Ειδήσεις Site News Διόρθωση στην Αναζήτηση και την Gallery

Διόρθωση στην Αναζήτηση και την Gallery

Wednesday, 11 Apr 2018  | in Site News | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/35/61/joomla-search-13-1523433712.jpg
 

Διόρθωση στην Αναζήτηση και την Gallery

Δύο σημαντικά θέματα στο GameWorld.gr επιλύθηκαν.

Σας ενημερώνουμε ότι οι developers μας έλυσαν δύο θέματα που υπήρχαν στο GameWorld.gr.

Το ένα αφορούσε την Αναζήτηση πάνω δεξιά, η οποία πλέον λειτουργεί κανονικά και εμφανίζει αποτελέσματα σύμφωνα με τους τίτλους των ειδήσεων. Παλιότερα δεν εμφάνιζε σωστά αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάντοτε λειτουργούσε η αναζήτηση που υπάρχει μέσα στο μενού "Ειδήσεις". Πλέον όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την βασική.

Το άλλο θέμα που επιλύθηκε αφορά την gallery των άρθρων. Πλέον όλα τα άρθρα που έχουν gallery στο κάτω μέρος θα εμφανίζουν τις εικόνες σωστά, δηλαδή με ένα κλικ σε κάθε εικόνα θα γίνεται αντίστοιχα μεγέθυνση. Η διόρθωση αφορά τα παλιότερα άρθρα πριν δημιουργηθεί το θέμα και όλα τα μελλοντικά. Οι gallery που δημιουργήθηκαν από το 2017 μέχρι σήμερα θα έχουν μικρές εικόνες με thumbnails και θα χρειαστεί να τις αντικαταστήσουμε ανά περίσταση.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Offlajn για την συνεισφορά της στο web development.

Τα επόμενα bugs που σκοπεύουμε να επιλύσουμε είναι τα Forum Attachments που δεν εμφανίζονται μέσα στα μηνύματά σας (είμαστε σε επαφή με την εταιρεία που έχει δημιουργήσει το Forum) η εμφάνιση του user interface (έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την εταιρεία 3DSWeb που είναι αρμόδια για το Web Design του site).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν το site και πείτε μας τις προτάσεις σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 11/04/2018 12:12
Πολύ καλά νέα για εμάς τους αναγνώστες, πάντα μπροστά το GW.Που να δείτε αναζητήσεις άλλων site's.
Notification