυνατός καθώς κέρδισα την Pthumerian Queen.
03 Feb 2021 13:24
Μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας PS5 και Xbox Series X/S στην Ελλάδα
Η νέα παραλαβή κονσολών είναι εδώ, για να καλύψει pre-orders.

Σύμφωνα με τα μηνύματα τα οποία μας στείλατε στο Greek PlayStation Community , η αντιπροσωπεία της Sony στην Ελλάδα στέλνει αυτές τις ημέρες PlayStation 5 σε αρκετά καταστήματα. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχετε κάνει προπαραγγελία τέλη Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετηθείτε μέσα στην εβδομάδα, όπως φαίνεται άλλωστε από την ενημέρωση που έστειλε το Πλαίσιο και ο Κωτσόβολος, ενώ αρκετοί έχετε ήδη παραλάβει από τα Public. Υπάρχουν επίσης άτομα που προπαρήγγειλαν από τον Κωτσόβολο στα μέσα Σεπτεμβρίου και εξυπηρετήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, τα PS5 Digital που έχουν κατασκευαστεί είναι λιγότερα και στα συγκεκριμένα υπάρχει μεγαλύτερη αναμονή στα καταστήματα, όπως π.χ. στα Public.

Μετά τις 10/2 όταν και θα σας έχουν σταλεί οι κονσόλες αυτής της παραλαβής, θα σας ρωτήσουμε στο Facebook group αν έχετε εξυπηρετηθεί όλοι όσοι προπαραγγείλατε τον Σεπτέμβριο, διότι κάποια στιγμή θα πρέπει να παίρνουν σειρά και όσοι παρήγγειλαν τον Οκτώβριο.
03 Feb 2021 13:22
Μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας PS5 και Xbox Series X/S στην Ελλάδα
Η νέα παραλαβή κονσολών είναι εδώ, για να καλύψει pre-orders.

Σύμφωνα με τα μηνύματα τα οποία μας στείλατε στο Greek PlayStation Community , η αντιπροσωπεία της Sony στην Ελλάδα στέλνει αυτές τις ημέρες PlayStation 5 σε αρκετά καταστήματα. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχετε κάνει προπαραγγελία τέλη Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετηθείτε μέσα στην εβδομάδα, όπως φαίνεται άλλωστε από την ενημέρωση που έστειλε το Πλαίσιο και ο Κωτσόβολος, ενώ αρκετοί έχετε ήδη παραλάβει από τα Public. Υπάρχουν επίσης άτομα που προπαρήγγειλαν από τον Κωτσόβολο στα μέσα Σεπτεμβρίου και εξυπηρετήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, τα PS5 Digital που έχουν κατασκευαστεί είναι λιγότερα και στα συγκεκριμένα υπάρχει μεγαλύτερη αναμονή στα καταστήματα, όπως π.χ. στα Public.

Μετά τις 10/2 όταν και θα σας έχουν σταλεί οι κονσόλες αυτής της παραλαβής, θα σας ρωτήσουμε στο Facebook group αν έχετε εξυπηρετηθεί όλοι όσοι προπαραγγείλατε τον Σεπτέμβριο, διότι κάποια στιγμή θα πρέπει να παίρνουν σειρά και όσοι παρήγγειλαν τον Οκτώβριο.
02 Feb 2021 19:53

Sotiris wrote: Το CE-34878-0 (Blue Screen Of Death) είναι το πιο τακτικό σφάλμα που συναντάμε γενικά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών έχουν δοκιμάσει τις λύσεις που δίνει η Sony εδώ χωρίς αποτέλεσμα.

Σε δύο ψηφιακά games (Iron Snout & Zeroptian Invasion) που δοκίμασα με το που ξεκινούσε το παιχνίδι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζεται το CE-34878-0 και αυτομάτως πηγαίνει στην αρχική οθόνη του PS4 που γίνεται ως συνήθως.

Όσο περίεργο και να φαίνεται το σφάλμα προκαλείται από την γλώσσα εισαγωγής και η λύση είναι αλλαγή γλώσσας από ελληνική σε English (United Kingdom) και το πρόβλημα λύθηκε.

Λές γι'αυτό να μου έβγαζε μπλέ οθόνη ; Οταν έπαιζα Dark Souls Remastered μου το έκανε συχνά.
02 Feb 2021 09:08 - 02 Feb 2021 09:12

FrazzleGR wrote: Πιστεύω ότι είναι ναι, φαντάσου στο Steam τουλάχιστον το τελευταίο achievement έχει 1.0% of all players.

Στο Resi Evil 2 στο PSN , 19,95 % έχει πλατίνα και 4,83 % έχει 100 % completed.

Τώρα το γιατί έχει το 19,95 % πλατίνα θα σου εξηγήσω...μέσα από το PS Store μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει όλα τα infinite ammo weapons ακόμα και αυτά που απαιτούν S+ Rank store.playstation.com/en-gr/product/EP0102-CUSA09171_00-BH20000OPNDLC001

Αν είχα infinite ammo ATM-4 Rocket Launcher τον G3 τον κέρδιζα χαλαρά.

Χωρίς να πληρώσεις θα πρέπει να έχεις S+ Rank για να το αποκτήσεις δηλαδή εώς 3 Saves στο Hardcore....απλά έλεος.
01 Feb 2021 19:03
Πατέντα της Sony δείχνει ότι θα αλλάζετε τον κόσμο που θα βλέπουν όσοι παίζουν PlayStation VR games
Ακόμα κι αν δεν φορούν headset.

Μια νέα πατέντα της Sony δείχνει ότι ακόμα κι αν δεν έχετε PlayStation VR headset, θα μπορείτε να ορίσετε τι θα βλέπουν όσοι φορούν PlayStation VR headset.

Η πατέντα ονομάζεται “Integrating Audience Participation Content into Virtual Reality Content” και κατοχυρώθηκε από την Sony τον Οκτώβριο, αλλά δημοσιεύθηκε στις 28 Ιανουαρίου. Πρακτικά θα προσφέρει multiplayer αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών, ενώ εμφανίζοντας...αντικείμενα σε όσους φορούν PlayStation VR headset, σίγουρα θα μπορείτε να τους τρομάξετε!

Βέβαια οι πατέντες που κατοχυρώνονται μπορεί να αφορούν και λειτουργίες που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ.
01 Feb 2021 18:45
Οι Sony, Microsoft, EA και Activision συμπεριλήφθηκαν στις καλύτερες εταιρείες για να δουλέψουν τα μέλη της LGBTQ κοινότητας
Στην λίστα βρίσκονται και άλλες gaming εταιρείες.

Ο οργανισμός Human Rights Campaign ανακοίνωσε την λίστα που αποκαλύπτει ποιες αμερικάνικες εταιρείες φροντίζουν να παρέχουν τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα για τα μέλη της LGBTQ κοινότητας μέσω της πολιτικής και των πρακτικών που εφαρμόζουν.

H λίστα του 2021 συμπεριλαμβάνει 767 εταιρείες που λαμβάνουν υψηλό σκορ για τις πολιτικές που προάγουν την διαφορετικότητα, ένας αριθμός που δεν έχει προηγούμενο. Στην λίστα συναντάμε επίσης εταιρείες όπως οι Activision, EA, PlayStation, Microsoft., Apple, Amazon και GameStop.

Ο οργανισμός δήλωσε: "Το Corporate Equality Index βγαίνει μετά από μία χρονιά που το έθνος έχει περάσει μία παγκόσμια πανδημία, ρατσισμό και εθνικές αναταραχές. Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι επιχειρήσεις συνέχισαν να προστατεύουν τα εργασιακά τους περιβάλλοντα για τους LGBTQ όπως αποκαλύπτεται και από την εν λόγω λίστα. Για να εξασφαλίσουν υψηλές βαθμολογίες, οι εργοδότες χρειάστηκε να εισάγουν με σταθερά βήματα πολιτικές οι οποίες θα ευνοούσαν και θα εξασφάλιζαν την ισότητα για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους που ανήκουν στην κοινότητα των LGBTQ."

Οι μικρότερες εταιρείες ανάπτυξης video games και οι εταιρείες που βρίσκονται εκτός των αμερικανικών συνόρων δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα. Ο οργανισμός Human Rights Campaign αναγνωρίζει ότι η λίστα δεν είναι τέλεια, όμως ισχυρίζεται ότι προσφέρει "ένα θεμέλιο στο οποίο οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αισθανθούν πιο άνετα καθώς ζουν και εργάζονται με τους πραγματικούς τους εαυτούς. Ένα σημαντικό βήμα, το οποίο όμως σηματοδοτεί μόνο την αρχή."
01 Feb 2021 17:15

kostaslarissa wrote: Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας , συγνώμη γιατί πρώτη φορά γράφω στην ομάδα και δεν ξέρω αν κάνω κανένα λάθος. Ο γιος μου κατέβασε το rocket league 2 στο PS4 αλλά δεν τον αφήνει να μπει κολλάει το παιχνίδι πρώτου καν μπει στο μενού . Το διέγραψε και το ξανά κατέβασε μήπως έγινε κάποιο κόλλημα αλλά πάλι τα ίδια. Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει .Ευχαριστώ .

Αν σου βγάζει καποιο error, μπορεις να μας στειλεις καποιο screenshot ή φωτογραφια?
01 Feb 2021 16:59 - 01 Feb 2021 17:00

kostaslarissa wrote: Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας , συγνώμη γιατί πρώτη φορά γράφω στην ομάδα και δεν ξέρω αν κάνω κανένα λάθος. Ο γιος μου κατέβασε το rocket league 2 στο PS4 αλλά δεν τον αφήνει να μπει κολλάει το παιχνίδι πρώτου καν μπει στο μενού . Το διέγραψε και το ξανά κατέβασε μήπως έγινε κάποιο κόλλημα αλλά πάλι τα ίδια. Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει .Ευχαριστώ .

Kαλημέρα, χρειαζόμαι πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία/screenshot από το error που εμφανιζεται για να μπορέσω να σε βοηθήσω περαιτέρω.
Displaying 2326 - 2340 out of 10569 results.