Υγεία σε όλα τα μέλη του gameworld.gr !
Βρέθηκα αρκετά τυχερός και κέρδισα την Anda gaming chair στο διαγωνισμό game of the year 2020!
Πραγματικά ακόμη και τώρα που κάθομαι στην καρέκλα δε μπορώ να το πιστέψω!!! Παθαινοντας σοκ μόλις άκουσα το όνομα μου στο live της κλήρωσης, αφού με ενημέρωσε για τις διαδικασίες το Gameworld, αφού παρέλαβα, συναρμολόγησα σε 20 λεπτά και τώρα απολαμβάνω ώρες παιχνιδιού με άνεση και ποιότητα!
Εγώ προσωπικά δεν έχω ξανακάτσει σε καλύτερη καρέκλα! Δεμένη και κατασκευασμένη με καταπληκτικά υλικά και πολύ βαριά ( είδα και έπαθα να την ανεβάσω στον δεύτερο όροφο χωρίς ασανσέρ) κοντά στα 30 κιλά σε ένα πολύ μεγάλο κουτί!
Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη, οι βίδες είναι σύνολο 8 οι οποίες βρίσκονται ήδη στα σημεία που πρέπει να νιώθουν, τις βγάζεις, βάζεις το εξάρτημα που πρέπει να τοποθετηθεί στην θέση αυτή και ξαναβιδώνεις, συνεπώς δε γίνεται να κάνεις λάθος!
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλους εκεί στα άδυτα του gameworld.gr και του προμηθευτή msystems.gr για την προσφορά του στον διαγωνισμό! Εύχομαι σε όλους τους νικητές καλή διασκέδαση και καλή απόλαυση σε ότι κέρδισε! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάρουμε μέρος στον διαγωνισμό με τα πλούσια δώρα!

Διαβάστε περισσότερα...

Notification