Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 months ago
Παναγιώτης Πολυδεύκης απάντησε στο θέμα 'Guild Wars 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Guild Wars 2: Path of Fire soundtrack σε βινύλιο
clean-01-guildwars2-POF-14-1509038473.jpg

Η ArenaNet ανακοίνωσε την διάθεση του soundtrack του Guild Wars 2: Path of Fire σε βινύλιο.

Συνθέτης είναι ο Maclaine Diemer, ο οποίος συνεργάστηκε με τους Wilbert Roget II, Brendon Williams και Stan LePard. Κοστίζει 40 δολάρια και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Εναλλακτικά πωλείται σε ψηφιακή έκδοση στα 9 δολάρια (μέσω iTunes και Amazon).

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Πολυδεύκης απάντησε στο θέμα 'Guild Wars 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Launch trailer

Η ArenaNet έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Guild Wars 2: Path of Fire.

Το νέο expansion του ομώνυμου MMORPG ξετυλίγει το σενάριό του μέσω του παρακάτω βίντεο (που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να είναι και story trailer).
www.youtube.com/watch?v=cGZ4X7cER8k
Το Guild Wars 2: Path of Fire θα κυκλοφορήσει, σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

EA Play to Give



1 εκατομμύριο δολάρια σε δωρεές από την EA.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της στην E3 2017, η Electronic Arts ανακοίνωσε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την υποστήριξη κατά του bullying.
Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψηφίζω το To The Moon, το είχα παίξει στο PC, απίστευτο indie.

Read More...

The History of video games: Part 3 Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Μακράν η καλύτερη "σειρά" για βίντεο και όχι μόνο για τα δεδομένα του GameWorld. Να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Μην τα βιάζεστε να τα φτιάχνετε για να μην λείπει τίποτα, εξαιρετική δουλειά τα πρώτα δύο.

Read More...

Sephiroth wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Sephiroth wrote: Γρήγορα? Υπάρχουν platinum achievers που το έκαναν σε λιγότερο από 24 ώρες και όχι σε 9 μέρες που πήρε σε εμένα. Επίσης το NG+ και το NG++ τα έκανα χτες σε ένα απόγευμα, αν κανεις προετοιμασια στο NG δεν χρειαζεται να παιξεις σε NG+ cycle ολα τα bosses. Οι πόρτες του Shrine of Winter ανοίγουν με 2 million soul memory στο NG+ και 3 million στο NG++. Οπότε πας Majula, πηδάς στο λάκκο, σκοτώνεις ποντίκια και μετά farming τον Rotten. Από εκεί και έπειτα πας απευθείας Drangleic Castle και τελειωνεις

Εγώ στο NG++ το έκανα με τον κλασσικό τρόπο, να σκοτώσω τους 4 old ones και μου φάνηκε πολύ πιο γρήγορο από το να φαρμάρω τον Rotten. Είσαι τόσο δυνατός στο NG++ που είναι waste of time να κάθεσαι να φαρμάρεις με τα ascetics. Βέβαια έχει το bonfire δίπλα του ο Rotten, οπότε ότι βολεύει τον καθένα. Θεωρητικά εννοείται ότι το strategy με τον Rotten είναι το σωστό, να το πω έτσι.


To NG++ από αρχή μέχρι την πόρτα του Drangleic μου πήρε 35 λεπτά, μην ξεχνάς ότι κάνεις και consume τα boss souls από NG+ συν τα δύο που δίνει ο Rotten με κάθε kill


Σωστός, το είχα ξεχάσει αυτό! Είναι και γενικά εύκολο boss με πολύ προβλέψιμες κινήσεις.

Read More...

Notification