Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

08 Feb 2021 22:19 - 08 Feb 2021 22:27

Τρομερο παιχνιδι της Ubisoft , εποχές Playstation 2 και ακόμα θυμάμαι τους όμορφους γρίφους που είχε με δυνατές μάχες και γενικά το gameplay με ικανότητες όπως να περπατάς στους τοίχους και να γυρίζεις τον χρόνο πίσω.(η αγαπημένη μου ικανότητα) Χάρηκα πολύ στο άκουσμα ενός remake και περιμένω με ανυπομονησία να το ξαναπαίξω. Η σειρά προφανώς σταμάτησε για τα Assasin's Creed τα οποία θεώρω μπορούν να χαρακτηριστούν ως απόγονοι κατά μια έννοια καθώς έχουν και αρκετά κοινά στοιχεία αλλά θα ήθελα να δω και ένα εξ ολοκλήρου καινούργιο Prince of Persia.
07 Feb 2021 23:53 - 08 Feb 2021 00:21

Πολύ ωραίο game, πιστό στην καλή συνταγή του προηγούμενου και μαζί με το Demon Souls αποτελούν πολύ καλή επιλογή και αναδεικνυουν μέχρι τώρα το Playstation 5.
05 Feb 2021 21:42 - 06 Feb 2021 10:22
Θα συμφωνήσω με το Σωτήρη εδώ, ασχέτως πλειοψηφίας ή ελλείψεων, το PS Plus εξυπηρετεί και τις 2 κονσόλες. Επίσης υπάρχουν χρήστες που διαβάζουν το forum που κατάφεραν να πάρουν την νέα κονσόλα και θα θέλουν να ενημερώνονται για τυχόν προσφορές ή ό,τι έχει να κάνει με το Plus.
05 Feb 2021 21:20
Μια καλή επιλογή εκτός από τα γνωστά κορυφαία World of Warcraft, Guild Wars 2, Final Fantasy XIV, είναι το bless unleashed το οποίο κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα και θα σε αφήσει σίγουρα ικανοποιημένο κατά τη γνώμη μου παρέχοντας ωραία skills και σύστημα μαχής και άκρως φιλότιμα τα υπόλοιπα στοιχεία(Γραφικά,ήχος) για free to play παιχνίδι.
Kυκλοφορεί για Playstation 4, Xbox One και Pc.
05 Feb 2021 20:08

Blood Prince wrote: Λίγοι έχουν PS5 αρχές 2021 και ειδικά φέτος με τις ελλείψεις καθώς δεν έχουν εξυπηρετηθεί και όσοι έχουν κάνει προπαραγγελία.

Τα PS4 games ενδιαφέρουν την πλειοψηφία.

To ότι δεν έχεις εσύ, εγώ, και οποιοσδήποτε άλλος PS5 κονσόλα δεν σημαίνει ότι το εν λόγω game δεν μπορεί να το βάλει στο Library του και να το παίξει αργότερα.
05 Feb 2021 19:34
Λίγοι έχουν PS5 αρχές 2021 και ειδικά φέτος με τις ελλείψεις καθώς δεν έχουν εξυπηρετηθεί και όσοι έχουν κάνει προπαραγγελία.

Τα PS4 games ενδιαφέρουν την πλειοψηφία.
05 Feb 2021 19:26

Sotiris wrote: Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό από Ασία η Sony σας κάνει κάνει δώρο για 1 μήνα την συνδρομή της υπηρεσίας και ισχύει γι' αυτούς που δεν έχουν βάλει συνδρομή ποτέ.

Επίσης τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου εκτός από το Concrete Genie είναι διαφορετικά με τα δικά μας εδώ.

Τα παρακάτω είναι σημερινά δικά μου screenshots.

Μία μικρή λεπτομέρεια που ξέχασα είναι ότι μαζί με τα παραπάνω είναι μέσα και το Control για το PS5 και έχει trophy stack.
05 Feb 2021 10:10
Η Sony θα ήθελε πολύ να παράγει PS5 πιο γρήγορα από ότι παρήγαγε PS4
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο, λόγω ελλείψεων.

Η Sony θα ήθελε πολύ να αυξήσει την παραγωγή των PS5 αλλά δεν είναι τόσο εύκολο.

Μαζί με την ανακοίνωση των οικονομικών της απολαβών για το 3 τρίμηνο του 2020, o όμιλος επιχειρήσεων ανακοίνωσε και την υψηλή αποδοτικότητα του τμήματος Game and Network Services, το οποίο περιλαμβάνει και το PlayStation.

Παρ’ όλο που πούλησε το PS5 σε τιμή χαμηλότερη του κόστους του, το τμήμα ρεκόρ χρηματικών απολαβών από τις διαδικτυακές πωλήσεις και από τα hardware του PS5. Η Sony ήδη ανακοίνωσε ότι πούλησε τεσσερισήμισι εκατομμύρια κομμάτια τον Δεκέμβριο, και η αλήθεια είναι ότι τόσα κατάφερε να φτιάξει.

Ο CEO του ομίλου, Hiroki Totoki, εξήγησε ότι η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών δυσκολεύει την αύξηση της παραγωγής. "Μας είναι δύσκολο να αυξήσουμε την παραγωγή του PS5 όταν υπάρχουν ελλείψεις ημιαγωγών και άλλων υλικών", δήλωσε ο Totoki στο Ars Technica. "Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να καλύψουμε την ζήτηση των πελατών μας, αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να στείλουμε όσα περισσότερα PS5 μπορούμε στους αγοραστές."

Ο Totoki πρόσθεσε ότι η Sony θα ήθελε τουλάχιστον να ισοφαρίσει την παραγωγή των PS5 με την παραγωγή των PS4, αν δεν καταφέρει να την ξεπεράσει.
04 Feb 2021 14:36 - 04 Feb 2021 15:40
Οι κονσόλες είναι στα ύψη τώρα και δεν πρόκειται να πέσουν τουλάχιστον μέχρι τα μισά-τέλη του 21 λόγω ελλείψεων PS5/X/S. Εδώ used PS4 απλό πριν το Νοέμβριο έβρισκες με 120-150 και τώρα ζητάνε πάνω από 200 και πολλές φορές χωρίς games.

Στην περίπτωση μου, έχω συνδρομή PS Now οπού έχει σχεδόν όλα τα παλιά παιχνίδια (PS1-2-3-Vita) με χαμηλή συνδρομή οπότε δεν θα αγόραζα κονσόλες παλιάς γενιάς PlayStation. Για παιχνίδια άλλης πλατφόρμας τα παίζω στο PC.
04 Feb 2021 09:18
Εγώ που παίζω FIFA και ανανεώνω κάθε Ιανουάριο την συνδρομή PS Plus, μου έδωσε δώρο και 1.200 FIFA Points (10 ευρώ).
03 Feb 2021 19:45
Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό από Ασία η Sony σας κάνει κάνει δώρο για 1 μήνα την συνδρομή της υπηρεσίας και ισχύει γι' αυτούς που δεν έχουν βάλει συνδρομή ποτέ.

Επίσης τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου εκτός από το Concrete Genie είναι διαφορετικά με τα δικά μας εδώ.

Τα παρακάτω είναι σημερινά δικά μου screenshots.

03 Feb 2021 19:02
Μετρήστε τα στατιστικά σας στο PS4 για το 2020
Παράλληλα θα ξεκλειδώσετε και ένα dynamic theme για το PS4.

Το 2020 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Sony, καθώς κυκλοφόρησε το PS5, κυκλοφόρησαν πολλά νέα games και περισσότεροι άνθρωποι ασχολήθηκαν με το gaming από ότι κάθε άλλη χρονιά. Για να γιορτάσει το προηγούμενο έτος, η Sony δημιούργησε μια αναφορά για το 2020 στην οποία μπορείτε να δείτε όλα όσα καταφέρατε.

Η αναφορά δείχνει πόσα trophies πήρατε, πόσες ώρες παίξατε games, ποια ήταν τα αγαπημένα σας games και πολλά άλλα. Η αναφορά περιέχει επίσης και στατιστικά από όλο το Playstation community.

Οι χρήστες του Playstation έκαναν 834 εκατομμύρια εχθρούς να πεθάνουν από το φόβο στο Ghost of Tsushima, έπαιξαν πάνω από 200 εκατομμύρια ώρες στο The Last of Us: Part 2, και έκαναν πάνω από 161 εκατομμύρια homeruns στο MLB: The Show 20. Το bonus που θα πάρετε επειδή είδατε την αναφορά, είναι ένα dynamic theme για το PS4 το οποίο έχει τα σύμβολα του Playstation. Την αναφορά μπορείτε να την δείτε και στο PS5 αν είστε από τους τυχερούς που κατάφεραν να πιάσουν στα χέρια τους την κονσόλα.
03 Feb 2021 17:11
Πλέον διάβασα πως αν κάποιος θέλει να αγοράσει PS3 παιχνίδια από το Playstation Store δεν θα μπορεί.....πάντως μικρό το κακό μετά από τόσα χρόνια. (14 αν δεν κάνω λάθος.)
03 Feb 2021 16:10
03 Feb 2021 16:08
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic God of War (PS4)
Το God of War στο PS5 στα 60 fps με μεταφορά των saves από το PS4
Η Sony Santa Monica θα ανεβάσει αύριο το patch

Η Sony Santa Monica ανακοίνωσε ότι από 2/2 θα είναι διαθέσιμο το PS5 patch του God of War (2018) , δίνοντάς σας την ευκαιρία να παίξετε το παιχνίδι σε ανάλυση 4K/60fps. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκδοση του PS4 Pro υπάρχουν επιλογές στα γραφικά που σας επιτρέπουν να παίξετε το παιχνίδι με καλύτερη ανάλυση ή με καλύτερα frames.
Displaying 2311 - 2325 out of 10569 results.