Kingston HyperX Savage SSD review
Hot
Kingston HyperX Savage SSD review
Πληροφορίες
Δυνατές επιδόσεις, υψηλή αντοχή.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Χωρητικότητα: 240GB 2,5" (άλλα μοντέλα HyperX: 480GB, 960GB)
Σύνδεση: SATA 3 6GB/sec
Ταχύτητα ανάγνωσης: 560MB το δευτερόλεπτο
Ταχύτητα εγγραφής: 520MB το δευτερόλεπτο
IOMETER: 93.000 IOPS ανάγνωση, 89.000 εγγραφή
Μνήμη: MLC
Controller: Phison PS3110-S10
Διαστάσεις: 10x6x0,7 εκατοστά
Αντοχή: 1.000.000 ώρες (306TB)
Vibration: Σε λειτουργία: 2,17G (7-800Hz), Σε μη λειτουργία στα 20G (10-2.000Hz).
Θερμοκρασίες: Μέγιστο εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσης: 0 έως 70C, Λειτουργίας: -40 έως 85.
Βάρος: 94 γρ.
Εγγύηση: 3 χρόνια
Τιμή: Από 115 ευρώ
Στο σημερινό μας review σας παρουσιάζουμε τον Kingston HyperX Savage SSD 240GB. Έναν αξιόπιστο σκληρό δίσκο 2,5" από την Kingston.
Η συσκευασία του σκληρού δίσκου περιέχει μέσα της σετ με βίδες για την στήριξη του σκληρού δίσκου, manual οδηγιών και ένα κλειδί ενεργοποίησης του Acronis True Image HD Software, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε για την προστασία των δεδομένων σας, μέσω δημιουργίας backup, image, cloning κτλ. Εξωτερικά ο σκληρός 2,5 ιντσών που θα εξετάσουμε έχει κομψό design, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα της Kingston και ειδικά της σειράς HyperX.
Έχοντας τον σκληρό δίσκο στην κατοχή μας για 2 μήνες έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του. Το boot των Windows 10 ανέρχεται στα 15 δευτερόλεπτα, ενώ για την είσοδο στα games, οι χρόνοι ποικίλουν, από τα 5,5 δεύτερα του Skyrim, έως τα 40 δεύτερα του πιο απαιτητικού Mortal Kombat X.
Δείτε την αναλυτική παρουσίαση:
Σε γενικές γραμμές οι HyperX Savage της Kingston προσφέρουν αξιοπιστία, ταχύτητα και αντοχή. Στους δύο μήνες λειτουργίας όπου έχουμε τον σκληρό δίσκο στην κατοχή μας η ταχύτητα έναντι άλλων SSD μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους, ενώ αντιμετωπίσαμε μηδενικά σφάλματα.
Ο HyperX Savage των 240GB έχει τιμή που ξεκινάει από τα 115 ευρώ και παρέχεται με εγγύηση 3 ετών.
Διαβάστε το review του Kingston HyperX Cloud II headset. Συζητήστε για την Kingston σε αυτό το forum topic.

Comments