Fatal Frame III: The Tormented

Hot
REVIEWED ON PS2  

Επιστροφή στο σπίτι του Απόλυτου Τρόμου!

Επιστροφή στο σπίτι του Απόλυτου Τρόμου!

Επιστροφή στο σπίτι του Απόλυτου Τρόμου!
Η σειρά των Fatal Frame, γνωστότερων στην Ιαπωνία με τον τίτλο Project Zero (στα Ιαπωνικά Zero σημαίνει φάντασμα), εξελίχθηκε εύκολα και γρήγορα σε μία εκ των κορυφαίων Survival Horror σειρών που έχουμε δει στις κονσόλες.. Τα Fatal Frame προσέφεραν μια μοναδική οπτική σε όσους αγαπάτε το συγκεκριμένο είδος, ξεφεύγοντας από το αιματηρό και απείρως βιαιότερο πρότυπο που καθιέρωσαν games αντίστοιχα με το Resident Evil.

Στα Fatal Frame, η ομιχλώδης, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και οι απότομες εμφανίσεις των δαιμονικών πνευμάτων, κόβουν τα πόδια σας και σας επιβάλλουν την μέθεξη σε μια αξέχαστη εμπειρία τρόμου. Η σειρά τα πήγε πολύ καλά σε πωλήσεις και αυτό αποκαλύπτουν τα αλλεπάλληλα sequels και spin-offs, αλλά ο αργός ρυθμός του gameplay και ορισμένοι περιορισμοί στην κίνηση των χαρακτήρων λειτούργησαν αποτρεπτικά στο να μπορέσει η Tecmo να το εντάξει στα εμπορικότερα games του είδους.

Fatal Frame 1, 2, 3, πάμε
Η πλοκή του Fatal Frame 3 συνδέει με αριστοτεχνικό τρόπο το σενάριο όλων των επεισοδίων της σειράς και περιστρέφεται γύρω από την 23χρονη φωτογράφο Rei Kurosawa (καμία σχέση δυστυχώς με τον διάσημο σκηνοθέτη) η οποία έχει πέσει σε κατάθλιψη μετά από ένα άγριο αυτοκινητιστικό ατύχημα που στέρησε την ζωή του αρραβωνιαστικού της. Κατά την διάρκεια μιας φωτογράφησης στην ρημαγμένη έπαυλη Kuze, η Rei ανακαλύπτει κατάπληκτη την εικόνα του αγαπημένου της σε μια από τις φωτογραφίες που τράβηξε. Από εκείνη την στιγμή ο ύπνος της αρχίζει να χαλάει καθώς αλλεπάλληλοι εφιάλτες την επισκέπτονται κάθε βράδυ, έχοντας έναν κοινό παρανομαστή, μια αρχαία Ιαπωνική έπαυλη εν ονόματι Manor of Sleep. Ξεκινώντας μια συστηματική έρευνα, η Rei συνειδητοποιεί στην πορεία ότι η Manor of Sleep είναι ένας στοιχειωμένος τόπος όπου έχουν παγιδευτεί πολλές ψυχές εξαιτίας φρικαλέων παγανιστικών τελετών που έλαβαν χώρα εκεί στο παρελθόν.

Η πρώτη απολαυστική διαφορά του Fatal Frame 3 σε σχέση με τα προηγούμενα είναι η ύπαρξη τριών playable χαρακτήρων, καθένας με τα δικά του abilities αλλά και την προσωπική του τραγωδία, η οποία συνδέεται άμεσα με την Manor of Sleep. Η Rei είναι ο βασικός playable χαρακτήρας που θα χειριστείτε στη μεγαλύτερη διάρκεια της περιπέτειας και κατά συνέπεια ο ισχυρότερος όλων. Διαθέτει μόνιμα μια υπεροπλία σε πυρομαχικά και spirit points που μεταφράζονται σε ισχυρότερα skills για την camera obscura, που αποτελεί το πανίσχυρο και -συνάμα- μοναδικό σας όπλο ενάντια στα πλάσματα από το υπερπέραν.


Ο δεύτερος playable χαρακτήρας είναι η Miku Hinasaki, πρωταγωνίστρια του πρώτου Fatal Frame και βοηθός της Rei. Η Miku ζεί στο σπίτι της Rei κι είναι το πιο όμορφο πλάσμα του παιχνιδιού. Μια τρισχαριτωμένη κινεζούλα που μπορεί να ραγίσει ακόμα και πέτρινη αντρική καρδιά βλέποντάς την να περιφέρεται στην Έπαυλη του τρόμου με το φουστανάκι και τις καλτσούλες της, κρατώντας το στήθος της σε μια μόνιμη χειρονομία φόβου. Η…πιτσούνα Miku βασανίζεται από τον χαμό του αδερφού της Mafuyu στην Himuro Mansion του Fatal Frame και θα την χειριστείτε σε διάφορα κεφάλαια του Fatal Frame 3. Είναι η πιο αδύναμη από τους playable ήρωες αλλά διαθέτει ένα καταπληκτικό skill με το οποίο κάνει τον χρόνο να τρέχει σε slow motion, κερδίζοντας έτσι ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στους εχθρούς της.

Ο τρίτος playable ήρωας είναι ο Kei Amakura, θείος των Mio και Mayu Amakura, πρωταγωνιστριών του Fatal Frame 2. Ο Kei είναι φίλος του Yuu (αρραβωνιαστικού της Rei) και έρχεται σε επαφή μαζί της προκειμένου να ερευνήσουν από κοινού τα μυστήρια της Manor of Sleep, του εφιαλτικού αστικού μύθου που έχει άμεση σχέση με τα μεταφυσικά φαινόμενα στην ζωή τους. Ο Kei είναι αρκετά δυνατός χαρακτήρας και διαθέτει skill με το οποίο μπορεί να αποφεύγει τα δαιμονικά πνεύματα, κρυμμένος πίσω από έπιπλα, συντρίμμια και άλλα υλικά που μπορούν να αποτελέσουν πρώτης τάξεως κρυψώνα.

Το user interface του Fatal Frame 3 ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προκατόχων του. Με το πάτημα ενός κουμπιού εμφανίζεται μια λίστα με τις σημαντικότερες επιλογές που έχετε in-game. Στην λίστα περιλαμβάνεται ο χάρτης της περιοχής, η επιλογή tools όπου βρίσκονται όλα τα healing items, τα films που χρησιμοποιείτε για πυρομαχικά, οι επιλογές της camera obscura, οι πληροφορίες σε γραπτή μορφή που μαζεύετε σε όλο το παιχνίδι και μια λίστα με τα φαντάσματα που φωτογραφίσατε και την ιστορία τους. Το πάτημα άλλου κουμπιού εμφανίζει αυτόματα τον χάρτη της περιοχής και ένα τρίτο κουμπί σας τοποθετεί στο viewfinder mode της κάμερας σας όπου διεξάγεται ότι έχει σχέση με το…ghostbusting.

I see Dead People…Again!
Θα ήταν το όγδοο θανάσιμο αμάρτημα αν οι προγραμματιστές της Tecmo άλλαζαν το gameplay της αριστουργηματικής τους σειράς. Είναι ευτύχημα το ότι δεν το έπραξαν κι έτσι το Fatal Frame 3 εξακολουθεί να χωρίζεται σε δύο εξίσου συναρπαστικές δραστηριότητες. Την εξερεύνηση και την εξολόθρευση κακόβουλων πνευμάτων.

Η πρώτη διαδραματίζεται σε δύο επίπεδα, το πραγματικό και το ονειρικό ενώ όσο προχωρά το εφιαλτικό σενάριο, τα όρια μεταξύ τους θολώνουν τρομερά. Στο πραγματικό επίπεδο έχετε τον έλεγχο της νεαρής Rei και περιφέρεστε στο όμορφο σπίτι της, συνομιλώντας με την Miku και αναθέτοντάς της να βρει πληροφορίες σχετικές με την έρευνα σας και τα αντικείμενα (φωτογραφίες, κείμενα) που ανακαλύπτετε σταδιακά. Στο σπίτι της Rei δεν κινδυνεύετε να πεθάνετε ενώ τρία είναι τα βασικότερα δωμάτια που θα επισκέπτεστε για να συλλέξετε τις πληροφορίες σας: το δωμάτιο του Yuu, της Miku και ο σκοτεινός θάλαμος για την εμφάνιση των φωτογραφιών.

Αν δεν ολοκληρώσετε τα tasks που πρέπει την εκάστοτε ημέρα στο σπίτι, δεν πρόκειται να περάσετε στο ονειρικό επίπεδο. Η μετάβαση γίνεται αυτόματα με την Rei και την Miku να βάζουν τα σέξι νυχτικά τους και να είναι έτοιμες για ύπνο. Όταν τις βλέπετε έτσι πατάτε στο κρεβάτι της Rei και αρχίζει το ξύπνημα σας στον εφιάλτη.

Το ονειρικό επίπεδο σας βρίσκει στο «τιμόνι» ενός εκ των τριών ηρώων να περιπλανιέστε στις σκοτεινές και στοιχειωμένες περιοχές του Fatal Frame 3 αναζητώντας στοιχεία για τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων, ξεκλειδώνοντας τα δεκάδες δωμάτια που θα βρείτε και στέλνοντας αμέτρητα φαντάσματα στον…αγύριστο. Τα περισσότερα αντικείμενα διακρίνονται από την μπλε λάμψη που εκπέμπουν αλλά είναι και πολλά κρυμμένα σε συρτάρια, μπαούλα και συναφή μέρη, συνεπώς το pixel hunting πάει σύννεφο. Θα καταλήξετε ορισμένες φορές να πατάτε το Action button σε κάθε λεπτομέρεια του background.

Οι γρίφοι που θα αντιμετωπίσετε είναι απλούστατοι και χωρίζονται σε sliding puzzles, light puzzles και εξόντωση φαντασμάτων, με σκοπό να ανοίξει μια -μαγικά σφραγισμένη- πόρτα. Τα sliding puzzles είναι γρίφοι στους οποίους μετακινείτε αντικείμενα σε σταθερούς άξονες μέχρι να τα τοποθετήσετε στην σωστή τους θέση. Πρόκειται για εύκολους γρίφους που δεν θα σας κρατήσουν για πάνω από μερικά λεπτά έκαστος. Στα light puzzles έχετε πρόσβαση σε δύο κηροπήγια και πρέπει να συνδυάσετε έτσι τις φλόγες τους ώστε να εξαφανίσετε την σκιά που δημιουργεί ένα καρφί στο κέντρο της οθόνης. Σε αρκετές περιπτώσεις θα συναντήσετε πόρτες γεμάτες με κάτι χαρτάκια που χρησιμοποιούνται στην σιντοϊκή θρησκεία αλλά και στην ιαπωνική μαύρη μαγεία. Τα χαρτάκια αυτά δεν ξεκολλούν με το χέρι αλλά απαιτούν να πάτε σε ένα άλλο δωμάτιο της έπαυλης και να εξοντώσετε το πνεύμα που το στοιχειώνει, προκειμένου να φύγουν.

Το μισό story αφορά στην περιπλάνηση σας στα δωμάτια της τρομακτικής έπαυλης, την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα που θα σας ψυχοπλακώσει και τα δεκάδες boo scares που θα βιώσετε. Σε εκείνες τις στιγμές κάτι διαβολικό θα πεταχτεί απότομα μπροστά σας δημιουργώντας σας μια γερή δόση τρόμου! Το άλλο μισό είναι οι συγκρούσεις με τους εξώκοσμους κατοίκους της έπαυλης.

Ύπαγε οπίσω μου Σατανά, δαίμονα, στοιχειό…κάτι τέτοιο τέλος πάντων!
Γνωρίζετε ποιο είναι το απόλυτο όπλο για την εξόντωση διαβολικών πνευμάτων; Ποιος αγιασμός, συσκευές των ghostbusters και κολοκύθια. Εδώ έχουμε την camera obscura, το γνωστό σήμα-κατατεθέν της σειράς, με την οποία τα διαολοστέλνετε όλα. Τα πυρομαχικά σας είναι ως συνήθως films διαφόρων τύπων, με τα τύπου 7 να αποτελούν τα πιο αδύναμα και τα τύπου 0 τα διαθέτοντα την περισσότερη “ξορκιστική δύναμη”! Ανοίγοντας το viewfinder mode της κάμεράς σας βλέπετε στο πάνω μέρος έναν δείκτη που γίνεται μπλε όταν είστε κοντά σε ακίνδυνο φάντασμα που μπορείτε να φωτογραφίσετε και κόκκινο όταν το πνεύμα είναι απειλητικό. Στο κέντρο βλέπετε το γνωστό κύκλο-στόχαστρο με το οποίο κεντράρετε το πνεύμα πριν το ραντίσετε με εξορκισμένο φιλμ. Το ισχυρότερο πλήγμα το καταφέρνετε όταν ο κύκλος κοκκινίσει. Είναι το λεγόμενο Fatal Frame, ένα critical hit που μπορεί να εξαϋλώσει το φάντασμα για πλάκα αν χρησιμοποιείτε ισχυρό φιλμ.

Η ισχύς της κάμερας ενισχύεται με τους πρόσθετους φακούς που ανακαλύπτετε στο δρόμο και ανεβάζοντας τα βασικά της skills. Πλέον δεν συναντάμε μόνο τα μέχρι τώρα γνωστά max value, range, sensitivity, αλλά και τα special skills Store (προσθέτει περισσότερη ενέργεια στα χτυπήματα σας), Flash (αναγκάζει τα πνεύματα να υποχωρήσουν όταν το χρησιμοποιείτε) κ.α. Επειδή ο Kei και η Miku εμφανίζονται λίγες φορές, με αποτέλεσμα τα πυρομαχικά τους να κινδυνεύουν να τελειώσουν, κάντε μια νοητική υποσημείωση στο δωμάτιο που βρίσκεται ένα film μιας και τόσο αυτά όπως και τα healing items, τείνουν να εμφανίζονται πάντοτε στο ίδιο σημείο.

H γκάμα των δαιμονικών πνευμάτων που θα αντιμετωπίσετε στο Fatal Frame 3 είναι μεγάλη και καθένα από αυτά ακολουθεί ένα ξεχωριστό μοτίβο επίθεσης. Προσωπικά μου έσπασαν τα νεύρα με το γυναικείο φάντασμα που πετάει στο ταβάνι και μας την πέφτει σαν στούκας με αποτέλεσμα να μπορείτε να το χτυπήσετε ένα δευτερόλεπτο πριν προσγειωθεί στο πρόσωπό σας! Εξίσου εκνευριστικά είναι και τα δίδυμα πνεύματα που πάσχουν από…ποδολαγνεία, βγαίνουν από το πάτωμα και αρχίζουν να σας καρφώνουν την πατούσα με μανία! Η επιτομή του εκνευριστικού στοιχειού είναι το τελικό boss που θα σας παρενοχλήσει σε άτρωτη μορφή πολύ πριν το συναντήσετε για την τελική μάχη. Από την στιγμή που θα καταλάβετε το μοτίβο του κάθε πνεύματος, θα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε την επόμενη φορά που θα το συναντήσετε. Με αυτό εννοούμε ότι το παιχνίδι ναι μεν έχει ικανοποιητική ποικιλία εχθρών, αλλά οι περισσότεροι ξαναεμφανίζονται.

Fatal Frame 2.5
Η αναπόφευκτη σύγκριση του Fatal Frame 3 με τα προηγούμενα δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιον αδιαφιλονίκητο νικητή. Προσωπικά ο κόσμος του Fatal Frame 2 μου φάνηκε μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του 3 και μου άρεσε περισσότερο λόγω των πολλών διαφορετικών τοποθεσιών που ξεδίπλωνε και οι οποίες ήταν συχνά εξωτερικοί χώροι.

Η ατμόσφαιρα του Fatal Frame 3 εξακολουθεί να είναι το μεγάλο του ατού. Μια εμπειρία εφάμιλλη των καλύτερων ιαπωνικών ταινιών τρόμου και όχι μόνο.

Το τρίτο Fatal Frame διαδραματίζεται εξ’ ολοκλήρου στο ίδιο οίκημα που είναι μεν τεράστιο με πολλά πατώματα αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα τυπικό στοιχειωμένο σπίτι. Υπάρχει περίπτωση να ξενερώσετε αφάνταστα με τα αλλεπάλληλα πισωγυρίσματα σε τοποθεσίες που έχετε επισκεφτεί. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ έντονο. Αντίθετα, η παρουσία τριών χαρακτήρων κρίνεται συναρπαστική διότι τα ξεχωριστά abilities τους σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε σημεία που οι άλλοι χαρακτήρες δεν μπορούν να πάνε. Για παράδειγμα, η μικροκαμωμένη Miku χώνεται άνετα σε στενά περάσματα ενώ ο Kei μπορεί και μετακινεί έπιπλα και πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα.

Το πιο θετικό στοιχείο του Fatal Frame 3 είναι η διάρκειά του καθώς θα χρειαστείτε σχεδόν τον διπλάσιο χρόνο από τα προηγούμενα για να το τερματίσετε, περίπου 16 ώρες. Το replayability του είναι μεγαλύτερο από τα προηγούμενα διότι όπως αντιλαμβάνεστε, αποκλείεται να μαζέψετε αρκετά spirit points από τις μάχες για να «τερματίσετε» όλα τα skills της κάμερας και των ειδικών φακών που θα βρείτε. Ξαναπαίζοντας το story από την αρχή, εκτός του ότι θα κάνετε “τούμπανο” και τους τρείς χαρακτήρες, θα συναντήσετε αρκετά νέα φαντάσματα για φωτογράφιση και εξορκισμό.

Όμορφος τρόμος γίνεται;
Οπτικοακουστικά το Fatal Frame 3 βρίσκεται στα καταπληκτικά επίπεδα του προκατόχου του. Η πρώτη πώρωση είναι τα ατμοσφαιρικά cutscenes που δημιουργούν ένα κλίμα επερχόμενου ολέθρου με τα γραφικά να σκίζουν και το φιλμ να αλλάζει συνέχεια χρώμα και σύνθεση. Τα μοντέλα των χαρακτήρων απεικονίζονται πανέμορφα, με ομαλότερα physics που κάνουν την ξενάγηση στην έπαυλη του τρόμου σκέτη απόλαυση.


Στην προσπάθειά τους να “πυκνώσουν” και οπτικά το σκοτάδι, οι developers έκαναν το αισθητικό λάθος να προσθέσουν μια σκοτεινή ομίχλη που θα γεμίσει την οθόνη σας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Ονομάζεται «μίασμα» και σκοτεινιάζει την οθόνη σε σημείο που να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε εύκολα αντιπάλους και φωσφοριζέ αντικείμενα. Για να την διαλύσετε θα πρέπει να κρατάτε ένα ειδικό κερί που το βρίσκετε σε προκαθορισμένα σημεία. Η έλλειψή του δεν φαντάζεστε πόσες φορές θα σας εκνευρίσει!

Στο voice acting τα πράγματα είναι αμφιλεγόμενα. Όταν οι χαρακτήρες μιλούν το αποτέλεσμα είναι θετικό. Το πρόβλημα συναντάται στο ότι πολλές φορές ο διάλογος ξεκινά με γράμματα επί της οθόνης, συνεχίζει με φωνή, ξαναπερνά στα γράμματα και το αντίστροφο. Βρήκα εξαιρετικά βλακώδη αυτή την διαδικασία, ασχέτως αν οι δημιουργοί θα μπορούσαν να την δικαιολογήσουν μιλώντας για κόστος παραγωγής. Το lipsync μην σας φανεί άσχημο, αφού τα χείλη δεν συγχρονίζονται διότι είναι εναρμονισμένα στην ιαπωνική γλώσσα και όχι στη μεταγλωττισμένη έκδοση που θα παίξετε.

Στον τομέα της ηχητικής υπόκρουσης. το Fatal Frame 3 θα εξελιχθεί σε μια από τις πιο τρομακτικές interactive εμπειρίες που είχατε ποτέ. Κλαψουρίσματα βασανισμένων ψυχών ακούγονται πίσω από τοίχους που δεν βγάζουν πουθενά, οργισμένες τσιρίδες πέρα από τον τάφο εκστομίζονται από επιθετικά πνεύματα, παιδικές φωνούλες τραγουδούν ανατριχιαστικά νανουρίσματα σε στυλ “A Nightmare on Elm Street” κ.ο.κ. Όλα αυτά συντελούν σε μια απόκοσμη ατμόσφαιρα που θα σας καθηλώσει για τρίτη φορά στην οθόνη σας.

Διασκέδαση από το Υπερπέραν
Στo Fatal Frame 3 δηλώνουν παρόν όλα τα στοιχεία που λατρέψαμε στη σειρά, από την κινηματογραφική ατμόσφαιρα τρόμου μέχρι τον πρωτότυπο όσο και συναρπαστικό εξορκισμό δεκάδων δαιμονίων. Το ζήτημα είναι ότι οι fans περίμεναν ακόμα περισσότερα από το τρίτο μέρος και ειδικότερα μια βελτίωση αντίστοιχη του sequel, η οποία δυστυχώς δεν υφίσταται. Το gameplay παρέμεινε στάσιμο, με την προσθήκη ορισμένων skills, ωστόσο το replayability αυξήθηκε κι είναι ένας τομέας στον οποίο δικαίως επένδυσε η Tecmo.

Θετικά:
- Πανέμορφα γραφικά
- Ατμοσφαιρικός ήχος που αγγίζει τα όρια της τελειότητας
- Έξοχο σενάριο που συνδυάζει αρμονικά τις πλοκές όλων των Fatal Frame
- Πωρωτικές συγκρούσεις με καλή ποικιλία εχθρών

Αρνητικά:
- Πολλά πισωγυρίσματα στις ίδιες τοποθεσίες
- Το miasma αποδεικνύεται μια ατυχής αισθητική επιλογή
- Voice acting που εναλλάσσεται με text άνευ (σοβαρού) λόγου
- Ορισμένα φαντάσματα σπάνε νεύρα με την δυσκολία τους

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 9
Gameplay: 7
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.8

Ως ισάξιο των προκατόχων του θα σας προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης, αν παραβλέψετε τα ελαττώματα του.

Γιάννης Μοσχονάς

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 fantasyknight (Level 14) 06/11/2013 11:43
Παιχνιδαρες και τα τρια. Η ατμοσφαιρα δεν συγκρινεται με κανενα αλλο horror survival game. Χρειαζομαστε πιο πολλα japanese horror games. Η λογικη θεριζω οτι κινειτε με 1 τονο πυρομαχικα ιναι χιλιοπαιγμενη πλεον.
#2 +2 Placebo Effect (Level 15) 06/11/2013 18:48
Η σειρα αυτη ηταν απο τις κορυφαιες στο ειδος της. Φαντασματα παντου και η μοναδικη ατμοσφαιρα που μονο οι γιαπωνεζοι devs καταφερνουν να δημιουργησουν στα παιχνιδια τους. 8)
#3 yohvsnaruto (Level 12) 10/10/2014 13:12
akoma na to vgalw to 3o.
to skato sthn kaltsa.
bravo giannh pou to vgales.
Score 7.8
8.3 User Score
(15 votes )
User Reviews 0
Genre: Survival Horror
Developer: Tecmo
Publisher: Tecmo, Take–Two Interactive
Διάθεση:
Players:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game: Download
Release Date: 24/2/2006
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification