Το BattleCore Arena, ένα free-to-play arena-based shooter το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2017 από την Cosmic Ray Studio, επανακυκλοφορεί.

Το παιχνίδι είναι σε ανάπτυξη από την Ubisoft Bordeaux, θα κυκλοφορήσει στα PC μέσω του Steam και του Ubisoft Connect. Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας ακόμα, μπορείτε να δηλώσετε και να συμμετάσχετε στο tech test, το οποίο θα διαρκέσει από τις 1 εως τις 5 Φεβρουαρίου.
Αν είστε από αυτούς που είχαν παίξει το αρχικό παιχνίδι τότε σας έχουμε υπέροχα νέα, διότι το αρχικό concept παραμένει ίδιο. Το BattleCore Arena,  παίρνετε τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που έχει σχήμα σφαίρας και ουσιαστικά κυλάτε και αναπηδάτε σε competitive multiplayer matches.

Ως ένα ΡvP game, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλα αλλά και διάφορα perks τα οποία θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τους αντιπάλους σας αλλά και να βοηθήσετε τους συμπαίκτες σας. Στην ανακοίνωση του παιχνιδιού η Ubisoft, είπε ότι θα γίνουν διαθέσιμα τρία multiplayer modes: το Backup,  το 3v3 team deathmatch και το Golden Core, στο οποίο θα πρέπει να κρατηθείτε πάνω στο ‘’Eponymous Core’’ για να νικήσετε και επίσης θα υπάρχει και ένα Free-for-All mode, το οποίο επίσης θα έχει αγώνες κατάταξης. 

Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να αλλάξετε εμφάνιση στην δικιά σας μπάλα. Το BattleCore Arena είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2017 από την Cosmic Ray Studio. Στο Steam το παιχνίδι είχε ενημερώσεις και νέο περιεχόμενο μέχρι τον Μάιο του 2019. Ο λογαριασμός του παιχνιδιού στο Χ(πρώην twitter) έμεινε ενεργός μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 και σήμερα έγινε μετά από τέσσερα χρόνια η ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας του παιχνιδιού από την Ubisoft.



Read More...

Notification