Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

27 Dec 2021 18:36
Η Sony ανακοίνωσε δωρεάν περίοδο για το online multiplayer της

Θα μπορείτε να παίξετε χωρίς PS Plus.

Από την κυκλοφορία του PS4 και μετά, χρειάζεται να έχετε συνδρομή στο PS Plus για να μπορείτε να παίξετε online. Εχθές, η Sony ανακοίνωσε δωρεάν περίοδο για το online multiplayer της. Από τις 18 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να παίξετε online χωρίς να έχετε ενεργή συνδρομή PS Plus.

Dive into the online multiplayer modes of your favorite PS4 and PS5 games without a PlayStation Plus membership during our Online Multiplayer Weekend from Dec 18 @ 12:01AM to Dec 19 11:59PM (local time) pic.twitter.com/WXMW4lUCYM

— PlayStation (@PlayStation) December 13, 2021

Το online κομμάτι δεν αφορά μόνο τα εικονιζόμενα games, αλλά όποιο παιχνίδι εσείς επιθυμείτε. Να σημειωθεί ότι free-to-play games όπως τα Fortnite και Call of Duty: Warzone δεν χρειαζόντουσαν από πριν ενεργή συνδρομή PS Plus.

Η περίοδος για το δωρεάν online στα PS4 και PS5 θα ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου και ώρα 00:01 και θα λήξει στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59.
27 Dec 2021 18:31
Φήμη: Η Sony ετοιμάζει ένα PS5 Pro, πιο ισχυρό, με Dual GPU και υποστήριξη Cloud Gaming

Ενδεχόμενο αναβαθμισμένου backwards compatibility .

Η Sony ενδέχεται να κατασκευάζει μια νέα κονσόλα PS5, με Dual GPU/CPU, υποστήριξη cloud gaming και αναβαθμισμένο backwards compatibility, σύμφωνα με την φήμη που αναφέρει κατοχύρωση μιας νέας πατέντας.

Παρότι το PS5 είναι δυσεύρετο λόγω έλλειψης στην αγορά, η Sony ετοιμάζει ένα νέο PS5, σύμφωνα με τον insider Zuby_Tech, ο οποίος έγραψε την είδηση στο Twitter. Η πατέντα αναφέρεει τα εξής: "Scalable Game Console CPU/GPU Design για οικιακή κονσόλα και Cloud Gaming". Το scalable έχει να κάνει με το design της πατέντας, που δείχνει δύο APUs στην κονσόλα. Συνεπώς το νέο PS5 θα είναι πιο ισχυρό από αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Sony Interactive Entertainment Filed New Patent Went Live 7th October 2021:

"Backward Compatibility Testing Of Software In A Mode That Disrupts Timing" pic.twitter.com/aUMGAbecoZ

— @Zuby_Tech (@Zuby_Tech) October 17, 2021

Το δεύτερο αξιοσημείωτο γεγονός είναι το Cloud Gaming. Οι προηγούμενες πατέντες backwards compatibility της Sony έχουν γίνει update. Το Cloud Gaming θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για χαρακτηριστικά backwards compatibility. Άραγε θα δούμε συμβατότητα και με παλιότερα PlayStation games; Για να δούμε. Προς το παρόν μένουμε σε αυτές τις φήμες.
24 Dec 2021 10:57
Διαθέσιμα και άλλα πακέτα.

Public

Kotsovolos

23 Dec 2021 10:37
Διαρροές από τον ίδιο Leaker όπως πάντα. Πρόκειται για τα παιχνίδια του Ιανουαρίου για το 2022.
23 Dec 2021 00:17 - 23 Dec 2021 00:19
Το Assassin's Creed Unity εξακολουθεί και το έχει ακριβά...τελοσπάντων. Θα το αγοράσω retail ή αυτό ή το Valhalla.
22 Dec 2021 23:25
Τσεκάρετε το January Sale εδώ . Έβαλαν πολύ πράμα.

22 Dec 2021 18:49
Για όποιον ψάχνει digital έκδοση εδώ .
20 Dec 2021 13:25
Και άλλα bundles από το  Plaisio.

19 Dec 2021 01:03 - 19 Dec 2021 01:06
Μου άλλαξε τα φώτα η τρίτη race στο AC2 (έχω κερδίσει τις προηγούμενες δύο), καθώς είναι δύσχρηστος ο χειρισμός και τώρα με τσούζουν και δακρύζουν τα μάτια μου.

Λέω να το σταματήσω και να συνεχίσω αύριο.

Φάση θα είχε να το πάθαινα αυτό εν ώρα οδήγησης. Τουλάχιστον στο playstation μπορώ να πατήσω παύση.
17 Dec 2021 00:44 - 17 Dec 2021 00:46
Η προσφορά ισχύει !

Οπότε θα εγκαταστήσω το Dragon Age Inquisition GOTY και το AC Odyssey (αν και έχω το CD,υπάρχουν updates ένα σωρό οπότε είναι αρκετά χρήσιμα τα απεριόριστα)....επίσης θα εγκαταστήσω και κάποια παιχνίδια στο laptop ! (αν και παίζω PS4 κυρίως αλλά δεν χάνω τίποτα να τα έχω),

Το θέμα είναι πως έχω χωρητικότητα στο playstation λίγο παραπάνω από 200 GB τώρα και με το Inquisition και το Odyssey θα γεμίσουν και πρέπει να σκεφτώ να απεγκαταστήσω κάποιο και δεν ξέρω ποιό.
16 Dec 2021 21:25

Το χειριστήριο PS4 που είχε χαλάσει μετά από δυόμιση χρόνια κατοχής, στο οποίο είχε χυθεί coca cola την πρώτη μέρα, δεν το έχω πετάξει και το έχω ακουμπήσει σε ράφι χωρίς το χρησιμοποιώ.

Ε λοιπόν, σήμερα ξανά λούστηκε με coca cola.
Δε σου είπε κανείς αμα θες να το καθαρίσεις να χρησιμοποιήσεις ένα ξεσκονόπανο και στη χειρότερη να το βρέξεις λίγο; Πρέπει να το έχεις δίπλα στην κάβα με τα αναψυκτικά; :lol:

Προσπάθησα να στερεώσω ένα ποτήρι στο ράφι που βρισκόταν και επειδή δεν χώραγε , χύθηκε λίγο coca cola και έπεσε στο χειριστήριο.Βέβαια είναι το χαλασμένο, που δεν χρησιμοποιώ πλέον, Είχα αγοράσει άλλο το καλοκαίρι.

Τέσπα, χωρίς να αντιληφθώ κάποια διακοπή του ρεύματος, το playstation μου εμφάνισε μήνυμα πως έκλεισε απότομα, ενώ το είχα βάλει σε λειτουργία αδράνειας...πολύ εκνευριστικό.
14 Dec 2021 14:55 - 14 Dec 2021 14:56
Δωρεάν το multiplayer γι' αυτό το Σ/Κ. (18-19/12)
14 Dec 2021 13:07
Ένα έχει απομείνει από το πλαίσιο. 
[img

14 Dec 2021 00:35 - 14 Dec 2021 00:37
6 € το ένα, 2,5 €  το άλλο, λίγο λίγο γεμίζει το σακούλι που αντιπροσωπεύει τα λεφτά που κάνουν φτερά...

Πλέον ότι αγορά είχα να κάνω την έκανα και δεν πληρώνω τίποτα....ίσως το 2022 αγοράσω Valhalla ή Ragnarok αλλά για 2021 τέλος....

Ενημερωτικά στο Assassin's Creed Odyssey κυκλοφορεί free crossover story ! xD

'Ομως αν δεν κάνω λάθος το έχω απεγκαταστήσει από το playstation γιατί είχα πλατίνα αλλά με την ευκαιρία θα το ξαναεγκαταστήσω κάποια στιγμή. 
12 Dec 2021 22:31
Razer Quick Charging Stands για το PS5

Σε τρία χρώματα.

Η Razer ανακοίνωσε μία σειρά από Quick Charging Stands για το PS5.

Αν ψάχνετε τρόπους να φορτίσετε το DualSense του PS5 πιο γρήγορα και ξεκούραστα, τότε ίσως να σας ενδιαφέρουν. Οι βάσεις αυτές θα κυκλοφορήσουν σε κόκκινο, λευκό και μαύρο χρώμα. Θα φορτίζετε πλήρως το DualSense σας σε κάτω από τρεις ώρες.

Οι βάσεις προστατεύουν από την υπερφόρτιση και αποτρέπουν την υπερθέρμανση και το βραχυκύκλωμα. Το charging stand συνδέεται με το PS5, το PC ή αντάπτορες για πρίζες (πωλούνται ξεχωριστά).

Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο site της Razer .

Δείτε τι είπε ο CEO της Razer για τα laptop νέας γενιάς.
Displaying 1636 - 1650 out of 10569 results.