Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

16 Jun 2021 19:34 - 16 Jun 2021 19:36
Τελοσπάντων, θα ρωτήσω ένα κατάστημα για ανταλλαγές να μου πεί τιμές να δώ τι γίνεται και θα αποφασίσω.

Δεν θα βιαστώ. 'Oτι έγινε το 2018 δεν αλλάζει.Με είχε πιάσει επιθυμία να αγοράσω άμεσα κονσόλα και δεν το έψαξα σε βάθος.'Hξερα μόνο τα playstation και xbox και δεν ασχολήθηκα με nintendo.
16 Jun 2021 18:41 - 16 Jun 2021 19:11

Παίδες μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γιατί δεν έχω ιδέα !

Πόσα χρόνια κυκλοφορούν παιχνίδια σε μια γενιά κονσόλας της nintendo ; Πότε αλλάζει η γενιά ;  Ισχύει το ίδιο με το playstation πχ PS1,PS2 κλπ ;

Αν στην nintendo κυκλοφορούν περισσότερα χρόνια σε μια γενιά, από ότι στα playstation, XBOX συμφέρει να αγοράσω nintendo.

Είμαι ανοιχτομύαλος.Δεν είμαι προσκολλημμένος με τα playstation,XBOX.

Ελαβα απάντηση σε άλλο topic και ευχαριστώ τον Frazzle για αυτό.

'Εμαθα πως υπάρχει και φορητό Switch το οποίο κοστίζει μόνο 200 €

Το φορητό παίζει τα ίδια παιχνίδια με το κανονικό ;

Σκέφτομαι να ανταλλάξω το PS4 σε κατάστημα και να πάρω το φορητό Switch.

edit Δεν συμφέρει φορητό,μπορεί να πάρω το υβριδικό αλλά θα τσεκάρω τιμές να ξέρω.Πάντως βλακεία που αγόρασα το playstation 4.'Επρεπε να το ψάξω παραπάνω τότε.
16 Jun 2021 17:46 - 16 Jun 2021 17:48
Πιστεύω έκανα βλακεία που αγόρασα Playstation 4. 

Μάλλον θα έπρεπε να αγοράσω Nintendo Switch καθώς βλέπω παιχνίδια όπως το a plague tale requiem που δεν βγαίνουν στο PS4 αλλά στο Nintendo.

Τώρα πια είναι αργά αλλά θέλω να μάθω τι παίζει με την κονσόλα.'Εκανα ερώτηση σε άλλο topic.

Περιμένουμε pro σύντομα ; Το switch pro θα είναι νέα γενιά όπως είναι τα PS4,PS5 ; 

'Eχω πολλές απορίες.

Δεν είμαι φανατικός του Playstation και δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω PS5 σόνι και καλά επειδή είναι μόδα και το επιλέγουν πολλοί.
16 Jun 2021 15:04 - 16 Jun 2021 15:29
Παίδες μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γιατί δεν έχω ιδέα !

Πόσα χρόνια κυκλοφορούν παιχνίδια σε μια γενιά κονσόλας της nintendo ; Πότε αλλάζει η γενιά ;  Ισχύει το ίδιο με το playstation πχ PS1,PS2 κλπ ;

Αν στην nintendo κυκλοφορούν περισσότερα χρόνια σε μια γενιά, από ότι στα playstation, XBOX συμφέρει να αγοράσω nintendo.

Είμαι ανοιχτομύαλος.Δεν είμαι προσκολλημμένος με τα playstation,XBOX.
15 Jun 2021 10:05 - 15 Jun 2021 10:10
Κανένα παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει όσο το Elden Ring, ούτε κάν το Horizon Forbidden West για το οποίο μπορώ να περιμένω το 2023 για να το παίξω.

Αν δεν κυκλοφορήσει 21 Ιανουαρίου 2022 όπως έχει ανακοινωθεί, θα ξενερώσω.Πάντως από την στιγμή που έβγαλε trailer με την ακριβή ημερομηνία χλωμό να γίνει αυτό.Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Επίσης για όσους λένε για το φαινόμενο "Cyberpunk", η From Software έχει βαρύ ιστορικό.Δεν συγκρίνεται με την CD Project Red.

Pre Order μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα άλλωστε τι θα κέρδιζα με pre order 6 μήνες πρίν αλλά πάει για αγορά στο Playstation 4 (PS4).
13 Jun 2021 23:04 - 13 Jun 2021 23:06
Στα πλαίσια της E3 2021, η Square Enix έκλεισε την συνέντευξη τύπου της με την παρουσίαση του Stranger of Paradise.Το εν λόγω Action RPG θα διεξάγεται στον κόσμο του Final Fantasy, αλλά αποτελεί spin-off της σειράς και όχι επίσημη συνέχεια. Το Stranger of Paradise αποτελεί ένα Action-Adventure τρίτου προσώπου με real-time σύστημα μάχης, το οποίο αναπτύσσεται από τις Team Ninja και Koei Tecmo.Όπως θα δείτε και από το τρέιλερ, το gameplay δεν έχει καμία σχέση με την κλασική JRPG συνταγή της σειράς Final Fantasy αλλά είναι καθαρά Hack 'n' Slash.

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε ότι η Square Enix ετοιμάζει και demo, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά στο PlayStation 5.Το Stranger of Paradise θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.
11 Jun 2021 21:57 - 11 Jun 2021 22:15
Solar Ash: Gameplay trailer

Η Annapurna Interactive δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Solar Ash κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest.Το Solar Ash προέρχεται απο την Heart Machine την εταιρεία ανάπτυξης του  Hyper Light Drifter . Tο Solar Ash είναι ένα Αction 3D Platform τρίτου προσώπου όπου αναλαμβάνετε το ρόλο μιας Voidrunner που ονομάζεται Rei και διασχίζει διάφορα biomes προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο της από μια μαύρη τρύπα που καταπίνει ολόκληρους κόσμους.
Στο τρέιλερ ο χαρακτήρας σας φαίνεται να κινείται με ταχύτητα, ενώ έχει τη δυνατότητα να μετακινείται μεταξύ των κενών στο έδαφος και να ανεβαίνει σε κατακόρυφους χώρους. Το Solar Ash καθώς προχωράτε, σας φέρνει αντιμέτωπους μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα πλάσματα, τα οποία θα κλιμακώνουν την πρόκληση όσο περισσότερο εξερευνάτε. 

Το Solar Ash θα κυκλοφορήσει φέτος για PlayStation 4 και PlayStation 5, καθώς και για PC μέσω του Epic Game Store.

11 Jun 2021 13:41
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Overwatch
Cross-play στο Overwatch Τα competitive games θα επιτρέπονται μόνο μεταξύ διαφορετικών κονσολών.
 Η Blizzard  ανακοίνωσε  ότι θα προσθέσει cross-play στο Overwatch.

Θα μπορείτε να παίξετε μεταξύ σας, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα (δηλαδή PC και κονσόλες PlayStation και Xbox). Αρκεί να έχετε λογαριασμό στο Battle.net και να συνδέσετε τους αντίστοιχους λογαριασμούς των κονσολών σε αυτόν. Ωστόσο, η πρόοδός σας και τα αντικείμενα που έχετε συλλέξει, δεν θα ισχύουν και σε άλλη πλατφόρμα.

Επίσης, το cross-play ισχύει για όλα τα modes, εκτός από τα competitive games. Εκεί θα μπορείτε να παίξετε μόνο παίκτες διαφορετικών κονσολών μεταξύ σας. Οι PCάδες θα παίζουν μόνοι τους!

Όποιος συνδεθεί στο Overwatch εντός του 2021 θα λάβει ένα Golden  Loot  Box. 
11 Jun 2021 12:48
Ο Phil Spencer έδωσε συγχαρητήρια στην Insomniac Games μέσω Twitter Για τα πολύ θετικά reviews του Ratchet & Clank: Rift Apart.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart κυκλοφορεί την Παρασκευή και, όπως πάντα, στο GameWorld.gr σας έχουμε έγκαιρα review και video review.

Εν τω μεταξύ στο Twitter , ο πρόεδρος του Xbox, Phil Spencer έδωσε συγχαρητήρια στην Insomniac Games για τα πολύ θετικά reviews που έλαβε το παιχνίδι. Η Insomniac Games τον ευχαρίστησε για τα λόγια του, όμως ο κόσμος δεν ήταν το ίδιο ευγενικός καθώς ξεκίνησε ένα ακόμα console war στα σχόλια από fans του Xbox και του PlayStation.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
11 Jun 2021 00:23
Replied by Blood Prince on topic EURO 2020
Tην τηλεόραση την ανοίγω μόνο για playstation εδώ και μήνες αλλά τώρα θα την βάλω ant1 για να δω κάποια μάτς.

Buena Suerte Espana xD
10 Jun 2021 23:43 - 11 Jun 2021 15:18
Ο director του Call of Duty Zombies mode θα αναπτύξει ένα νέο Action game για την Sony Η Deviation Games υπόσχεται άφθονη δράση και πλούσιο περιεχόμενο.
 Κατά την διάρκεια του Summer Game Fest, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας ανάπτυξης Deviation Games με την Sony.
 Το όνομα της εταιρείας μπορεί να μην λέει πολλά στους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο, οι διευθυντές της εταιρείας είναι ο Dave Anthony και ο Jason Blundell, πρώην επικεφαλής του Call of Duty, ο οποίος δημιούργησε το επιτυχημένο Zombies mode! Ο Blundell αποχώρησε πέρυσι από την Treyarch.

Η ομάδα τους δουλεύει ήδη για την Sony και θα αναπτύξει μια νέα gaming σειρά, που θα αποτελεί ένα "Action game που θα κάνει πάταγο" όπως είπαν. Θα είναι ένα έργο που θα προέλθει από "εμπειρία δεκαετιών στο σχεδιασμό games και θα αποτελέσει  κάτι νέο με καινοτομία που δεν έχετε ξαναδεί στο παρελθόν. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι πλούσιο σε περιεχόμενο. Θα εστιάσουμε πολύ στη δράση και την ενέργεια" πρόσθεσε ο Dave Anthony, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η Deviation Games δεν είναι μια απλή indie εταιρεία, αλλά απασχολεί πάνω από 100  developers  και αναπτύσσεται διαρκώς. Επομένως λογικά θα δούμε κάτι δυνατό.
10 Jun 2021 19:59
Σε συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, κατηγόρησε ανταγωνίστηκες εταιρίες για τον τρόπο που προσεγγίζουν τα παιχνίδια των κονσόλων στο PC. Αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στην Sony ή στο Playstation, ανέφερε πως είναι εναντίων του να πληρώνουν οι παίκτες δύο φορές για να παίξουν το ίδιο παιχνίδι σε διαφορετική πλατφόρμα.

“Αυτή τη στιγμή είμαστε οι μόνοι που παρέχουν παιχνίδια σε κονσόλα, PC και cloud ταυτόχρονα, σε αντίθεση με άλλους που αναγκάζουν τους παίκτες να αγοράζουν το παιχνίδι ξανά μετά από χρόνια για να παίξουν στο PC”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Phill Spencer.

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια της Sony, το Horizon Zero Dawn και το Days Gone, ήταν διαθέσιμα στο PC τρία και δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους στο Playstation, αντίστοιχα. Αντίθετα, τα παιχνίδια της Microsoft είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές της παντού από την πρώτη μέρα, υποστηρίζοντας μάλιστα και cross-play.

Από ότι φαίνεται όμως η Sony δεν θα πιεστεί από αυτές τις δηλώσεις και δεν θα αλλάξει στρατηγική σύντομα, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα λανσάρει παιχνίδια στο PC όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Συμφωνείτε με τον επικεφαλής την Microsoft;
10 Jun 2021 14:11
Οι τιμες ειναι φοβερες. Μπορεις να αγορασεις δεκα παιχνιδια ανετα πλεον και προσεξα οτι ΑΑ games εχουν κατω απο 30 ευρο: )
10 Jun 2021 13:47
Εγώ μόλις τώρα σταμάτησα το παιχνίδι στο playstation και ξεκινάω γυμναστική. 
08 Jun 2021 21:23 - 08 Jun 2021 21:24
Εδώ βρέχει με μπουμπουνητά αυτή την ώρα.Πάλι καλά που πρόλαβα και έκανα jogging και επίσης έκλεισα το playstation για να μην καεί σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα.

Τώρα τρώω pizza και μετά έχω να φάω παγωτό και pop corn αλλά δεν θέλω να τα φάω μαζεμένα και δεν μπορώ να αποφασίσω. 

Θα βάλω να δώ ποδόσφαιρο αγγλικό κύπελλο μάλλον ημιτελικό carling cup.
Displaying 2011 - 2025 out of 10569 results.