Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

26 Jan 2022 18:33

Καλες προσφορες αλλα τα εχω παιξει ολα αυτα πλεον. Ευκαιρια παντος αν θελει καποιος να τσιμπισει καλους τιτλους σε προσητες τιμες.

'Εχεις παίξει το Ezio Collection ; 

Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα περιμένω το Black Flag να πέσει στα 10 € ή θα αγοράσω το Valhalla κουτάτο.

Πάντως αν είναι να πάρω το Valhalla τώρα είναι η καλύτερη εποχή να το παίξω , ταιριάζουν καλύτερα Vikings με χειμώνα και είμαι ήδη στο mood έχοντας παίξει προηγούμενους τίτλους. Το Black Flag το έχω στο PC.
Όχι, το Ezio Collection δν το έχω παίξει. Απ'οτι είδα στο store το έχει σε πολύ καλή τιμή. Θα δώ όμως γιατί σκοπευώ να πάρω το Horizon σίγουρα μιάς και δν θα βγει σε pc απ'οτι βλέπω. Το black flag το είχα πάρει 14 ευρώ σε black friday. Αρκετά καλό αλλά το odyssey εντάξει, είναι κάτι κλάσεις μπροστά xd. Το valhalla θα λέει άγρια σε ps4 φάση αλλά είναι λίγο ακριβό για να το πάρω σε κονσόλα αυτή την στιγμή. Φαντάσου, το odyssey το βρήκα 20 ευρώ πέρυση.

Το Odyssey το είχα πάρει Gold Edition στα 45 € !

To Valhalla σε Gold υπάρχει μόνο στο store και κοστίζει 100 € αυτή την στιγμη ! Αν το πάρω θα είναι σε standard έκδοση. Βέβαια, κυκλοφορεί Drakkar Edition στα 50 € ! Κοροϊδία καθώς ούτε season pass έχει μέσα.

Εγώ είμαι αναποφάσιστος. Από την μία λέω να παραγγείλω Valhalla , μιας που το βρίσκω σε σχετικά καλή τιμή, από την άλλη το Black Flag έχει αρκετή θάλασσα που μου αρέσει και θα κοστίζει μόνο 6-7 € σε έκπτωση όταν θα έχει προσφορά το PS Store.Είναι και βιβλία που σκέφτομαι να πάρω. Θα δω
26 Jan 2022 18:18

Καλες προσφορες αλλα τα εχω παιξει ολα αυτα πλεον. Ευκαιρια παντος αν θελει καποιος να τσιμπισει καλους τιτλους σε προσητες τιμες.

Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα περιμένω το Black Flag να πέσει στα 10 € ή θα αγοράσω το Valhalla κουτάτο.

Πάντως αν είναι να πάρω το Valhalla τώρα είναι η καλύτερη εποχή να το παίξω , ταιριάζουν καλύτερα Vikings με χειμώνα και είμαι ήδη στο mood έχοντας παίξει προηγούμενους τίτλους. Το Black Flag το έχω στο PC.
Όχι, το Ezio Collection δν το έχω παίξει. Απ'οτι είδα στο store το έχει σε πολύ καλή τιμή. Θα δώ όμως γιατί σκοπευώ να πάρω το Horizon σίγουρα μιάς και δν θα βγει σε pc απ'οτι βλέπω. Το black flag το είχα πάρει 14 ευρώ σε black friday. Αρκετά καλό αλλά το odyssey εντάξει, είναι κάτι κλάσεις μπροστά xd. Το valhalla θα λέει άγρια σε ps4 φάση αλλά είναι λίγο ακριβό για να το πάρω σε κονσόλα αυτή την στιγμή. Φαντάσου, το odyssey το βρήκα 20 ευρώ πέρυση.
26 Jan 2022 16:54 - 26 Jan 2022 16:56

26 Jan 2022 01:26
Όντως δεν είχε βάθος και ήταν για λίγο καιρό.. 
25 Jan 2022 19:18
Αν ψάχνετε τρόπο να κερδίσετε χρήματα παίζοντας games, τότε δείτε τα παρακάτω sites.

SkillGaming : Παλιά λεγόταν Betverse και όταν η πλατφόρμα είχε ανοίξει το 2019 είχαμε γράψει και σχετικό άρθρο για αυτή. Το SkillGaming έχει τα δικά του games. Παίζετε ενάντια στη CPU και ενάντια σε άλλους παίκτες. Τα περισσότερα games δυστυχώς είναι casual και βασίζονται στα αντανακλαστικά, ενώ υπάρχουν και λιγοστά Arcade games.  Δεν υπάρχουν hardcore online games, τύπου CS GO, Fifa, MOBA, Battle Royale κτλ. Επίσης απλά φτιάχνετε λογαριασμό και παίζετε αμέσως. Ποντάρετε επιτόπου 1-25 ευρώ σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεστε απλά έναν αριθμό κινητού. Επίσης, υπάρχει ασύγχρονο multiplayer όπου π.χ. μέσα σε ένα λεπτό προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο σκορ. Δεν παίζετε δηλαδή π.χ. χτυπώντας άλλο παίκτη.

Game Champions : Έχει τουρνουά για FIFA απ' ότι έχω δει. Δηλώνετε συμμετοχή και περιμένετε να σας ειδοποιήσουν. Λένε ότι δίνουν χρηματικά έπαθλα και PS5. Δεν έχει matchmaking όμως για να παίξετε άμεσα.

Gamersfy : Κατεβάστε την εφαρμογή από το store του κινητού σας και παίξτε mobile games. 

Checkmate Gaming : Έχει τουρνουά για PC και κονσόλες PlayStation και Xbox. Δυστυχώς δεν βρήκα τουρνουά για το FIFA 22.

Ακόμα είμαστε στην αρχή. Σίγουρα στο μέλλον θα πρέπει να μπουν περισσότερα sites στο κόλπο. Κάτι σαν το SkillGaming αλλά με hardcore games.
25 Jan 2022 18:11
Το θυμάμε το playstation home. Είχα μπεί στο ps3, πλάκα είχε αλλά λίγο βαρετό απο ένα σημείο και μετά.
25 Jan 2022 16:21
Το PlayStation Home επιστρέφει ανεπίσημα

Ένα νέο mod είναι διαθέσιμο.

Μια ομάδα modders εργάζεται για να επαναφέρει το PlayStation Home στο διαδίκτυο και χάρη στο PlayStation Online Network Emulated, επιτέλους έφτασε.

Μια μη κερδοσκοπική ομάδα fans που ονομάζεται Destination Home εργάζεται για να καταστήσει το PlayStation Home playable ως μέρος μιας προσπάθειας διατήρησης του game. To game έγινε διαθέσιμο για να το παίξετε εκτός σύνδεσης, αλλά χάρη στο PlayStation Online Network Emulated, ή PSONE, το Home είναι διαθέσιμο για να το παίξετε και πάλι online. Οι servers του PlayStation Home βγήκαν εκτός λειτουργίας το 2015 και από τότε ήταν επίσημα μη αναπαραγώγιμο.

Tο όνομα PSONE ακούγεται οικείο γιατί εκτός από το ότι είναι το όνομα μιας κονσόλας, είναι επειδή πρόσφατα κατάφεραν να κάνουν τους online servers να λειτουργήσουν για το Motorstorm. Oι παίκτες θα μπορέσουν να ξαναβουτήξουν στο PlayStation Home ενώ ορισμένοι fans μπόρεσαν να δωρίσουν τα δεδομένα του Home στο Destination Home, το οποίο επανέφερε πράγματα όπως η προσαρμογή διαμερισμάτων και η περιοχή του κόμβου.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα ανεπίσημο project, ούτε το Destination Home ούτε το PSONE συνδέονται με τη Sony, ούτε δέχονται οποιουδήποτε είδους χρηματικές δωρεές. Οι δύο ομάδες fans το κάνουν από μόνοι τους, αποκλειστικά και μόνο στο όνομα της διατήρησης. Το PlayStation Home προφανώς βγήκε εκτός λειτουργίας επειδή δεν ήταν κερδοφόρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαφανιστεί οριστικά, ακόμα και αν κανείς δεν ήθελε να παίξει το Home, το να μπορεί κανείς να το κάνει στο όνομα της διατήρησης είναι σημαντικό από μόνο του.
25 Jan 2022 15:54
Chrono Cross remaster

Φήμες για αποκάλυψη τον Φεβρουάριο.

Ένα remaster για το RPG Chrono Cross που φημολογείται εδώ και καιρό, αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με φήμες.

Ο Yasunori Mitsuda, δήλωσε στο Twitter ότι "Ένα από τα projects (για το οποίο εργάζεται) θα αποκαλυφθεί τον άλλο μήνα". Ο Mitsuda απάντησε απλά σε ένα μήνυμα, στο οποίο έλαβε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Παλιότερα, ο Mitsuda είχε φωτογραφηθεί μαζί με άλλους μουσικούς, οι οποίοι άφησαν να διαρρεύσει κατά λάθος ότι δουλεύουν για ένα remaster του Chrono Cross.

Το Chrono Cross remaster φημολογούνταν ότι θα αποκαλυπτόταν τον Δεκέμβριο του 2021 στα The Game Awards. Τελικά η αποκάλυψή του...πήρε μια μικρή παράταση.

Το αρχικό Chrono Cross είχε κυκλοφορήσει στο πρώτο PlayStation το 1999 στην Ιαπωνία και το 2000 στην Αμερική.
25 Jan 2022 15:52
Αρκετός κόσμος νόμιζε ότι η Sony θα ανακοίνωνε backwards compatibility για τα PS1, PS2 και PS3

Τελικά ήταν ένα νέο διαφημιστικό spot για το PlayStation Japan.

Αρκετός κόσμος νόμιζε ότι η Sony θα ανακοίνωνε backwards compatibility για τα PS1, PS2 και PS3, όμως τελικά ήταν απλώς ένα νέο διαφημιστικό για το PlayStation Japan.

Η εικασίες του κόσμου ξεκίνησαν όταν ο λογαριασμός στο Twitter του PlayStation Japan ανέβασε μία δημοσίευση που έδειχνε τους αριθμούς 1,2 και 3, για μία ανακοίνωση που θα γινόταν στις 23 Ιανουαρίου. 

#米津玄師 x #PlayStation

米津玄師さんが、
PlayStation®の新CMに出演決定。

1・2・3は、PlayStationの合言葉。
1月23日に、起動。 #PlayHasNoLimits pic.twitter.com/AuRK01ZYJ3

— プレイステーション公式 (@PlayStation_jp) January 22, 2022

Τελικά επρόκειτο για ένα νέο διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ιάπωνας τραγουδιστής Kenshi Yonezu και οι αριθμοί είναι απλώς στοίχοι του τραγουδιού που ακούγεται.

Δείτε το διαφημιστικό:

Τα Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7 θα χρειάζονται 86GB και 89GB αντίστοιχα στο PS5

Χωρίς να υπολογίζονται τα πρώτα updates.

Σύμφωνα με το PlayStation Game Size, τα Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7 θα χρειάζονται 86 και 89GB αντίστοιχα στο PS5, χωρίς να υπολογίζονται τα updates που γίνονται την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.

Το Horizon Forbidden West θα χρειάζεται συγκεκριμένα 85.9GB στην Αμερικάνικη έκδοσή του και 96.3 στην Ευρωπαϊκή του. 

? Horizon Forbidden West (PS5) (Reminder)

⬛ Still Without Update

? All Regions Size

? US : 85.913 GB
? EU : 96.350 GB
? JP : TBD , Still Not Added to database

? #PS5 #HorizonForbiddenWest t.co/qcdbzilesj pic.twitter.com/SiS552csVs

— PlayStation Game Size (@PlaystationSize) January 22, 2022

Το Gran Turismo 7 θα χρειάζεται αντίστοιχα 89.5GB, χωρίς όμως να προσδιορίζεται για ποια έκδοση. Τα μεγέθη των εκδόσεων για PS4 δεν έχουν ανακοινωθεί ή διαρρεύσει προς το παρόν. 

? Gran Turismo™ 7 (PS5)

▶️ Download Size : 89.445 GB (Without Day One Patch )

? Pre-Load : February 25
? Launch : March 4

? #PS5 #GranTurismo7
? @thegranturismo pic.twitter.com/ucbBWKGPm1

— PlayStation Game Size (@PlaystationSize) January 23, 2022

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου και το Gran Turismo 7 στις 4 Μαρτίου. Και οι δύο τίτλοι αναμένονται για PS5 και PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Horizon Forbidden West και το Gran Turismo 7.
Η Sony εξαγόρασε τα δικαιώματα animated ταινίας που φτιάχνεται στο Dreams

Ονομάζεται A Winter’s Journey.

Η Sony Pictures Classic εξαγόρασε τα δικαιώματα της animated ταινίας A Winter’s Journey, η οποία φτιάχνεται στο Dreams.

Το A Winter’s Journey διαδραματίζεται το 1812 στη Βαυαρία και ακολουθεί έναν ποιητή που κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι σε βουνά, πάγο και χιόνι. Στα animations της ταινίας δουλεύουν η animators της ταινίας Loving Vincent, που ήταν υποψήφια για Oscar. Το A Winter’s Journey θα συνδυάζει live action με GC και χειροποίητα animations. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι John Malkovich και Jason Isaacs. 

Sony Classics acquires Alex Helfrecht’s animated film A WINTER’S JOURNEY starring John Malkovich, Jason Isaacs, Marcin Czarnik, Ólafur Darri Ólafsson, and Martina Gedeck. From the animation artists behind the Oscar-nominated #LovingVincent . ⛄ t.co/8CfnoJTbY1

— Sony Classics (@sonyclassics) January 21, 2022

Εκπρόσωπος της Sony Pictures Classic δήλωσε: "Δεν έχουμε ξαναδεί κάποιο project σαν το A Winter’s Tale, το οποίο θα παντρέψει το γνωστό cinema με εξωπραγματικές τεχνικές ζωγραφικής σε συνδυασμό με ένα από τους σπουδαίους κύκλους τραγουδιών. Το κοινό θα ενθουσιαστεί με αυτή τη μοναδική εμπειρία. Ο παραγωγός της ταινίας Jorg Tittel δήλωσε ότι το PlayStation και η Media Molecule ήδη βοηθούν με το project".

BIG NEWS: @sonyclassics have acquired @awintersjourney , @meinhelf ’s singular adaptation of Franz Schubert’s timeless masterpiece. Our biggest @oiffy production yet - and we’re even working with @mediamolecule and @PlayStation on it. t.co/ivguaLhx4Z

— Jörg Tittel ? (@newjorg) January 21, 2022

25 Jan 2022 00:50
Ποιο συμμαζεμένο σε βίντεο του χρόνου πάλι με νέο νήμα 
24 Jan 2022 22:10 - 24 Jan 2022 22:13
Ένα remaster για το RPG Chrono Cross που φημολογείται εδώ και καιρό, αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με φήμες.

Ο Yasunori Mitsuda, δήλωσε στο Twitter ότι "Ένα από τα projects (για το οποίο εργάζεται) θα αποκαλυφθεί τον άλλο μήνα". Ο Mitsuda απάντησε απλά σε ένα μήνυμα, στο οποίο έλαβε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Παλιότερα, ο Mitsuda είχε φωτογραφηθεί μαζί με άλλους μουσικούς, οι οποίοι άφησαν να διαρρεύσει κατά λάθος ότι δουλεύουν για ένα remaster του Chrono Cross.Το Chrono Cross remaster φημολογούνταν ότι θα αποκαλυπτόταν τον Δεκέμβριο του 2021 στα The Game Awards.

Τελικά η αποκάλυψή του...πήρε μια μικρή παράταση.Το αρχικό Chrono Cross είχε κυκλοφορήσει στο πρώτο PlayStation το 1999 στην Ιαπωνία και το 2000 στην Αμερική.
24 Jan 2022 17:24
Replied by Sotiris Greece on topic Gran Turismo 7
Απ' ότι φαίνεται το μέγεθος  του game για τον σκληρό θα είναι τεράστιο χωρίς το Day One Patch.
Displaying 1546 - 1560 out of 10568 results.