Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Η Sony έχει banάρει στο παρελθόν PSN accounts τα οποία προσπάθησαν να συνδεθούν online, καθώς μέσω συγκεκριμένης hackαρισμένης έκδοσης του firmware, μπορεί και εντοπίζει ότι τρέχουν πειρατικό software.
It's... beautiful.
The PlayStation 5 has been jailbroken. pic.twitter.com/54fvBGoQGw
— Lance McDonald (@manfightdragon) October 3, 2022
Δείτε ακόμη την πληροφορία ότι τα Top Tier μέλη του PlayStation Stars θα λαμβάνουν προτεραιότητα στο chat του customer support.
This is what happens when @Peeverson lets me write his stream title for the final day of SUBtember pic.twitter.com/aEryUtKKgN
— Lance McDonald (@manfightdragon) October 1, 2022
Είναι μάλλον και λόγο της σειράς που τα έχει σε προσφορά. Για το δεύτερο που είπες δν το έχω ξανακούσει. Θα το τσεκάρω να δώ τι παίζει.Σε προσφορά, τα Middle Earth Shadow of Mordor /War μέχρι τέλος του μήνα.
Και για όποιον δεν το ξέρει ή δεν θέλει να το προωθήσει, το αναφέρω εγώ πως για όποιον ενδιαφέρεται digital παιχνίδια για PS4 δεν έχει μόνο το PlayStation Store.
Το allkeyshop δείχνει καλές τιμές για digital παιχνίδια.
¨Εχει λίγο τα πάντα όλα η Anniversary Edition. Το έχω και εγώ εδώ και καιρό. Το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να βρούμε και ελεύθερο χρόνο για να το παίξουμε.Καθώς είναι σε προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, σκέφτομαι να αγοράσω το Skyrim Anniversary Edition αν και το έχω λιώσει πάνω από 1500 ώρες στο PC
Παρεμπιπτόντως στο PC έπαιξα την Legendary Edition με όλα τα DLCs, όχι όμως την Special που θα πει πως θα δω μεγάλη διαφορά στα γραφικά.