Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

03 Feb 2023 19:11
Επιβεβαιώθηκαν από την Sony

Τα δωρεάν games Φεβρουαρίου επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από την Sony.
03 Feb 2023 19:09
Νέα games: Φεβρουάριος 2023

Atomic Heart και Hogwarts Legacy.

Ο φετινός Φεβρουάριος έχει ορισμένα αξιόλογα games και μένει να δούμε αν κάποια από αυτά θα ξεχωρίσουν.

Στις 10 του μήνα θα έχουμε το Hogwarts Legacy, ένα Action RPG που ίσως δοκιμάσετε οι fans του Harry Potter.

Το μεγαλύτερο hype του Φεβρουαρίου το έχει πάρει το Atomic Heart, ένα Action RPG/FPS της Ρωσικής Mundfish, που έρχεται στις 21 του μήνα. Από εκεί κι έπειτα θα έχουμε και το PlayStation VR 2, που θα συνοδευτεί με την κυκλοφορία του Horizon Call of the Mountain, το οποίο θα είναι ένα First-Person Action-Adventure χωρίς την ελευθερία που μας δίνει μέχρι τώρα η σειρά Horizon.

Οι fans των Strategt δείτε και το The Settlers: New Allies στις 17/2, reboot της σειράς από την Ubisoft και βέβαια το πολυαναμενόμενο Company of Heroes 3 στις 23/2.

Δείτε τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του μήνα και μπείτε στην κλήρωση για ένα Forspoken για PC προσφορά του AllKeyShop .

Αναλυτικά όλες οι νέες κυκλοφορίες:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου
Football Manager 2023 (Sports): PS5
Rhythm Sprout: Sick Beats & Bad Sweets (Rhythm Action-Adventure): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου
Chef Life: A Restaurant Simulator (Simulation): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch
Deliver Us the Mars (Puzzle Action-Adventure): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
Fashion Police Squad (FPS): PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch
Life is Strange 2 (Adventure): Switch
Puzzle Bobble 2 και Puzzle Bobble 3 (Puzzle): PC, PS4, Xbox One, Switch

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Helvetii ( Side-scrolling Action Roguelike): PC, PS4, Switch
Joe Wander and the Enigmatic Adventures (Puzzle Adventure): PC, PS5, Xbox Series X/S
Raiden IV x MIKADO remix (Shoot 'Em Up): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
Silver Wolf and the Seven Stars of the Maiden (Strategy/RPG): Switch

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου
Hogwarts Legacy (Action RPG): PC, PS5, Xbox Series X/S

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου
Blanc (Adventure): PC, Switch
Journey to the Savage Planet (FPS): PS5, Xbox Series X/S
Labyrinth of Galleria: The Moon Society (Action RPG): PC, PS5, PS4, Switch
Spy Bros.: Pipi & Bibi's DX (Platform): PC, Switch
Tomb Raider Reloaded (Roguelike): Android, iOS

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου
Pharaoh: A New Era ] Remake ] (City Building): PC
Returnal (Third-person shooter/Roguelike): PC
Wanted: Dead (Action, Hack and slash): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου
Theatrhythm Final Bar Line (Rhythm): PS4, Switch

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου
The Settlers: New Allies [Reboot] (Strategy): PC
Rooftop Renegades (Action, Platform): PC, PS4, Xbox One, Switch
Tales of Symphonia Remastered (Action RPG): PS4, Xbox One, Switch
Wild Hearts (Action RPG): PC, PS5, Xbox Series X/S

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου
Atomic Heart (Action RPG/FPS): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
Like a Dragon: Ishin! (Action-Adventure): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου
Digimon World: Next Order (RPG): PC, Switch
Horizon Call of the Mountain (Action-Adventure) [PlayStation VR 2]: PS5
Kizuna AI: Touch the Beat! (Rhythm): PS5
Redemption Reapers (Strategy/RPG): PC, PS4, Switch

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
Blood Bowl 3 (Sports/Strategy): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
Company of Heroes 3 (Strategy): PC, PS5, Xbox Series X/S
Grim Guardians: Demon Purge (Action): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch
Sons of the Forest (Survival): PC

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
Clive 'N' Wrench (Platform): PC, PS5, PS4, Switch
Kirby's Return to Dream Land Deluxe (Platform): Switch
Octopath Traveler II (JRPG): PC, PS5, PS4, Switch .

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου
Destiny 2: Lightfall (FPS/RPG) [Expansion]: PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
Dungeons of Aether (Turn-based Strategy): PC
Scars Above (Third-Person Shooter): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
void tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Action RPG, Roguelike): PS4, Switch

Μέσα στο μήνα
Darkest Dungeon II (Dungeon Crawler, Roguelike): PC
Street Fighter Duel (2D RPG/ Brawler ): Android, iOS
Sherlock Holmes: The Awakened  [Remake] (Adventure): PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch

Εσείς ποια games περιμένετε; Πείτε μας τις απόψεις σας στα σχόλια. Δείτε επίσης τις νέες κυκλοφορίες των προηγούμενων μηνών.
03 Feb 2023 19:06
Η Sony μείωσε την αποστολή των PlayStation VR 2 στα καταστήματα λόγω μειωμένης ζήτησης

Θα δώσει αρχικά 1 εκατομμύριο κομμάτια αντί για 2.

Η Sony μείωσε την αποστολή των PSVR 2 στα καταστήματα λόγω μειωμένης ζήτησης από προπαραγγελίες.

Συγκεκριμένα αντί για 2 εκατομμύρια, θα δοθούν στα καταστήματα 1 εκατομμύριο κομμάτια και μέχρι τον Μάρτιο η Sony περιμένει να έχει πουλήσει συνολικά 1.5 εκατομμύριο.
Το PSVR2 θα κυκλοφορήσει με 37 games εκ των οποίων αρκετά θα είναι ports όπως το Gran Turismo 7 και το Tetris Effect Connected. Το The Dark Pictures: Switchback VR, το οποίο αποτελεί exclusive του PSVR2 πήρε μία μικρή αναβολή και θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου.

Κύριος λόγος για την μειωμένη ζήτησή του πιθανότατα είναι η αρκετά υψηλή τιμή του στα 600 ευρώ, η οποία ξεπερνάει και το κόστος του PS5. Επιπλέον η Sony έχει ανακοινώσει και bundle για μαζί με το Horizon Call of the Mountain στα 650 ευρώ.

Το PSVR2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου και θα είναι συμβατό αποκλειστικά με το PS5.
03 Feb 2023 11:31
Εγώ τελικά σκοπεύω να αγοράσω Series X  , καθώς σκέφτομαι να πάρω 4Κ τηλεόραση, και το S δεν καλύπτει, είναι και το gamepass, όπως και η Bethesda.

750 € στην Sony δεν δίνω με τίποτα . Επιπλέον σκέφτομαι να μην αγοράσω καθόλου playstation ακόμα και αν πέσει η τιμή.

God of War Ragnarok και Horizon Forbidden West παίζω και στο PS4 , και επιπλέον Bloodborne 2 δεν υπάρχει στον ορίζοντα οπότε...
02 Feb 2023 02:16
7. Όταν πας να αγοράσεις PlayStation 5.
01 Feb 2023 19:34
Δείτε τα βίντεο που βγήκαν αυτόν τον μήνα στο κανάλι του GameWorld στο YouTube και ψηφίστε ποιο ήταν το καλύτερο.

1. Νέα games: Ιανουάριος 2023

2. Τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2023 | Best of #46

3. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ - Pele's Soccer - Atari 2600 | Retro Gamers #12

4. Η Αρχαία Ελλάδα στα καλύτερά της - Assassin's Creed Odyssey review | Internet Explorer reviews

5. Ποια games έχεις τερματίσει? | Game Poll #9

6. ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2022 | GameWorld Best of (με πολύ σεξ!)

7. Όταν πας να αγοράσεις PlayStation 5

8. Ο 1ος Έλληνας Kratos στο God of War! | 10 χρόνια μετά #9

9. ΑΓΟΡΑ PS5 - BLOOPERS

31 Jan 2023 23:09

Δεν βιάζομαι πάντως γιατί όσον αφορά το Starfield, δεν με ενθουσίασε τόσο το gameplay.

Παιχνίδια σχετικά με εξωγήινους κυκλοφορούν και στο PS5 όπως το Returnal και αναμένουμε και το Pragmata.

Πάντως η αλήθεια είναι πως παιχνίδια τύπου marvel και spiderman 2 δεν με εξιτάρουν , ούτε είναι σίγουρο πως θα δούμε νέο Uncharted .

Θα ήθελα να δω ένα ακόμα παιχνίδι σαν το Bloodborne από From Software.

Όπως φαίνεται , είναι exclusives τόσο του playstation όσο και του XBOX που δεν μου αρέσουν. Βέβαια στο playstation υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία μέχρις στιγμής. Starfield και Halo πχ και τα δύο έχουν να κάνουν με εξωγήινο περιβάλλον ενώ σαν το Forza είναι και το Need for Speed που είναι multiplatform.

Έχω ήδη παιχνίδια στην κατοχή μου που θα ήθελα να παίξω σε next gen κονσόλα όπως Witcher 3, AC Valhalla και Resi Village που αν αγοράσω XBOX δεν θα τα έχω και είναι και το χειριστήριο για το οποίο είναι άλλη εμπειρία λένε.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω επιλέξει κονσόλα ακόμα. Θα περιμένω κάνα μήνα ή μέχρι το πάσχα μήπως βρω bundle στα 609 € και όχι με δεύτερο χειριστήριο στα 700 € + που πωλείται τώρα και βλέπουμε.

Μέχρι τότε θα έχω τερματίσει το AC3 Remastered, θα έχω δοκιμάσει το Dragon Age Inquisition και ίσως έχω διαβάσει και κάνα λογοτεχνικό βιβλίο.

Υπό άλλες προϋποθέσεις δεν θα σκεφτόμουν next gen στο 2023 καθώς είμαστε full στα Cross Gen αλλά καθώς έχω αποταμιεύσει αρκετά γιατί να μην ζήσω την εμπειρία του Gow Ragnarok πχ απευθείας όπως είναι στην νέα γενιά.

Για το Ragnarok αν είναι περίμενε μέχρι να βάλουν την new plus mode. Είναι παιχνιδάρα πάντος. Για να απολάυσεις την νέα γενιά κονσολών σε όλες τις δυνατότητες, θες και καινούρια τηλεόραση δυστηχός. 
31 Jan 2023 10:25
Επανέλαβε την ίδια δήλωση

Η αντιπρόεδρος Global Marketing του PlayStation, Isabelle Tomatis, δήλωσε σε ένα blog post, ότι πλέον "Υπάρχει PS5 σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι ευκολότερο να βρείτε μία κονσόλα σε καταστήματα παγκοσμίως". Πρόσθεσε ότι η Sony αντιμετώπισε μία «άνευ προηγουμένου ζήτηση» για την κονσόλα την ίδια στιγμή που οι «παγκόσμιες προκλήσεις» (σ.σ. εδώ θα εννοεί του κορωνοϊού, της έλλειψης μικροτσίπ και της εφοδιαστικής αλυσίδας) περιόρισαν τη διαθεσιμότητα νέων συστημάτων PS5 παγκοσμίως.
31 Jan 2023 10:24
Η Sony παραπονέθηκε ξανά για την Microsoft στις Βρυξέλλες

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι η Sony "ενημερώνει τις αρχές στις Βρυξέλλες κατά της εξαγοράς της Activision Blizzard". Ο επικεφαλής επικοινωνίας της Microsoft, Frank X. Shaw, ισχυρίστηκε στο Twitter ότι η Sony "ενημέρωνε τους ανθρώπους στις Βρυξέλλες υποστηρίζοντας ότι η Microsoft δεν είναι πρόθυμη να τους προσφέρει ισοτιμία για το Call of Duty εάν εξαγοράσουμε την Activision".
«Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια», συνέχισε ο εκπρόσωπος της Microsoft και επανέλαβε τα επιχειρήματα της Microsoft.

Οι Βρυξέλλες είναι, φυσικά, η έδρα των ρυθμιστικών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να εκδώσουν προειδοποίηση για την αντιμονοπωλιακή τακτική της Microsoft σχετικά με την συμφωνία εξαγοράς των 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μια τέτοια κίνηση θα συσσωρεύσει περαιτέρω πίεση στις ελπίδες εξαγοράς της Activision Blizzard, μετά από παρέμβαση της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ, που έχουν κινηθεί και οι δύο νομικά για να ελέγξουν τη συμφωνία. «Ήμασταν ξεκάθαροι ότι προσφέραμε στη Sony μια 10ετή συμφωνία για να της δώσουμε ισοτιμία ως προς το χρόνο, το περιεχόμενο, τις δυνατότητες, την ποιότητα, τη δυνατότητα αναπαραγωγής και οποιαδήποτε άλλη πτυχή του παιχνιδιού», συνέχισε ο Shaw.

I hear Sony is briefing people in Brussels claiming Microsoft is unwilling to offer them parity for Call of Duty if we acquire Activision.

Nothing could be further from the truth.

1/4

— Frank X. Shaw (@fxshaw) January 28, 2023

«Έχουμε επίσης πει ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να το κάνουμε αυτό εκτελεστό μέσω μιας σύμβασης, ρυθμιστικών συμφωνιών ή άλλων μέσων. Η Sony είναι ο ηγέτης της αγοράς κονσολών και θα αψηφούσαμε την επιχειρηματική λογική να αποκλείσουμε τους παίκτες του PlayStation από τα Call of Duty. «Στόχος μας είναι να φέρουμε το Call of Duty και άλλα παιχνίδια - όπως κάναμε με το Minecraft - σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν να τα παίζουν όπου και όπως θέλουν», κατέληξε ο Shaw.

Η Microsoft αναμένεται να προσφέρει στην ΕΕ μια σειρά από παραχωρήσεις για να διασφαλίσει ότι η προσφορά της για την Activision Blizzard θα γίνει αποδεκτή, με τις λεπτομέρειες αυτών των παραχωρήσεων σύμφωνα με πληροφορίες να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του PlayStation, Jim Ryan, φέρεται να πέταξε στις Βρυξέλλες πέρυσι για να συναντήσει προσωπικά τις ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ και να εκφράσει τις ανησυχίες της Sony για τη συμφωνία.

Δείτε τι θα γίνει με το Call of Duty στο PlayStation.
31 Jan 2023 09:48 - 31 Jan 2023 09:49
Replied by Blood Prince on topic PlayStation 5

Μέχρι να έρθει κανονικά στην Ευρώπη θα έχουμε φτάσει στο ps6.

χαχαχα έγραψες. Πέστο ψέμματα..
31 Jan 2023 09:47
Replied by Blood Prince on topic PlayStation 5
Είδα gameplay από το Forspoken και δεν ξέρω αν θα αντέξω να περιμένω μέχρι το πάσχα που θα είναι διαθέσιμη σε public, κωτσόβολο, στο νέο οικονομικό έτος δηλαδή. Με έχει φάει ανυπομονησία.

Λέω να ρωτήσω σε κατάστημα Γερμανός , όπου από ότι είδα με υποχρεώνουν να αγοράσω δεύτερο χειριστήριο και παιχνίδι, πέρα από τα όσα υπάρχουν στο κουτί της συσκευασίας, αν μπορώ να την ανταλλάξω με το PS4 και να έχω έκπτωση αλλιώς θα περιμένω.

31 Jan 2023 09:00
Η Sony παραπονέθηκε ξανά για την Microsoft στις Βρυξέλλες

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι η Sony "ενημερώνει τις αρχές στις Βρυξέλλες κατά της εξαγοράς της Activision Blizzard". Ο επικεφαλής επικοινωνίας της Microsoft, Frank X. Shaw, ισχυρίστηκε στο Twitter ότι η Sony "ενημέρωνε τους ανθρώπους στις Βρυξέλλες υποστηρίζοντας ότι η Microsoft δεν είναι πρόθυμη να τους προσφέρει ισοτιμία για το Call of Duty εάν εξαγοράσουμε την Activision".
«Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια», συνέχισε ο εκπρόσωπος της Microsoft και επανέλαβε τα επιχειρήματα της Microsoft.

Οι Βρυξέλλες είναι, φυσικά, η έδρα των ρυθμιστικών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να εκδώσουν προειδοποίηση για την αντιμονοπωλιακή τακτική της Microsoft σχετικά με την συμφωνία εξαγοράς των 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μια τέτοια κίνηση θα συσσωρεύσει περαιτέρω πίεση στις ελπίδες εξαγοράς της Activision Blizzard, μετά από παρέμβαση της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ, που έχουν κινηθεί και οι δύο νομικά για να ελέγξουν τη συμφωνία. «Ήμασταν ξεκάθαροι ότι προσφέραμε στη Sony μια 10ετή συμφωνία για να της δώσουμε ισοτιμία ως προς το χρόνο, το περιεχόμενο, τις δυνατότητες, την ποιότητα, τη δυνατότητα αναπαραγωγής και οποιαδήποτε άλλη πτυχή του παιχνιδιού», συνέχισε ο Shaw.

I hear Sony is briefing people in Brussels claiming Microsoft is unwilling to offer them parity for Call of Duty if we acquire Activision.

Nothing could be further from the truth.

1/4

— Frank X. Shaw (@fxshaw) January 28, 2023

«Έχουμε επίσης πει ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να το κάνουμε αυτό εκτελεστό μέσω μιας σύμβασης, ρυθμιστικών συμφωνιών ή άλλων μέσων. Η Sony είναι ο ηγέτης της αγοράς κονσολών και θα αψηφούσαμε την επιχειρηματική λογική να αποκλείσουμε τους παίκτες του PlayStation από τα Call of Duty. «Στόχος μας είναι να φέρουμε το Call of Duty και άλλα παιχνίδια - όπως κάναμε με το Minecraft - σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν να τα παίζουν όπου και όπως θέλουν», κατέληξε ο Shaw.

Η Microsoft αναμένεται να προσφέρει στην ΕΕ μια σειρά από παραχωρήσεις για να διασφαλίσει ότι η προσφορά της για την Activision Blizzard θα γίνει αποδεκτή, με τις λεπτομέρειες αυτών των παραχωρήσεων σύμφωνα με πληροφορίες να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του PlayStation, Jim Ryan, φέρεται να πέταξε στις Βρυξέλλες πέρυσι για να συναντήσει προσωπικά τις ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ και να εκφράσει τις ανησυχίες της Sony για τη συμφωνία.

Δείτε τι θα γίνει με το Call of Duty στο PlayStation.
30 Jan 2023 21:26 - 30 Jan 2023 21:34
Δεν βιάζομαι πάντως γιατί όσον αφορά το Starfield, δεν με ενθουσίασε τόσο το gameplay.

Παιχνίδια σχετικά με εξωγήινους κυκλοφορούν και στο PS5 όπως το Returnal και αναμένουμε και το Pragmata.

Πάντως η αλήθεια είναι πως παιχνίδια τύπου marvel και spiderman 2 δεν με εξιτάρουν , ούτε είναι σίγουρο πως θα δούμε νέο Uncharted .

Θα ήθελα να δω ένα ακόμα παιχνίδι σαν το Bloodborne από From Software.

Όπως φαίνεται , είναι exclusives τόσο του playstation όσο και του XBOX που δεν μου αρέσουν. Βέβαια στο playstation υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία μέχρις στιγμής. Starfield και Halo πχ και τα δύο έχουν να κάνουν με εξωγήινο περιβάλλον ενώ σαν το Forza είναι και το Need for Speed που είναι multiplatform.

Έχω ήδη παιχνίδια στην κατοχή μου που θα ήθελα να παίξω σε next gen κονσόλα όπως Witcher 3, AC Valhalla και Resi Village που αν αγοράσω XBOX δεν θα τα έχω και είναι και το χειριστήριο για το οποίο είναι άλλη εμπειρία λένε.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω επιλέξει κονσόλα ακόμα. Θα περιμένω κάνα μήνα ή μέχρι το πάσχα μήπως βρω bundle στα 609 € και όχι με δεύτερο χειριστήριο στα 700 € + που πωλείται τώρα και βλέπουμε.

Μέχρι τότε θα έχω τερματίσει το AC3 Remastered, θα έχω δοκιμάσει το Dragon Age Inquisition και ίσως έχω διαβάσει και κάνα λογοτεχνικό βιβλίο.

Υπό άλλες προϋποθέσεις δεν θα σκεφτόμουν next gen στο 2023 καθώς είμαστε full στα Cross Gen αλλά καθώς έχω αποταμιεύσει αρκετά γιατί να μην ζήσω την εμπειρία του Gow Ragnarok πχ απευθείας όπως είναι στην νέα γενιά.

30 Jan 2023 01:54
Δωρεάν PS Plus Essential games: Φεβρουάριος 2023

Διέρρευσαν νωρίτερα.

Τα δωρεάν PS Plus Essential games Φεβρουαρίου διέρρευσαν νωρίτερα.

Για τον μήνα του Αγίου Βαλεντίνου, θα δοθούν δωρεάν τα παρακάτω games:
OlliOlli World
Destiny 2: Beyond Light
Evil Dead
Mafia Definitive Edition

Όλα τους είναι διαθέσιμα για PS4 και PS5, με εξαίρεση το Mafia Definitive Edition, το οποίο κανονικά δεν είναι optimised για PS5.

Τα νέα προέρχονται από τον leaker Billbil-kun. Τα games θα είναι διαθέσιμα από την άλλη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.
29 Jan 2023 22:51

Θα πάνε τις τιμές στα ύψη και εκεί απότι φένεται. Πιο πολύ θα συμφέρει να φτιάξεις pc.

κάπως δύσκολο να επιστρέψεις σε πληκτρολόγιο και ποντίκι

Δν ισχύει πλέον αυτό για αρκετά παιχνίδια του pc.. Με το ίδιο χειριστήριο το xbox η του playstation, παίζεις άνετα και games στο pc. Τα έχω και τα δύο :)
Displaying 1021 - 1035 out of 10648 results.