Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
@kingkleiny Oh no… #gamer #memes #farcry6 #husky #gamergirl #fyp #foryou #dog ♬ Evil Morty (From "Rick and Morty") - Andrew Seoul
Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες όταν επρόκειτο να χάσουν έκαναν το συγκεκριμένο "quit" που δεν τους στοίχιζε. Όταν κέρδιζαν ένα ματς το άφηναν να λήξει κανονικά μέχρι να κάνουν ένα σερί 20 νικών. Οι παίκτες αποκτούσαν έτσι και rewards (ανταμοιβές) από το συγκεκριμένο σερί. Επλήγη ακόμα και το Transfer Market του Ultimate Team, αφού με τόσους παίκτες που αποκτήθηκαν από κάρτες, οι αξίες των παικτών έπεσαν κατά πολύ.
We have identified over 30K active accounts that exploited this issue consistently and have suspended them from FIFA 22 online for 7 days, preventing them from participating in this week’s FUT Champions Finals.
Read about our Positive Play Charter here - t.co/KR5ZrE9X5O t.co/c5wih0bkGR
— FIFA Direct Communication (@EAFIFADirect) October 20, 2021
Σύμφωνα με την beta, τα βίντεο θα πρέπει να έχουν μέγιστη διάρκεια τα τρία λεπτά και δεν θα είναι διαθέσιμα σε 4K ανάλυση. Επίσης, τα βίντεο θα έχουν και τον ήχο του μικροφώνου σας, εφόσον το έχετε ενεργοποιήσει.
A limited- release beta enabling PS5 players in Canada and Japan to share their captured screenshots and game clips through PlayStation App is starting to roll out today. For details, check out: t.co/afVHXLbJsZ pic.twitter.com/WMVWqHP1GY
— PlayStation Canada (@PlayStationCA) October 18, 2021
Βασικά απο το 98 την έχω. Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Mortal Kombat 4 και μετα το Apocalypse
Γιατι να μην παίζει? Εδώ έχω ps1 20ετίας που παίζει
παίζω ακόμα που και που resident evil revelations 2 μιας και οι servers είναι online.
Είσαι από τους τυχερούς που η κονσόλα λειτουργεί ακόμα !
Βέβαια και εγώ που δεν πολυπαίζω PS4 τελευταία, ο χρόνος συνεχής λειτουργίας είναι μικρότερος από τον χρόνο κατοχής.Μάλιστα έπαιξα και λίγο το καλοκαίρι.
'Αντεξε 20 χρόνια ; !
παίζω ακόμα που και που resident evil revelations 2 μιας και οι servers είναι online.
Βέβαια και εγώ που δεν πολυπαίζω PS4 τελευταία, ο χρόνος συνεχής λειτουργίας είναι μικρότερος από τον χρόνο κατοχής.Μάλιστα έπαιξα και λίγο το καλοκαίρι.
Βέβαια και εγώ που δεν πολυπαίζω PS4 τελευταία, ο χρόνος συνεχής λειτουργίας είναι μικρότερος από τον χρόνο κατοχής.